De ce sunteți demni de disprețul nostru

Nu în ultimul rând, mă scoate din sărite și faptul că înjurăm primăria toată ziua da’ n-avem nici o problemă să țopăim la paranghelii din astea în timp ce lucrurile care chiar contează în oraș sunt vraiște!
Iar trupa Vunk, vorba unui domn, cântă că vrea o țară ca afară da’ n-are nici o problemă să facă asta sub steagul primăriței de la PSD pe bani care ar fi mult mai bine cheltuiți, de exemplu, pentru proiectarea unei săli decente pentru evenimente. Că în minunatul oraș nu există așa ceva!

PS Tot PMB a refuzat și autorizarea protestului din 10 august!

Firea își bate joc de oraș, da’ ce ne mai place la concerte moca!

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

7 comentarii

 1. #1

  Demn de dispretul nostru…al cui?DF?

 2. #2

  Pâine și circ. Funcționeazã de milenii. De ce nu și la noi?

 3. #3

  Când am comentat la un share pe Facebook legat de nu știu ce mizerie a zis Chirila, am menționat fix de faptul că n-are greață în a concerta pe banii PSD. Mi s-a „explicat” că el e plătit din buget deci de cetățeni, nu PSD. Ce naiba să încerci să explici de moralitate și alte concepte „abstracte”.

 4. #4

  hai ca esti rau. iti aduci bine aminte cum era lumea inghesuita la cacatul ala de targ de sarbatori de iarna iar in fata parlamentului erau cativa prosti care strigau ca nu e bine ce fac jegurile alea de la psdalde. aseara discutam cu jumatatea mai buna ca oricand as da bani sa merg la un astfel de concert, dar in conditii de gratis de la firea, nu mai merg, asa ca MUIE PSD. desigur vor merge hoarde intregi de oameni care considera ca asa lupta impotriva coruptiei.
  legat de faptul ca femeia incepe pregatirile pentru ce are ea in cap sa faca la alegeri, e seria asta nesfarsita de paranghelii pe bani publici, anuntul ca incepe un program de asfaltare si acces la utilitati pe toate strazile din capitala (bullshit), trecerea tuturor activitatilor primariei pe firmele infiintate de ea, cresterea bugetelor astora etc

 5. 1.Aceste 2 tabere pro si contra ‘artistii’ care nu au greturi cand concerteaza dar militeaza pentru o tara ca afara vor ajunge in curand ca si discutia android vs ios .

  2. Ma duce un pic cu gandul la articolul cu userii inregistrati si unul mai vechi nu stiu sigur daca de la tine sau de la zoso cu bula in care traim fiecare.
  – blocand toti haterii ramanem un pic in bula noastra, nu vedem realitatile altora , gandirea proasta, foarte proasta sau mai putin proasta a lor, nu mai ajungem sa combatem pe cine ar trebui, ideile nu mai ajung in mediul lor si discrepantele cresc poate iremediabil .

  Solutie nu am , clar e greu sa nu te enervezi, sa nu le dai block sau sa nu te afecteze cateodata dar cum s-au schimbat imperii asa se pot schinba si gandiri/societati/comunitati

 6. #6

  as vrea sa vad la imapp „muiepsd”}roiectat pe casa poporului. orgasm porcesc :X

 7. #7

  Same thing. Un amic posta ieri ca vine Rod Stewart și ca abia așteaptă și tot așa. I-am zis ca fiind plătit de Firea sa își facă imagine și sa se laude cu prezenta oamenilor acolo transformându-i in susținători PSD nu face decât sa ii dea mai multă validitate scroafei prezentându/se acolo. INTR-un final mi-a dat dreptate.
  Imaginează-ti ca vine Rod și sunt 300 de pensionari și Țiganca aia de la Cotroceni. Crezi ca nu o sa se facă de ras Primăria ? Crezi ca iese Firea și zice :: uite ce de susținători avem ?
  Ma aștept cât de curând la o campanie anTi-concerte de la Primărie.

Citește și...

Long story short, mie ;i nevesti-mii ne place să tragem cu arcul și, incidental, chiar suntem buni la chestia asta. Ne-ar plăcea să făsim un poligon în zona asta de București, spre Pantelimonezia, unde să mergem să ne satisfacem plăcerile de acest gen. Știm parcul de la COmana, pe cel de la Brașov […]

Câns s-a dat legea antipungi, situația era drastică în românia. Toate marginile satelor și orașelor erau tapetate de pungi de hypermarket, pentru că erau gratuite și multe. Râdeam uitându-mă la pensionari cum iau teancuri întregi de la casele de marcat, să fie acolo, că nu ai de unde să știi când ai nevoie […]

M-am uitat, de curiozitate, la Eurovizionul de oameni mari, nu acela cu calificări, unde ne-am făcut noi de râs, pentru că niște snowflakeși imbecili din românia au decis că, la un concurs de muzică, nu trimitem cea mai bună piesă și cea mai bună voce, pentru că nu cadrează cu opiniile PC, prin […]