Destul de mulți oameni îmi scriu surprinși că, în pofida faptului că apar tot timpul #pauperi noi, care încearcă să acceadă la celebritate prin înjurarea celor mult mai celebri decât ei, cum aș fi eu, de exemplu, nu mă sesizez deloc, nu le dau replica, nu reacționez și tot așa.

Am 8 ani de când prestez în domeniul acesta. Când am început, nu aveam nici un fir alb în cap, fie barbă, fie păr, ba chiar mai aveam păr de circa o ciorbă pe țeasta-mi jalnică.
Am văzut totul. Am citit totul, am fost martor la toate tembelismele funeste și funebre. Am admirat relaxat urcarea meteorică, urcată de prăbușirea abisală, a zeci de oameni aflați în situația de mai sus.

Cum m-aș simți eu, ca om, ca senior, ca onliner de referință, să mă cobor să dau replica fiecărui rupt în fund, care crede că poate crește pe spatele meu? Mi-ar fi jenă, sincer.
Am altă vârstă, alte preocupări, alte interese. Am demonstrat, la timpul meu, tot ce era de demonstrat. Sunt aici sus și voi rămâne aici fix atât timp cât voi dori eu.

Prin urmare, vă rog, nu vă deranjați. Nu reacționez la nimic, nu scriu despre nimic de gen, nu fac parte din nici o gașcă de bloggeri, exceptând-o pe cea a prietenilor mei, alți scriitori, nu sunt alister, denumire pe care dealtfel nu am acceptat-o niciodată, nu sunt blogger, nu sunt nimic din ce s-ar putea asemăna cu cei ce mi-i semnalizați.

Sunt doar Seniorul vostru.
Deal with it.