De ce sunteți demni de disprețul nostru

Nu în ultimul rând, mă scoate din sărite și faptul că înjurăm primăria toată ziua da’ n-avem nici o problemă să țopăim la paranghelii din astea în timp ce lucrurile care chiar contează în oraș sunt vraiște!
Iar trupa Vunk, vorba unui domn, cântă că vrea o țară ca afară da’ n-are nici o problemă să facă asta sub steagul primăriței de la PSD pe bani care ar fi mult mai bine cheltuiți, de exemplu, pentru proiectarea unei săli decente pentru evenimente. Că în minunatul oraș nu există așa ceva!

PS Tot PMB a refuzat și autorizarea protestului din 10 august!

Firea își bate joc de oraș, da’ ce ne mai place la concerte moca!

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

7 comentarii

 1. #1

  Demn de dispretul nostru…al cui?DF?

  Thumb up 0
 2. #2

  Pâine și circ. Funcționeazã de milenii. De ce nu și la noi?

  Thumb up 1
 3. #3

  Când am comentat la un share pe Facebook legat de nu știu ce mizerie a zis Chirila, am menționat fix de faptul că n-are greață în a concerta pe banii PSD. Mi s-a „explicat” că el e plătit din buget deci de cetățeni, nu PSD. Ce naiba să încerci să explici de moralitate și alte concepte „abstracte”.

  Thumb up 2
 4. #4

  hai ca esti rau. iti aduci bine aminte cum era lumea inghesuita la cacatul ala de targ de sarbatori de iarna iar in fata parlamentului erau cativa prosti care strigau ca nu e bine ce fac jegurile alea de la psdalde. aseara discutam cu jumatatea mai buna ca oricand as da bani sa merg la un astfel de concert, dar in conditii de gratis de la firea, nu mai merg, asa ca MUIE PSD. desigur vor merge hoarde intregi de oameni care considera ca asa lupta impotriva coruptiei.
  legat de faptul ca femeia incepe pregatirile pentru ce are ea in cap sa faca la alegeri, e seria asta nesfarsita de paranghelii pe bani publici, anuntul ca incepe un program de asfaltare si acces la utilitati pe toate strazile din capitala (bullshit), trecerea tuturor activitatilor primariei pe firmele infiintate de ea, cresterea bugetelor astora etc

  Thumb up 0
 5. 1.Aceste 2 tabere pro si contra ‘artistii’ care nu au greturi cand concerteaza dar militeaza pentru o tara ca afara vor ajunge in curand ca si discutia android vs ios .

  2. Ma duce un pic cu gandul la articolul cu userii inregistrati si unul mai vechi nu stiu sigur daca de la tine sau de la zoso cu bula in care traim fiecare.
  – blocand toti haterii ramanem un pic in bula noastra, nu vedem realitatile altora , gandirea proasta, foarte proasta sau mai putin proasta a lor, nu mai ajungem sa combatem pe cine ar trebui, ideile nu mai ajung in mediul lor si discrepantele cresc poate iremediabil .

  Solutie nu am , clar e greu sa nu te enervezi, sa nu le dai block sau sa nu te afecteze cateodata dar cum s-au schimbat imperii asa se pot schinba si gandiri/societati/comunitati

  Thumb up 1
 6. #6

  as vrea sa vad la imapp „muiepsd”}roiectat pe casa poporului. orgasm porcesc :X

  Thumb up 0
 7. #7

  Same thing. Un amic posta ieri ca vine Rod Stewart și ca abia așteaptă și tot așa. I-am zis ca fiind plătit de Firea sa își facă imagine și sa se laude cu prezenta oamenilor acolo transformându-i in susținători PSD nu face decât sa ii dea mai multă validitate scroafei prezentându/se acolo. INTR-un final mi-a dat dreptate.
  Imaginează-ti ca vine Rod și sunt 300 de pensionari și Țiganca aia de la Cotroceni. Crezi ca nu o sa se facă de ras Primăria ? Crezi ca iese Firea și zice :: uite ce de susținători avem ?
  Ma aștept cât de curând la o campanie anTi-concerte de la Primărie.

  Thumb up 0