Sunt un om împlinit

Da, în sfârşit, viaţa mea are sens. Mi-am găsit calea şi ştiu drumul de urmat.
Cum ce cale.?

Cea de furnizor de material pentru hotnewsro.
Pentru că altfel nu înţeleg de ce ar fi prezentat aseară la Sinteza Zilei poza MEA, cu modificările MELE, citând hotnewsul ca sursă? Desigur, mă refer la poza cu Mazăre şi fraţii lui.

Mă duc să sărbătoresc succesul hotnewzian.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

42 comentarii

 1. Hai ca se vede oleaca watermark-ul. Fa-l mai mare data viitoare 🙂

  Thumb up 0
 2. ehe..watermark cat poza data viitoare(gen cancan):P

  Thumb up 0
 3. se vede ceva ceva.marfa frate :)) ce mai..:>

  Thumb up 0
 4. de ce te miri?se poarta

  Thumb up 0
 5. Ar trebui sa le dai un mail si sa negociezi porcul de craciun cu ei! Macar daca aveai watermarkul mai mare, iti faceau reclama moka.

  Thumb up 0
 6. intre 1:15-1:24 este scrisa sursa imaginilor deci publicitate tot ti-au facut don’t worry ca o sa ai ceva traffic boost in curand 🙂

  Thumb up 0
 7. Las’ ca-i bine, noi stim ca este de la tine poza si asta conteaza 🙂

  Thumb up 0
 8. Si a durat pina la virsta asta ca sa-ti gasesti drumul in viata?! Nasol! Mai bine te apucai de blog mai devreme…cel putin aveau agentiile de stiri materiale si surse de inspiratie mai multe. Apropo, Zoso parca zicea ca tot ceea ce e pe internet e gratis? Se pare ca (deocamdata) se aplica.

  Thumb up 0
 9. Deci stii ca esti cineva cand hotnews-ul ala te fura?

  Thumb up 0
 10. Catu euroi ai pierdutla faza asta arhi? 🙂

  Thumb up 0
 11. Io zic sa ii dai in gat la ProTV, ca aia abia astepta sa le bage cate o sula in coaste astora de la Antena!

  Thumb up 0
 12. Sleepless, problema e ca eu nu tin minte sa le fi dat permisiunea sa imi foloseasca poza:))

  Thumb up 0
 13. tre sa mance si gura lor ceva, nu? ca mor de foame hotniujii. daca as fi in locul tau as face niste banuti in momentul asta. cu riscul unui proces indelungat. ei continua sa fure tocmai pentru ca voi le permiteti. adica va multumiti sa ii balacariti pe blogurile voastre fara alte consecinte. publicitatea negativa e tot publicitate. ei fac trafic pe articolele voastre.

  Thumb up 0
 14. e greu, brylu. legislatia din romania este extrem de neclara in domeniul furtului in media. pentru ca multi parlamentari sunt proprietari de ziare si situri de stiri si nu vor sa pice stramb cand fura articole.

  Thumb up 0
 15. Las ca pe mine nu ma deranjeaza sa foloseasca poza mea fara permisiunea mea. Dar doar p-asta.

  Thumb up 0
 16. Arhi, prezinti lucrurile ca si cand hotnews ar fi furat de la tine, ceea ce nu e chiar fair. In articolul din hotnews e precizata sursa, cu link catre tine. Daca antenele au preluat chestia si au dat hotnews ca sursa, asta nu mai tine de hotnews.

  Iar faze de genul asta se intampla tot timpul pe bloguri. Tu scrii o chestie, o preia Vis Urat, sa zicem, dupa care o preia altul de la Vis Urat si da link catre el.

  Thumb up 0
 17. am mai scris si mai sus, mai scriu o data. e poza MEA, nu tin minte ca hotnews sa imi fi cerut voie sa o preia si sa o publice.

  Thumb up 0
 18. ti-a crescut ieri traficul cu 30%. nu mai plange 🙂

  ti-au furat-o si astia: http://electorale.wordpress.com/

  Thumb up 0
 19. ana, uite-te la traficul de lunea trecuta. nu mi-a crescut deloc.

  Thumb up 0
 20. Arhi, hai ma ca pan la urma poate astia de la HOTzNEWZ vor sa iti spuna voalat ca ar vrea sa licri pentru ei! :d

  Thumb up 0
 21. arhiuta nu te-a furat ca vad ca au spus totusi sursa 😉 e de bine se putea si mai rau 😉

  Thumb up 0
 22. A, scuze, credeam ca functioneaza si la tine licenta Creative Commons (preluare in scopuri necomerciale, fara modificari, cu indicarea sursei), ca si la noi. Acum am vazut ca la tine e vorba de un copyright strict.

  Thumb up 0
 23. teeheee- asta cu permisiunea de a-ti folosi poza e buna – unde crezi ca te afli frate?

  Thumb up 0
 24. facusem doar o gluma cu traficul.

  m-am uitat peste legea drepturilor de autor si nu aveau obligatia sa-ti ceara acceptul pentru publicare.

  Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe
  Art. 33. — (1) Sunt permise, fara consimtamantul autorului si fara plata vreunei remuneratii, urmatoarele utilizari ale unei opere aduse anterior la cunostinta publica
  f) reproducerea, cu excluderea oricaror mijloace care vin in contact direct cu opera, distribuirea sau comunicarea catre public a imaginii unei opere de arhitectura, arta plastica, fotografica sau arta aplicata, amplasata permanent in locuri publice, in afara cazurilor in care imaginea operei este subiectul principal al unei astfel de reproduceri, distribuiri sau comunicari SI daca este utilizata in scopuri comerciale

  deci daca poza ta era subiectul principal al articolului, ai fi putut interpreta ca legea a fi fost incalcata. asa, pentru ca a fost doar unul din multele exemple din articol, legea nu e incalcata.

  Thumb up 0
 25. Arhi a scris pe 18 Noiembrie 2008 e

  e greu, brylu. legislatia din romania este extrem de neclara in domeniul furtului in media. pentru ca multi parlamentari sunt proprietari de ziare si situri de stiri si nu vor sa pice stramb cand fura articole.

  ana, faptul ca legea romana permite furtul, asta nu inseamna ca nu e furt.

  Thumb up 0
 26. acum ma bagi la semantica, nu? 🙂

  ok, preiau legatura:
  – potrivit dex, FURT, furturi, s.n. Infracţiune care constă în însuşirea pe nedrept a unui lucru mobil al altuia.
  – mai departe INFRACŢIÚNE, infracţiuni, s.f. Faptă care prezintă pericol social, constând în încălcarea unei legi penale, în săvârşirea, cu vinovăţie, a unei abateri de la legea penală, şi care este sancţionată de lege.

  rationament: daca e furt, e infractiune, care e sanctionata prin lege. deci, daca nu e sanctionata prin lege, nu e furt 🙂

  iti inteleg supararea, dar cred ca o canalizezi in directia gresita. cu articolul in care e si poza ta hotnews nu a incalcat legea. in plus, a facut ceea ce nu cred ca s-a facut pana acum: a pus sursa, cu tot cu link, si in text, si in slide. supararea ta ar trebui sa fie mult mai mare pe sinteza zilei, pentru ca e exemplul cel mai clar de ignoranta in televiziune: desi li se specifica foarte clar in articol si in montajul pus pe youtube cine sunt autorii imaginilor, ei ii ignora.

  Thumb up 0
 27. ana, nu e semantica. e simplu.
  cand cineva ia un lucru ce imi apartine, fara a-mi cere voie, e furt. restul, legi, semantica, nu ma privesc. e lucrul MEU, luat fara voie. furt. DIXI.

  Thumb up 0
 28. vreau si eu in lumea ta. mai e loc? 🙂

  Thumb up 0
 29. ana, pasajul citat de tine se refera la reproducerea unei opere in alte scopuri decat cele comerciale. ori, atat hotnews cat si a3 sunt entitati comerciale.

  Thumb up 0
 30. esti invitata mea 🙂 our second life 🙂

  Thumb up 0
 31. zoso – nu, este vorba de „Limitele exercitarii dreptului de autor”. scopurile comerciale sunt concret mentionate in respectivul context de la litera f. alte litere se refera la scopuri privind cercetarea, invatamantul etc. despre scopuri comerciale se mai vorbeste doar la aliniatul 2. in plus, la aliniatul 4 scrie asa: (4) In toate cazurile prevazute la alin. (1) lit. b), c), e), f), i) si la alin. (2) trebuie sa se mentioneze sursa si numele autorului, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste a fi imposibil; in cazul operelor de arta plastica, fotografica sau de arhitectura trebuie sa se mentioneze si locul unde se gaseste originalul.

  Thumb up 0
 32. ultimul tau mesaj nu are cap, coada sau logica. revino pe pamant.

  Thumb up 0
 33. dpdv legal o publicatie, de orice fel, e privita ca avand scop de informare, nu comercial. da, stiu, articolul duce la vanzare, vanzarea duce la contractarea de publicitate, publicitatea duce la incasari de bani. dar tot n-ai sa lamuresti niciun tribunal din lume sa clasifice scopul unui articol drept comercial, decat daca e advertorial 🙂

  Thumb up 0
 34. zoso, daca nu ai rabdare sa citesti ce-am scris, nu citi. iar daca te intereseaza mai mult forma decat fondul, de asemenea, nu citi.

  eu nu vreau sa ma cert cu nimeni. vreau doar in lumea lui arhi, unde dreptatea e lege 🙂

  Thumb up 0
 35. ana, scopul este informarea, de acord, asta nu inseamna ca se face benevol, in timpul liber. de pilda, pe tine te plateste hotnews acum pentru munca pe care o prestezi aici? sau esti cu musca pe caciula?

  Thumb up 0
 36. nu cobori nivelul, chiar nu ai motive. ti-am dat dreptate, dar am vorbit despre niste argumente juridice.

  Thumb up 0
 37. cat profesionalism, toate sunt ciordite de pe bloguri. bine ca n-au pus sursa „niste fraieri”

  ana, du-te si fa nani cu „nu-i etic, dar e legal” al tau

  Thumb up 0
 38. @Arhi, zoso, simi: ana v-a explicat foarte clar cum devine cazul. Posibil sa nu va placa, poate nici mie, poate nici ei. Dar asa se interpreteaza legea, juridic vorbind. Nu arhivorbind, ori cum vrem noi.
  Vorba cuiva mai sus, baga watermark mai mare, mitocanesc.

  Thumb up 0
 39. Sa fiu sincer nimic nu ma mai mira.In Arad in vara,peste drum de primarie,la sediul PSD,aparea mare Ghita,te asteapta DNA-ul la portita si mai sus ceva de la PD-L.Romania,tara tuturor posibilitatilor…

  Thumb up 0
 40. Sincer vorbind, daca as fi conduce un ziar online cu sute de mii de cititori pe net si as prelua o informatie sau o imagine de la un blogger in conditiile licentei Creative Commons (fara sa o vand sau sa o modific, cu indicarea sursei) iar omul de la care am preluat chestia respectiva ar face scandal si m-ar acuza de furt, i-as trimite un mail cu scuze si as scoate chestia respectiva de pe site-ul ziarului.

  Si incepand din momentul ala nu as mai avea nimic de a face cu bloggerul respectiv. L-as ignora deliberat, indiferent ce ar scrie, nu as mai colabora in nici un fel de conditii cu el si i-as sfatui pe toti colaboratorii mei sa faca acelasi lucru.

  Thumb up 0
 41. *cu sute de mii de cititori pe zi, nu pe net 🙂

  Thumb up 0
 42. p.s.: Neconducand nici un ziar, ti-am dat o leapsa. 🙂

  Thumb up 0