Support the music! Cum să ajuți un artist

Scris de Edvigia
Muzicienii aflați la început, cu resurse financiare limitate, pot primi sprijin pro bono în promovare de la doi oameni de PR care dezvoltă o campanie caritabilă.
Edvigia Țâru (PR pentru Delia, Gojira & Planet H, Andreea Popescu, Ioana Anuță și alții) alături de Dana Berghes (SUB25, PR Les Elephants Bizarres, Colectiv și alții) pun la bătaie resursele pe care le au pentru a sprijini un band, DJ sau producător ales în urma unei selecții subiective, o dată pe lună.
Trimiteți un mail la edvigia@yahoo.com sau danaberghes@gmail.com cu descrieri, poze și link-uri și veți fi contactați dacă va fi cazul.

28 comentarii

 1. #1

  Tanarului de aici ( http://bit.ly/1ohjWti ) i-ar prinde bine ceva ajutor :)

  0

 2. #3

  oameni de pr cu adresa de email yahoo si gmail.
  thunbs up.

  0

  • #4

   Iar incepeti ma cu de astea cu daca nu ai email de firma, nu esti om?

  • #5

   Normal ca incepem, doar are domeniu edvigia.ro :)
   Nume Domeniu: edvigia.ro
   Registrar: ICI – ROTLD
   Data Înregistrării: 2012-12-27 23:44:36

   0

  • #6

   ba esti om, dar (eu cel putin) nu te iau in serios.

   eu, user, mare scula la ibm si siemens, ma angajez sa promovez tineri programatori.
   scrieti-mi pe user@crapmail1.com sau user@crapmail2.com.

   e putin diferit daca as lasa ibm si simens la o parte.

   eu, user, ma angajez sa promovez tineri programatori.
   scrieti-mi pe user@crapmail1.com sau user@crapmail2.com.

   daca nu pomeneau de ouale lor mari in domeniu pr, nu as fi zis nimic.
   dar sa te dai si maret, si sa ai si adresa de email la yahoo … ceva nu se potriveste bine.

   0

  • #7

   Sunt convins ca daca Edvigia ar primi un email de la baronsa_jmeker@yahoo.com sigur l-ar contacta… Pentru ca, nu-i asa, adresa nu conteaza.

   0

 3. #8

  Azi am aflat ca Gojira & Planet H au acelasi PR ca Delia, Ioana Anuta si Andreea Popescu. Eu zic ca ar trebui sa se supere putin baietii ca ei nu apar asa de des la libertatea si cancan.ro, sa arate si Gojira un decolteu, ceva.

  0

 4. #10

  ce e gojira?

  0

 5. #17

  Cel mai bun PR din lume e internetul si in special youtube. Multi dintre artistii consacrati din lumea au aparut pe youtube, au fost apreciati si acum au zeci de milioane de fani.

  0

 6. mie mi se pare o initiativa ok :) un ajutor, oricat de mic, e binevenit la inceput de cariera.. si pana la urma ce poti sa pierzi? nik… poate doar putin din timpul tau.. din care oricum ai destul la dispozitie, pt ca esti la inceput si nu se inghesuie nimeni sa-ti dea un microfon sau sa-ti puna la dispozitie un studio de inregist. , etc.

  0

 7. #19

  iar incepem cu mail-urile. am si mail @domeniu. proiectul inceput cu dana e personal oarecum. nu o sa vreau sa primesc astea pe mail-ul de „firma”. poate ar trebui sa ne concentram pe subiect. we wanna’ help si putem face asta la un nivel… ridicat :) why u be haterz?

  0

  • #20

   Ha? Pai e firma ta? Daca e firma ta cum faci diferenta intre „personal” si „firma”. Daca nu e firma ta atunci nu ti se pare un pic de concurenta neloiala?

   0

 8. #21

  Inca unul care vine sa explice cum sta treba fara sa-si dea seama ca prin absenta ar castiga mai mult. Da, este super lame sa folosesti mail generic si este triplu super lame sa folosesti mail de yahoo. Bine ca nu ai venit cu mailul de rds.

  0

 9. #22

  Și eu am domeniu și adresă dana@ și contact@, pentru că am pus bazele unei agenții independente care trebuia să impresarieze mai mulți artiști. Am renunțat însă la hosting de site pentru că suntem în 2014 și deja nu mai e nevoie de a plăti ceva ce nu mai e musai necesar. Dar la fel cum premii de importanță mondială merg la artiști nesemnați la vreun label mare, la fel cum eticheta începe să conteze din ce în ce mai puțin și inițiativa și rezultatele concrete contează din ce în ce mai mult, chiar am preferat să lucrez pe onestitate. Dacă ne vom uita peste cinci ani la aceste comentarii, sunt sigură că vom râde cu toții copios. Dacă eu și Edvigia reușim să fim atât de deschise la cap încât să putem colabora, deși ar fi fost mult mai lejer să ne opintim în comentarii răutăcioase din simplul motiv că suntem practic în antiteză din punct de vedere profesional, așteptăm (eu, cel puțin) să găsim oameni la fel de entuziaști și flexibili ca noi. În general cred că am observat cu toții că progresul nu se naște din ceea ce face toată lumea tras la indigo și nici din zona de confort. Probabil este și factorul de noutate care face oamenii să reacționeze așa, dar indiferent de adresele de mail, când am vrut să facem ceva, ne-a reușit – pentru că ne găsim în general cu oameni care aderă la aceleași valori ca și noi :) și dacă nu, nu trebuie să fie chiar totul pe gustul tuturor! Feedbackul rămâne însă apreciat!

  0

  • #23

   Adevarul ca „hostingul de site” a bagat multe firme in faliment. Multi au facut credit cu buletinul pentru ca au vrut sa treaca de la share la vps.

   Umbla vorba ca de la asta a pornit cu adevarat criza financiara.

   0

  • #24

   ahahahahhahahaaha dap:))))) mai ales hostingul de email, care e absolut criminal, va spun. CRI-MI-NAL!

 10. #25

  Ma gandesc sa initiez o campanie „Support the music! Cum să ajuți un om de PR”, prin care sa oferim sprijin pro bono ( hosting, SEO, google apps) unui om de PR ales în urma unei selecții subiective, o dată pe lună.

  0

  • #26

   Ei, deja discutăm altfel :)))
   e doar o chestie de principiu și chiar nu contează atât de mult. Când un artist e talentat și cuiva place, chiar nu are nici cea mai mică importanță vreo formalitate de genul ăsteia. Nici în proiecte (mult) mai mari decât o campanie pro bono nu m-a afectat folosirea adresei personale (și cred că nici pe Edvigia), în care centralizam oricum vreo zece adrese diferite, la care la un moment dat renunțau toți ”corespondenții”. Repet, o formalitate de care se va uita cum s-a uitat de dischete, walkman și tot așa. Așa-s joburile 24/7 – nu au cărți de vizită sau dress-code ca la 9-5. Acum câțiva ani chiar sunt de acord că ar fi contat toate complicațiile aferente, de la un punct încolo nowadays cred că suntem toți prea ocupați să ne pese cu adevărat de așa ceva.

   0

  • #27

   Vezi tu, daca arhi v-a postat textul, eu ma gandesc din start ca sunteti altfel decat spamerii din PR-ul local. Ma refer la cei care isi bat joc de bugete lucrand cu reteaua chinezeasca si anunta cu mandrie crestere de 500k like-uri la hectar prin rapoarte. Dar si voi aveti de invatat din ce vad eu si poate il convingeti pe arhi sa va explice cum este cu comentariile pe net. Noi suntem multi, plictisiti, este luni, cam devreme sa incepem munca pe saptamana asta, in Crimea nu se intampla nimic interesant, de la Poarta Alba nu se aude nimic, eba nu a mai luat cuvantul in PE…nu merita sa ne dati munitie. Cum explica cineva unui individ care se chinuia pe aici sau la zoso, nu merita sa incerci.

   Acum, pe un ton mai serios, bafta cu proiectul vostru…ca nu suntem oameni rai, once you get to know us :P

   0

  • #28

   amin

Citește și...

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]

Am văzut pe net poze de la lansarea în românia. O festivitate de pișcotari micuți, care nu ar putea să vândă un telefon de 6000 de lei nici în visele lor umede, darămite să își permită să cumpere. Un băiat cu chiflă în cap. Și cam atât. Cred că s-a cam atins limita […]