Am observat o chestie foarte interesantă în rândul celor de pe partea asta a eșichierului politic. Nu zic de partea celor care nu fură pentru că și PNL tot în opoziție este, din păcate.

Tudorel, Dragnea, infractorul Vâlcov, Teodorovici, persoana cu nevoi speciale din fruntea guvernului, TOT PSD-ul, în toată românia, distrug economia, distrug justiția, îndatorează românia pe zeci de ani, cu datorii pe care le vor plăti copiii copiilor noștri. Reacția noastră? Muie PSD, vă observăm cu atenție. Și mergem mai departe.

Spune o sărită de la PLUS că ea visează la o lume fără proprietate personală? Vaaaai, incredibil, ĂȘTIA SUNT CEI PE CARE ÎI VOTĂM NOI?? Nu am cu cine vota, e bătaie de joc, e inadmisibil, nu se poate așa ceva, săriți cu furci și topoare, Cioloș e degeaba etc.

Voi vă dați seama că, în majoritatea timpului, nu faceți decât să le căutați aiurea bube în cap celor care se opun hoților psd, singurii care reprezintă o variantă fezabilă la ei, pentru tot felul de chițibușuri stupide și tâmpe, ÎN TIMP CE ĂȘTIA VĂ FURĂ FAMILIILE, VĂ SĂRĂCESC COPIII, VĂ IAU, LA PROPRIU, VIITORUL și îl amanetează pentru prosperitatea lor financiară?

Este incredibil, absolut incredibil. Ce se întâmplă acum, în jurul meu, este de domeniul absurdului, fantasticului, nu am cuvinte să îl descriu. Nu ai cum măcar să speri la schimbare, când noi nu ne putem coagula 5 oameni ca să avem, nu aceeași părere, dar măcar același scop.