Economist de renume mondial

economie.jpgA se remarca ce nota a luat subsemnatul la Economie Politica. Si nu vreu ca sa ma laud, nici nu voi sa va-nspaimant, cum vazui eu, toti colegii, erau apa si pamant.
Adica varza frate. Cum naiba sa ajungi pana la o varsta oarecum respectabila, si sa nu ai niste notiuni elementare de economie?
Hai sa zic ca poate problemele ar fi fost mai dificil e rezolvat, dar teoria este clar la indemana oricui care are oaresce tangente cu economia.
In fine, multumesc familiei care m-a incurajat si a fost alaturi de mine, multumesc publicului si minunatilor cititori, multumesc mamei mele care nu mai stie de mine de un an, si i se falfaie, etc.
Urmeaza merceologia.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

15 comentarii

 1. 🙂 Felicitari! 🙂 Cand mi-o fost vremea, am luat si eu nota maxima: 9! 🙂

  Thumb up 0
 2. tacilarule :p

  Thumb up 0
 3. Felicit?ri! A?tept?m s? dai de b?ut 😛

  Thumb up 0
 4. asta e o nota pe care eu n-am avut-o si nici n-o s-o am vreodata la aceasta materie, asa ca te felicit, maestre. keep it up!

  Thumb up 0
 5. Deci si prin urmare:
  – ca nu esti batut in cap nu cred ca ar afirma careva
  – ca ai colegi verze si conopide deasemenea
  – ca Economia Politica -ca si materie- nu e deloc un bau-bau care ar necesita abilitati de Einstein, la fel, e cat de cat clar pentru cei ce au oarece legaturi cu domeniul
  Acestea stabilite, hai, nu te mai da modest
  Recunoaste ca , de fapt, ai stiinta „papagalului”, a datului de vorbe imbarligatoare de profi , pe gura. Altfel nu ai avea sanse sa te voteze lider de uniune sindical-studenteasca, daca ai vrea.
  Ceea ce, inca, nu imi e clar daca vrei sau nu 🙂

  Si acum, hai, in avans, fa un pool; iei sau nu 11 la merceologia aia despre stiintsa marfurilor” 😛

  Thumb up 0
 6. dude, a fost grila….:))
  nu vreau sef de lider:)) mi se rupe, si dealtfel e o tanit, care are ca singura ocupatie colectarea de bani de la fraieri:)))

  Thumb up 0
 7. nu se pune dom`le daca e grila! nu se pu-ne!

  Thumb up 0
 8. Eu n-am reusit decat o singura data performanta unei note maxime la economie, desi e materia mea preferata, de fapt, singura cu care imi bat capul. Astfel, am luat 9.90 la BAC, si la simulare si la examenul propriu-zis, prin facultate 8 si maxim la admiterea in facultate. Oricum, la ASE e mai greu sa iei 10 pur la examene pentru ca se face media cu ce ai facut in seminar. Iar ca sa iei maxim in seminar trebuie sa iei maxim la cele 2-3 lucrari din timpul anului, sa ai toate prezentele si sa faci si unu-doua proiecte imecabile. Nu e greu dar e bataie de cap iar un economist adevarat stie ca n-are rost sa investeasca (timp) in afaceri (note mari) necastigatoare. 😀

  Thumb up 0
 9. the truly educated never graduate 😛

  Thumb up 0
 10. canadianu1 dude, am inceput ASE-ul, am facut 2 ani, am plecat. La drept, la fel…cred ca e timpul s aimi iau si eu imputiciunea aia de diploma

  Thumb up 0
 11. Toci toci toci 😀

  Felicitari pentru nota. Nu baga in seama rautatile noastre, suntem invidiosi 🙂

  Thumb up 0
 12. la venerabila mea varsta, nici macar nu le observ (rautatile) :))

  Thumb up 0
 13. dar facultatea asta foloseste la ceva?

  Thumb up 0
 14. absolut la nimic, dar e moftul meu.

  Thumb up 0
 15. bah, tu te-ai apucat de dosaru de emigrare si nu zici nimic ? 😛

  Thumb up 0