Sunt guru în țara mea

Ce vă spuneam aici că haitele de vânători vor începe să împuște toți urșii din zonă, deși există doar permisiunea de a împușca cu tranchilizante un singur urs?

Voila. Ursul împușcat aseară era altul. Bine că l-au omorât, cine știe ce criminal ieșea din el.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

20 comentarii

 1. ei … ei … de ar avea si ursii o brigada de interventie :)))

  0

  0

 2. Haters gonna die

  0

  0

 3. Mda….sa-i omoram pe toti! :)

  0

  0

 4. Ba este vorba de ursul ucigas.
  Organele au chiar o poza care surprinde fiara in momentul atacului.
  http://boneblogger.com/poze/2010/08/polar-bear.jpg

  0

  0

 5. Chiar ma gandeam, vazand desfasurarea de forte, cum pisici o sa-si dea seama care-i ursul ucigas? In afara de cautat prin el, poate-poate gasesc ramasite umane, cum altfel si-ar putea da seama organele daca au prins pe cine trebuie? Amprente/martori :) ?

  0

  0

 6. bine ca-i huidu liber.

  0

  0

 7. Hai ca traim intr-o tara de dobitoci ( macar 80% dintre acei cu functii de conducere)
  Tocmai am citit declaratia sefului IPJ Dambovita care afirma ca deoarece pana acum nici un om nu a mai fost omorat de un urs, e clar ca au omorat ursul care trebuia.

  0

  0

 8. Mâine – poimâine aflăm că ursul ucigaş purta de fapt haine de la C Dihor (Swype e de vină).

  0

  0

 9. Ursul a omorat un om si a atacat apoi inca 2 persoane ..sansele erau foarte mari sa le omoare si pe acelea, fiind evident turbat. Chiar crezi ca daca nu era o ruda a unui ministru nu se intervenea deloc?

  0

  0

  • Adevarul este ca la invazia de ursi care s-a abautut asupra padurilor Romaniei, ce mai conteaza cateva mortaciuni. Alte tari, civilizate ce-i drept, nu stiu cum sa faca sa repopuleze padurile cu diverse exemplare ale faunei, iar noi nu suntem in stare sa prezervam ce dracu’ a mai ramas din fauna locala.
   Peste 10-20 de ani cand o sa existe ursi doar la Antipa, o sa ajungem sa importam ursi pentru zoo.
   Ca de obicei, la noi nu se trateaza cauzele ci doar efectele.

   0

   0

 10. el era ursul, mai nou

  0

  0

  • chrys » da da, asa a decis seful politiei dambovita, pe motiv ca de atunci nu a mai fost atacat nimeni. logica de fier. aseara la autopsie i-au gasit doar prune in stomac.

   0

   0

  • Ursul împuşcat, sâmbătă seară, în localitatea Pietroşiţa era turbat, arată primele rezultate ale autopsiei, a anunţat şeful Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Dâmboviţa, Sandu Tolea, care a susţinut că animalul este cel care cu o zi în urmă a atacat trei oameni.

   0

   0

 11. Batranii pensionari de la tara au devenit comestibili, iar ursii loviti de criza ajung sa paraseasca conduita omnivora. La cat ne mancam intre noi ca specie , ce vina mai are un biet urs cu comportament deviant ca nu stie ce mai baga in gura. Daca maine continua atacurile inseamna ca ursul a avut un complice

  0

  0

 12. kill ALL the bears!
  :(

  0

  0

 13. Trebuie organizat un eveniment #prinPadure ca sa salvam toti ursii :))

  0

  0

 14. era noapte, l-a confundat…

  plm de incompetenti…

  0

  0

 15. #19

  L-au somat pe urs sa le arate buletinul, iar ursul le-a zis ceva de „mor”..tii ma-ti, iar politaii au tras fara sa ezite.
  Apoi au declarat ca daca ursul nu se simtea cu musca pe caciula, s-ar fi legitimat si nu ar fi injurat oraganele legii …

  0

  0

 16. Ma asteptam la asa ceva, doar suntem in Rromania

  0

  0

Citește și...

Adrian Papahagi: Cea mai bună lecție de educație sexuală rămâne tot ora de religie, unde se învață cuviința, responsabilitatea, respectul pentru sine, pentru celălalt și pentru Viață zicea un creștinopat, prea mult băgat în seamă, la un moment dat. Iată, se pare că avea dreptate. Cum poți lăsa însărcinată o minoră, mai sfânt […]

Desigur ca, din motive de bună gospodărire pesedistă, bugetul a ajuns la fund, iar CNAS dă din colț în colț, lună de lună, pentru că, evident, nu are bani. Problema care apare este că, de fiecare dată, apar articole în media, la fel de reale ca acelea cumpărate de Iqos, tot în media, […]

Ca să începem cu începutul. De ce am mers în Thasos, deși acum 2 ani am înjurat de toți sfinții. În primul rând, insula e de vis, oamenii, grecii, sunt incredibili și știu să facă turism la un nivel la care noi nu vom ajunge niciodată. Ca idee, singura acritură scârbă din […]