Sunt guru în țara mea

Ce vă spuneam aici că haitele de vânători vor începe să împuște toți urșii din zonă, deși există doar permisiunea de a împușca cu tranchilizante un singur urs?

Voila. Ursul împușcat aseară era altul. Bine că l-au omorât, cine știe ce criminal ieșea din el.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

20 comentarii

 1. ei … ei … de ar avea si ursii o brigada de interventie :)))

 2. Haters gonna die

 3. Mda….sa-i omoram pe toti! 🙂

 4. Ba este vorba de ursul ucigas.
  Organele au chiar o poza care surprinde fiara in momentul atacului.
  http://boneblogger.com/poze/2010/08/polar-bear.jpg

 5. Chiar ma gandeam, vazand desfasurarea de forte, cum pisici o sa-si dea seama care-i ursul ucigas? In afara de cautat prin el, poate-poate gasesc ramasite umane, cum altfel si-ar putea da seama organele daca au prins pe cine trebuie? Amprente/martori 🙂 ?

 6. bine ca-i huidu liber.

 7. Hai ca traim intr-o tara de dobitoci ( macar 80% dintre acei cu functii de conducere)
  Tocmai am citit declaratia sefului IPJ Dambovita care afirma ca deoarece pana acum nici un om nu a mai fost omorat de un urs, e clar ca au omorat ursul care trebuia.

 8. Mâine – poimâine aflăm că ursul ucigaş purta de fapt haine de la C Dihor (Swype e de vină).

 9. Ursul a omorat un om si a atacat apoi inca 2 persoane ..sansele erau foarte mari sa le omoare si pe acelea, fiind evident turbat. Chiar crezi ca daca nu era o ruda a unui ministru nu se intervenea deloc?

  • Adevarul este ca la invazia de ursi care s-a abautut asupra padurilor Romaniei, ce mai conteaza cateva mortaciuni. Alte tari, civilizate ce-i drept, nu stiu cum sa faca sa repopuleze padurile cu diverse exemplare ale faunei, iar noi nu suntem in stare sa prezervam ce dracu’ a mai ramas din fauna locala.
   Peste 10-20 de ani cand o sa existe ursi doar la Antipa, o sa ajungem sa importam ursi pentru zoo.
   Ca de obicei, la noi nu se trateaza cauzele ci doar efectele.

 10. el era ursul, mai nou

  • chrys » da da, asa a decis seful politiei dambovita, pe motiv ca de atunci nu a mai fost atacat nimeni. logica de fier. aseara la autopsie i-au gasit doar prune in stomac.

  • Ursul împuşcat, sâmbătă seară, în localitatea Pietroşiţa era turbat, arată primele rezultate ale autopsiei, a anunţat şeful Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Dâmboviţa, Sandu Tolea, care a susţinut că animalul este cel care cu o zi în urmă a atacat trei oameni.

 11. Batranii pensionari de la tara au devenit comestibili, iar ursii loviti de criza ajung sa paraseasca conduita omnivora. La cat ne mancam intre noi ca specie , ce vina mai are un biet urs cu comportament deviant ca nu stie ce mai baga in gura. Daca maine continua atacurile inseamna ca ursul a avut un complice

 12. kill ALL the bears!
  🙁

 13. Trebuie organizat un eveniment #prinPadure ca sa salvam toti ursii :))

 14. era noapte, l-a confundat…

  plm de incompetenti…

 15. #19

  L-au somat pe urs sa le arate buletinul, iar ursul le-a zis ceva de „mor”..tii ma-ti, iar politaii au tras fara sa ezite.
  Apoi au declarat ca daca ursul nu se simtea cu musca pe caciula, s-ar fi legitimat si nu ar fi injurat oraganele legii …

 16. Ma asteptam la asa ceva, doar suntem in Rromania