Sunt vegetarian, mănânc iarbă

Atenție! Acest film nu poate fi urmărit în siguranță dacă ești de părere că românia are niște reguli foarte laxe atunci când e vorba de protecție socială și că banii din impozite se duc pentru menținerea în viața a acestor baragladine, baragladine care, la rândul lor, prin votul lor, bazat exclusiv pe pomană, mențin la putere un sistem toxic și distructiv ce distruge românia de 30 de ani.

Altfel, țiganul e foarte simpatic și cu vorbele la el. Poate e vegetarian și vrea să mănânce iarbă. De ce să mă duc să dau la mătură, că acolo se dă șpagă. E alegerea lui că nu vrea să muncească. Dap, așa funcționează statul social al FSN/PDSR/PSD. Educația celor 30 de ani de înfometare și prostire își face efectul din ce în ce mai puternic.

Pe de altă parte, a se remarca politețea excesivă a reporteriței de la KanalD care, teoretic, trebuie să prezinte știrea și atât, echidistantă și politicoasă cu orice cetățean. Îl ia la perpoules pe al nostru de zici că e judecătorul de grefă.

23 comentarii

 1. #1

  Napalm. Terapie cu napalm pentru cioara si neamurile lui.

  0

  • #2

   Stiu eu? Cred ca impactul lui e mai mic, e verde mananca iarba na. Dar aia care tine de microfon chiar se crede utila, consuma curent aiurea, merge cu masina aiurea sa dea reportaje utile nimanui si mai ales sa se certe cu oameni cu care nu are treaba. Nu mai bine incepe ea cu un job adevarat?

   0

  • #3
   Arhi

   ah, nu o puteam spune mai bine:))))

  • #4

   Sper ca Radu e doar ironic…

   0

  • #5

   Sper că Radu NU e chiar deloc Ironic! Presa vieții care e umplută doar de slugi de moguli care împrăștie prin toate mediile doar rahaturile șefilor, fără cea mai mică jenă, dar când vine vorba despre moralitate, ei vin docți să ne țină nouă lecții!

   0

  • #6

   Ba, reporterita nu e asta: https://www.youtube.com/watch?v=EaXnr7kH6ec ?

   0

  • #7

   Mi-a șoptit o čiriklie că ar exista și ciori albe (rara avis), printre care sigur te numeri și tu.

   0

  • #8

   Ca sa clarific, nu sunt ironic, doar un pic sarcastic. Dar ramane cum am zis, domul vegetarian e mai putin nociv pentru societate decat doamna reporter inutil.

   Si ca sa fie si mai si, in caz ca nu s-au marit dramatic ajutoarele sociale de cand am plecat eu, pensia medie e de cateva ori mai mare ca ajutorul social si pensionarii mult mai multi decat restul asistatilor social. Na, cine zicea de terapie mai sus, uite unde trebuie s-o faci.

   0

 2. #9

  Până la urmă e vorba de eficiență naturală. Cum depui efort minim pentru ce vrei să obții? Dai din buci și faci copii!

  0

  • #10
   Arhi

   nici macar nu dai din buci, o urci pe tine si o lasi sa se insarcineze singura

 3. #11

  ‘Pe de altă parte, a se remarca politețea excesivă a reporteriței de la KanalD” Probabil ai vrut sa pui in ghilimele „politetea”. Mie mi se pare destul de agresiva reporterita. Eu nu cred ca e vina lui, ci a celui care da banii. Ar putea exista in lege o prevedere ca cine refuza o slujba o data, de doua, de trei ori, etc sa primeasca ajutorul social diminuat sau sa nu-l mai primeasca deloc.

  0

  • #12

   legea exista si este mai drastica decat ce propui.

   https://www.scribd.com/document/391484867/Lege-Venit-Minim#fullscreen&from_embed

   6. La articolul 15, alineatul (7) se modifică şi va avea următorul cuprins:
   „(7) Refuzul unui loc de muncă oferit sau refuzul de a participa la serviciile pentru stimularea ocupării forţei de muncă şi de formare profesională oferite de agenţiile teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă atrage încetarea dreptului la ajutorul social.”

   0

 4. #13

  Constitutia romaniei spune
  ” ARTICOLUL 47
  (1) Statul este obligat să ia măsuri de dezvoltare economică şi de protecţie socială, de natură să asigure cetăţenilor un nivel de trai decent.”
  ce inseamna trai decent?
  daca am putea defini traiul decent statul roman ar fi obligat prin constitutie asigurarea lui cu sau fara munca?

  0

 5. Eu cred ca interviul e regizat. M-a facut sa cred asta felul lui de a vorbi, coerenta de care da dovada… De obicei nivelul intelectual al unui asistat social e destul de scazut …

  0

  • #15

   Oamenii de genul ăla din asta trăiesc, amice. Skill-ul lor e să te facă din vorbe. Se numește hustling

   0

 6. #16

  offtopic, https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3161831563834320&set=a.609706749046827&type=3&theater , omul tau nu se lasa:) nu inteleg cum poti fii prieten cu un asemenea caracter.

  0

 7. #19

  Asta e tot? N-a plecat domnisoara cu ochii umflati de acolo?

  0

 8. #20

  La începutul anilor 90 a fost un val de pensionări anticipate. Toți românii visau să se retragă din fabrică direct pe Coasta de Azur. O mână de țigani împinși în față pentru spectacol, milioane de „albi” care nu își mai aduc aminte că au furat laolaltă cu FSN-ul și PDSR-ul.

  0

  • #21

   zeci de mii (poate sute) de pensionați pe caz de boală între 1990 și 2000

   0

 9. Dar niste bocanci in gura nu doreste domnul?
  Are boala copiilor. Se numeste lene, nu boala. Lenea nu e boala, oricat ar vrea unii sa fie asa.
  Si parca se daduse lege, cine nu vrea sa munceasca, adio ajutor social. Sau era doar un proiect, nu s-a pus in practica?

  0

 10. #23

  Erratum: (r)romi. Argumentele lingvistice și socio-istorice împotriva folosirii apelativului peiorativ „țigan” sunt la doar câteva clickuri distanță :)) Reamintesc acest lucru cu riscul de a părea aulic și de a scădea în ochii admiratorilor (jdemii) caucazieni de pe aici.

  0

Citește și...

Circulă chestia asta pe facebook, de la URS-PLUS, legat de votul din diaspora. Și nu e rău, dacă statul român nu face nimic pentru informarea cetățenilor săi, facem noi. Și, din ce mailuri am mai primit și mi-au făcut inima cât china, facem bine. Doar că, din ce am citit noi, din feedbackul […]

Ca în fiecare an, am plecat, exultând de fericire, să cumpăr, din nou, de toate pentru toți copiii, pentru că știi tati, ghiozdanul cu care am terminat anul trecut, vechi deja de vreo 5 luni, nu mai e ceea ce trebuie, da? Și nici penarul și nici nimic. Așa că avem, desigur, ghiozdan […]

Donald Trump i-a dăruit lui Klaus Iohannis o șapcă: „Make Romania Great Again” Având în vedere îmbulzeala care e pe sloganul acesta, eu aș fi curios dacă șapca asta îi rămăsese lui Trump de la vizita lui Dragnea și, fiind un meleardar strângător, a zis să nu se risipească aiurea prin cine știe […]