40 comentarii

 1. Ce sta brasoveanu’ cu nasu’ pa’ sus, ceva de speriat! :)

  • #2

   sigur a pregatit o gramada de chestii. o sa ne vb despre gradinarit?

  • #3

   @Didel: bricolaj si instalatii. Bonus: conduita preventiva in circulatia pe drumurile patriei.

  • #4

   Rezidentul Brasovului, te rog, nu brasoveanul. Este venetic :P

  • #5

   wa… wa… wa… wait a minute, Zoso e din Brașov? Nu înțelegeam de ce statisticile la consumul de mămăligă sunt atât de sus. În fine, lăsând gluma la o parte, Webstoc a fost un mare fâs. Am urmărit câteva din evenimentele anterioare plus prezentarea lui Cismaru… Bă băieți, voi nu recitiți salidurile alea? sau vi le dă secretara cu cinci minute înainte de șou? Păi fi-r-ar ea să fie de prezentare, când te urci în fața norodului dai cu vorbăria continuă, nu cu îîî, ccc, ăăă, că se duce sulii tot avântul și nici nu înțeleg nimic. Țin minte că șeful meu (pe vremea când începusem să urc pe scene) dealtfel și profesorul meu de speech-uri m-a luat de mână și m-a dus o săptămână la radio. Și mi-a zis:
   – Mutulică, îi vezi pe-ăștia? Le turuie gura continuu. Nu au voie să facă pauză, nu au voie să schimbe tonalitatea, nu lași garda jos și ești stăpân pe ceea ce spui că schimbă ăia postul urgent. Iete așa tre’să fii și tu.

  • #6

   btw, în caz că se irită don Zoso la glumele cu mămăligă:
   1. am crescut în brașov timp de 6 ani
   2. am avut emisiune la cel mai ascultat post de radio din Brașov
   3. am făcut facultatea în Brașov
   De-atunci au crescut statisticile la mămăligă. Mă chinuiam să vând pâine în Memorandului. Nu știam de ce sunt în continuare falimentar.

  • #7

   Vinitura

  • #8

   Nea Ilie, ai fost coleg cu Dobrovolschi?

  • #9

   @pvladc, nu, Dobro e altă generație. Pe mine m-a împins Brutus într-o emisiune de care habar n-aveam și pe care am făcut cea mai bună audiență locală mulțumită unui viciu. La vremea aia fumam și dădeam din guturai niște vocalize de rămâneau gospodinele cu aluatul pe făcăleț.

  • #10

   Ce Dobrovolschi ma, Ilie a fost coleg de generație cu Birlic și Beligan

  • #11

   Ahahahahaaa

 2. Have fun!

 3. #13

  Brazzers :D

 4. #14

  Toţi trei arătaţi a un om normal. Cu păr, barbă şi ochelari.
  Regards! :)

 5. #15

  Uuuuu, Vali cu sacou si camasa! Nice.

 6. #19

  e ceva eveniment international inteleg: bulgari, tatari….

 7. #20

  Ce fericit e Vasilescu pentru ca il tine pe Sozo in brate, ce tandru i-a pus capul pe umar ;;)

 8. Domnu’ Pietcu, continuaț’ s’aveț’ o scamă!

 9. #22

  Te-a tras curent, ai plans, sau ce e cu ochiu` ala? :)

  • #23

   e ochiu cu care fentează gagicile că are un tic, iar ele îl pupă pe chelie… uită-te ce luciu are pe cornul drept

  • #24

   Ochiu’ e OK boss, doar ca a facut Arhi selfie-ul.

 10. #25

  Cine sunt astia ?

 11. Se poate urmari live pe undeva pe net?

 12. #28

  Am o curiozitate. ..
  e și Mircea Badea, chiar el?

 13. Feriti-va putin;nu reusesc sa vad legendele onlineului.

 14. #31

  Acu’ incep si eu sa inteleg acronimele…Deci LOL vine de la League(of) Online Legends…..Bun asa.

 15. #32

  Si ce puneti voi la cale acolo?

 16. Bo$$, pune și tu poze de la pomană, recepție. Se dă și la cald, sau doar răcituri? Zoso n-are legitimție la gât. Cum intră la pomană? Îl bagi tu, ăăă? Mi s-a făcut foame

 17. #34

  Ia și-acasă dacă poți, bo$$, la pachet. Io când mai nimeresc la vreo sindrofie d-asta iau și la pachet. De ce să rămână mancare? Oricum se aruncă sau o iau altii. E păcat de mancare. Intotdeauna e bine să ai o sacoșă ceva la tine să iei la pachet. Bine, nici să nu bati la ochi sa te faci de căcat,dar oricum, io am tupeu in cazuri din astea. Până sa inceapă lumea sa manance, io deja sunt gata, mi-am umplut farfuria de 2 ori si mă pregătesc să bag și-n pungă. Adevărul e că n-am mai prins o pomană ca lumea demult. Ultima tin minte, a fost la un eveniment, tot așa, cu moda, apoi expozitie, era organizat la Hilton, mi-am facut plinu , am luat si la pachet. Tre să ai tupeu frate la evenimente d-astea. Tupeu de borfaș. Bine tre sa ai si-o anumita tinuta, depinde de eveniment,ca sa nu bati la ochi sa te amesteci usor printre ei, să creadă ca esti d-al lor. Da daca ai legitimatie sau invitatie cum ai tu, te doare-n pula. Oricum, si fără, tupeul e cel mai important. Intri ca si cum ai fi de-acolo cu tupeu.

  CEa mai tare a fost la o aniversare Mediafax, n-o uit cat oi trăi. Era si Esca acolo, toti astia de la ProTV. La Radisson a pus masa. Acu vreo 2 ani M-am spart de mâncare. Nu mai puteam să manânc efectiv. Mă faceam că mestec, că se uita o muistă de la organizatori cam ciudat pe mine, si io asteptam momentu să bag in traistă, să iau un fel de cozonac la pachet. Mestecam ca prostu la rece, in asteptarea momentului propice. E o artă si traiul ăsta pe la pomeni. E frumos. Cînd ai luat-o pe drumu ăsta nu te mai lași toată viața.

  • #35

   Freigedank are dreptate. am dat cu sapa pe la Sofitel, Pullman ii zice acum si am avut un eveniment de 900 persoane, o companie renumita de telefonie, in fine, si nu au venit decat 500 de invitati, asta se intampla prin 2005. restul de mancare pentru aia 400 a ajuns la gunoi, 4 pubele pline de mancare. deci da, la evenimente veniti cu sacosa si luati si pentru acasa.

 18. #36

  #mișto #mişto #mishto #misto

 19. #37

  De apreciat ca nea’ petcu e la camasa si sacou, nu ca restul plebei la tricoul sifonat.

  • #39

   de unde le scoti b0$$ ?? rad de ma doare boorta la cat e de adevarat.

 20. #webstock 2016? Ai fost in viitor? Cum e?