Eu sunt Pepsi

Azi a trebuit să merg până la medicul de familie, ca să iau certificat de reintroducere în colectiv pentru copil, să meargă la grădiniță. Așa nu aș fi ieșit din casă, de frig, de lene, de chat, de dorința de a sta conectat la știrile legate de Charlie, dar na, nu poți să le ai pe toate.

Mno și cum mergeam eu din stop în stop (cineva ar spune din mentră-n menstră) pe Ștefan cel Mare, gândindu-mă aiurea la oamenii uciși ieri, deodată aud în mașină POOOOOOOOOOOOOOOOOC!!!!!!!!!!!!!! Băi, dar știți cum, o bubuitură de aproape mi-am soilit lenjeria.

Vă dați seama că, coroborat cu faptul că mă gândeam la atentatul din franța, arme de foc, tristețile mele zilnice etc, bubuitura m-a urcat pe tavan, de începusem să caut găuri de gloanțe prin geamuri și prin mine.

Când colo, pe jos, jalnică, o cutie de pepsi uitată în mașină explodase din cauza frigului. Ceea ce îmi aduce aminte să o arunc mâine, că dacă se încălzește, voi avea numai melasă prin #bestiade130.

pepsi explodat

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

51 comentarii

 1. #1

  A fost doar un avertisment.
  Maine o sa-ti pocneasca si punga de chipsuri.

  Thumb up 0
 2. #5

  Se putea si mai rau, adica o cutie de cola.

  Thumb up 0
 3. #6

  Data viitoare o sa fie pepsi cu zahar, nu diet…

  Thumb up 0
 4. #7

  sau un avertisment pentru ce va urma,daca continui sa bei pepsi.fie el si light.

  Thumb up 0
  • Hao Leo, Gabrielo, ia zi repede ce se va intampla daca mai bea pepsi, eu m-am cacat deja pe mine de frica numai cand imi inchipui nenorociri!

   Thumb up 0
 5. #9

  Bine ca nu a fost la pet (de 2,5 l)

  Thumb up 0
 6. #12

  unde faci manichiura? pentru un prieten intreb

  Thumb up 0
 7. #17

  voi lasa asta aici !! „)

  Thumb up 0
 8. De obicei, bauturile astea fine se tin in vitrina cu bibelouri retro sau, stiu eu, in frigider ?

  Thumb up 0
  • #21

   pe televizor pe mileu impreuna cu pestele de sticla

   Thumb up 0
 9. Welcome back deget din poze.

  Thumb up 0
  • #24

   Bine ma si cu ce voiai sa tina cutia aia? Cu penseta? Imediat tu sa te iei de cremvustii din poza!

   Thumb up 0
 10. Un pet cu must in el, uitat de muncitori intr-un colt al unei camere cu pretentie de sala de mese, a fost infricosator si nenorocitor: s-a auzit in toata cladirea de birouri si a zugravit instant tot ce era prin camera.

  Thumb up 0
  • Da sa vezi cand uiti mustul in potbagaj…juma’ de an a putit maşina a birt

   Thumb up 0
  • #27

   Nu-ş’ de ce da’ imaginea „zugrăvită” de Morom3t3 îmi poartă mintea către vestitul gag al lui Mr. Bean, cel cu vopsitul instantaneu al camerei, prin explozia unei mâini de petarde într-o găleată de vopsea aşezată în mijlocul odăii…

   Sorry, n-am disponibilitate de link la fermă… 🙂
   Da’ Gogu ştie!

   Thumb up 0
  • #28

   l-au recreeat si la mythbusters

   Thumb up 0
 11. Spune drept, cum ai mutat camera de pe Desire pe Note 4 ? 🙂

  Thumb up 0
 12. #31

  a patit-o un prieten cu o doza de cola lasata pe bord. eram undeva in Polonia, in muntii tatra, iarna si -35 afara noaptea. i-a umplut tot parbrizul de smecleu. a avut noroc pentru ca s-a luat relativ usor cu racleta, fara prea multe pagube pe bord sau in restul masinii.

  Thumb up 0
 13. Facusem focul si ma uitam la ceva film. Si-n linistea serii aud un pocnet de-mi sare inima si simt miros de hidrocarburi. Abia a doua zi, calcand in aschiile de plastic, imi dau seama ca pusesem bricheta pe soba.

  Thumb up 0
  • #33

   Bai..am postat mesajul si dupa citesc ce ai scris…ahahaha…fix la fel

   Thumb up 0
 14. #34

  Jihaditii C.O.C.A ti-au transmis un mesaj C.O.L.A….phaaa nasol…Si mie cand eram pustan si eram singur acasa si fumasem in propria mea camera (jmecherie, nu alta. Erau ai mei plecati trei zile.) mi-a explodat bricheta lasata pe soba. Am tremurat trei ore. (fumam la usita sobei, se ducea fumul pe horn).

  Thumb up 0
 15. #35

  Am un paralizant în mașină de vreo doi ani, risc sa ma „autoodorizez”? 🙂

  Thumb up 0
  • #36

   Da. Scrie si pe instructiuni sa nu fie lasat in masina.

   Thumb up 0
  • Bine ca nu ai o cutie de redbull, că cine știe unde o găsești parcată..

   Thumb up 0
 16. #38

  Baga un film sa-ti treaca,
  https://www.youtube.com/watch?v=gRUDBJwpzxk

  Thumb up 0
  • Ok. Iar noi tre’ să credem în continuare că de revelion, când ți-ai luat adio că plecai la petarde, de fapt umblai după cutii de pepsi …

   Thumb up 0
 17. Eu am intepat un bidon de 10l plin cu tuica. A mirosit masina a distilerie o luna de zile.

  Thumb up 0
 18. #41

  Daca te plimbai azi prin Paris si pateai chestia asta te trezeai si cu masina ciuruita. Mutra de arab ai, Reno ai, chestii explozibile ai, 99 din 100 de politai nervosi ar fi apasat pe tragaci in secunda doi dupa ce bubuia pepsi-ul.

  Thumb up 0
 19. #42

  Ti-ai pus reminder pe blog ,ha ?

  Thumb up 0
 20. #43

  si mama a uitat un pet de 2 litri in portbagaj, care s-a transformat in zapada

  Thumb up 0
  • #44

   deedee, plange baxt dupa tine pe chat

   Thumb up 0
  • #45

   „de pe tine”

   Thumb up 0
  • #46

   Deedee vrea o cheie doar a ei, vrea iubire, vrea sa o doara de la atata iubire… ma rog, vrea sa pluteasca, nu cred ca vrea ea sa aiba de-a face cu un barbat insurat si cu copii. Vrea ea sa fie copilul unui barbat (nu suna prea bine), sa fie invatata ce e dragostea si sa viseze vara, sub un tei.
   Deedee esti mai mult decat asteptata pe chat, dar nu te ingrijora, sunt toti inofensivi. Ti-as povesti, dar te-ai ingrozi.

   Thumb up 0
  • #47

   Pai stiu, plang si eu dupa chat, dar momentan n-am timp de net decat la lucru, iar la lucru am, din intamplare, de lucru:)) Am intrat luni si marti, dar mi-era greu sa-l inchid si sa ma apuc de treaba. Am descoperit o noua dependenta: Arhifilia.
   Cat despre chei, duminica trecuta, intoarsa din provincie, primesc sms de la mama: „da’ cheile de la Bucuresti ti le-ai luat?!?”. Disperata, ma caut pe colo, pe colo, ii zic si ei sa caute intr-o geanta lasata la ei… in fine. Luni seara, scotocind dupa bani prin buzunarul in care de obicei tineam cheile… gasesc cheile. In aceeasi seara am vazut si Interstellar. Si m-am simtit „deosebita”. Morala: nu lasati soarta planetei pe mainile mele.

   Thumb up 0
 21. Chestia asta imi aduce aminte de un experiment pe care l-am facut cu o sticla de cola si o pastila mentos… Nu a mers dar am varsat atunci juma de sticla pe mine agitand sticla fara dop…

  Thumb up 0
 22. #49

  „Ceea ce îmi aduce aminte să o arunc mâine” De ce nu o arunci azi?

  Thumb up 0
 23. #51

  De când are Pecxsi zahaăr în reţetă??

  :mrgreen:

  Thumb up 0