12 comentarii

 1. #1

  Povestea continua si pe grupurile de whatts facute intre vecini. Am rezistat aproape o zi.

  0

  • #2
   Arhi

   ai mei sunt haiosi, dar i-a tinut o zi, după aia s-au ignorat:)

  • #3

   Există așa ceva?!?!
   Sfinte mms! Înseamnă că există într-adevăr și cel puțin un avantaj în a avea ca vecini un număr oarecare de moși și babe.

   0

 2. #4

  iesitul de draci din grupuri de mamici este numita nastere

  0

 3. #5

  Văleu, mamă!

  0

 4. Să-mi bag…
  Auzi coa’, cu ce-și screamă ăștia creierii, de care cozonac să-i ia, tradițional sau panetone. Apoi că e secret santa, că dracu, că lacu. Nu am putut citi mai departe. Ăștia când dracului se îngrijesc de copiii, că văd că n-au timp de altele…

  0

 5. #7

  greu de citit pana la capat :))

  0

 6. #8

  Ba pardon. Eu am citit de 2-3 ori. Este cea mai amuzanta chestie citită in ultima perioada.

  0

 7. #9

  Whatsupul ne mananca ficatii si ne alieneaza incet.

  Am copil la gradinita si sunt membru in diverse grupuri de whatsup astfel:
  – intr-un grup al parintilor facut de doamna educatoare, sa stim ce fac copiii, ce vor doamnele de la noi (doua educatoare la grupa), share la documente, confirmari costuri optionale copii, excursii, etc.
  – intr-un grup al parintilor facut de parinti pentru a discuta cadourile and shit. Discutiile sunt exact ca cele prezentate in link, absolut identic, am citit cateva randuri ca sa ma conving ca nu sunt chiar discutiile de pe grupul meu. Nu sunt, nu am discutat de cozonac, dar a fost greu cu niste bratari Pandora pentru doamne.
  – doua grupuri de vecini, unul al vecinilor imediati, cu alee de intrare comuna, altul al tuturor vecinilor ale caror case au fost construite de acelasi constructor pe strada.

  Am discutii sterile la nivel de comunitate extinsa, cu toti gorobetii si leprele lumii, bucuresteni alienati de statul la bloc, care nici macar nu ies sa-si taie buruienile de langa gard. Asa oameni lenesi si rai numai la bloc gasesti. Credeam ca se mai filtreaza nitel prostia si alienarea asta odata cu efortul financiar de mutare la casa pe pamant, m-am inselat.

  Apoi am discutii productive cu vecinii imediati, din fericire astia sunt ok, nu avem gica-contra, ne hotaram rapid ce vrem si actionam. Pentru ca nu au vrut toti vecinii extinsi sa luam o cascarabeta de freza de zapada, sa ne deszapezim singuri ca avem un drum de acces comun, sa nu mai stam la mana unui betivan cu tractor si lama, am pus banii numai astia apropiati. Asta iarna am dat cu freza numai portiunea pana la intrarea celor contributori la freza, ceilalti smecheri au avut de mers prin zapada inca vreo 30m. Nici macar la lopata nu au dat, au asteptat sa se topeasca.

  Vara trecuta a crescut niscai ambrozie pe terenul de langa, ca avem si un teren tinut strategic cu porumb si buruieni pe el de catre proprietar. Eu auzisem de ambrozie in Legendele Olimpului, plm, zeii beau din aia, nu stiam ce treaba are planta asta cu sanatatea si alergia. Si incepe un vecin dintre lepre sa bage fitile:
  – Ar trebui sa vorbim cu proprietarul porumbului sa-si taie ambrozia, ca avem alergici printre noi…
  – Da, sa vorbim cu el azi, daca nu vrea, sa-l reclamam la politie, ca e o hotarare de consiliu prin care e obligat sa taie ambrozia…

  Doua zile au discutat. Seara, un vecin hotarat a imprumutat o cositoare din aia cu motor termic si cutit metalic si pana sa incheie idiotii discutia pe whatsup a doua zi am taiat balariile, am facut curat luna, le-am tras intr-un colt pe maidan, le-am lasat o zi la soare sa se usuce si le-am dat foc, cu furtunul de apa langa noi.
  Dezastru. Ce-ati facut nebunilor, moare vecinul alergic de la ambrozie! Plm, el a pornit discutia, noi am facut treaba, case closed. Pai trebuia taiata la toamna, cand nu mai avea flori, sau la primavara, inainte de inflorire.

  Saptamana trecuta am taiat iarasi buruienile, inainte sa infloreasca si sa avem si un posibil deces pe strada, poate de la ambrozie, poate de la discutii pe whatsup. Rezultat? Nici un vecin direct interesat de starea bururienilor nu a venit la actiunea de taiere. Am folosit o coasa clasica, eu fiind profesorul de cosit clasic (invatat de la bunicul in copilarie), am prelungit ca nebunii 100m de cablu si am folosit si o masina de tuns iarba, sa fie frumos. Toti au trecut cu masina pe langa locul actiunii, nici unul nu a venit sa ajute, adicatelea nu fusese anuntata actiunea pe whatsup. Alergicul a iesit cu bicla in strada, a vazut actiunea in care copiii de 5 si 8 ani maturau firele de iarba de pe ciment, a intors in directie opusa si a luat-o prin porumb. Am pus doua poze de confirmare pe grup, in care le-am multumit copiilor pentru efort. Va spun, asa multumiri si aplauze pe whatsup nu am vazut in viata mea, a fost un moment de glorie.

  Vedeti cam cum gandesc acesti Bagatori de Seama din Comitetul National de Experti in Orice Discutie pe Whatsup (BSCNEODW)? Lasa ba, ca se gasesc niste vecini mai harnici si treaba se rezolva singura, cu cat discuti mai mult pe grup, cu atat se rezolva mai elegant.

  0

  • #10
   Arhi

   mortal:))) va zic, printre voi se gasesc adevarate comori la scris, doar ca aveti alte joburi si nu va intereseaza:))))

 8. #11

  Am doi copii la școală în Olanda
  În medie 5-10 mesaje pe zi pe whatsapp

  La începutul anului se plătește 26euro pentru vreo 4 excursii de 6-7 ore. Totul inclus.
  Si de doua ori am plătit cate 2 (doi) euro. Ambele cadouri pentru cele două profesoare si o stagiara.

  3 zile în camp costa standard între 50 și 60 euro.

  Scoala e sponsorizată cu ieșiri în parcuri de distracții etc etc. De 2-3 ori pe an.

  Si aici se face carte adevarata după ce copilul împlinește 12ani.
  Dar asta e alta discutie.

  0

 9. #12

  Farà mama GicaContra, cea care nu propune niciodata nimic dar critica
  mereu initiativele per motiv ca „se face doar cum vrea acelasi grup de persoane” ?

  0

Citește și...

Voiam să vă arăt galeria mea din Plex, dar Windows și-a făcut update la nuștiuce versiune stabilă și a stabilit, stabil, cu ocazia asta, că mfplat.dll nu are ce căuta pe laptopul meu, deci nu îmi pornește. Anyway, ca idee, Interstellar e pe primul loc. Mă uit la el de câteva ori pe […]