4 comentarii

 1. Si cu credinta in al de sus,, dar pana cand vecinul lui o duce mai bine si atunci sa vezi,,, cam si acest gen de comportament al romanilor m_a facut sa decid sa renunt la cetatenia,, si nu regret deloc.
  Acum sunt transferat in Malta pt o perioada,, sunt atatea natii la dat cu sapa aici,, dar nu am vazut invidie din partea nimanui,, si stii unde am auzit, barfa? Exact, la romanii care sunt pe aici,, asa ca mai bine evit sa vorbesc,, prefer italiana.

  3

 2. Există vreo diferențiere? Pentru că vrând nevrând fac parte din poporul român, iar tu tocmai mi-ai zis că sunt un gunoi. Că toți cei care te citim și vorbim limba română suntem gunoaie. Inclusiv domnul de mai sus care deși a renunțat la cetățenie tot parte din poporul român este. Ce îmi scapă? Te citesc demult și sper că nu ești atât de plin de ură și resentimente încât să iei pleava needucată și sălbăticită și să o ridici la rang de exemplu semnificativ.

  5

  • Uneori ti se pare ca astia-s majoritatea. Imi aduc aminte de satenii din Munteni, Vaslui, Romania, UE care ii compatimeau pe baietii aia pentru nenorocirea cu violul care li s-a intamplat. Pareau cam majoritari.

   10

 3. #4

  Ăia-s olteni, nu români

  5

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Opinii, impresii, care ce si-a luat, oferte bune sau fake, totul, ca de obicei. La 00.30 pcgarage era functional bine mersi. A INCEPUT.