Surpriza, e iarna!

Jumatate din concetatenii mei constanteni stau in frig. De ce? Pentru ca RADET si-a gasit sa inceapa reparatiile capitale la conducte. Normal, fiind noiembrie, trebuie reparate, ca incepe frigul. Si mai normal, lucrurile astea nu se fac vara, pentru ca vara sunt concediile.
Si atunci nu ii inteleg pe constanteni, de ce se enerveaza si fac reclamatii. Nu stiu ca asa e in romania?
Acum la modul cel ai serios, la caldura s-a dat drumul de vreo doua saptamani. Daca voi inca nu v-ati prins ca e iarna si ca vine frigul, si de-abia acum v-ati gandit sa reclamati la RADET lipsa caldurii, a cui e vina?
A parintilor, desigur, ca v-au dat IQ de muste.

4 comentarii

 1. La noi la romani(vorba celor de la Catavencu) exista 4 calamitati: Primavara, Vara, Toamna si Iarna…

  0

  0

 2. sunt 5: ai uitat alianta DA

  0

  0

 3. io unu am caldura, dar totusi ii inteleg pe cei care se plang ca n`au. pe mine ma doare`n puta ca vin moldovenii cu fite sa`si petreaca vacanta la mare si nu se pot repara vara conductele. e normal sa fac iarna car si vara sanie, asa ca… sa se repare atunci cand cererea este mai mica.

  0

  0

 4. Si in Suceava e la fel. Sau mai bine zis, mai rau: http://blind-girl.blogspot.com/2007/11/stiri-din-suceava.html

  0

  0

Citește și...

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, la „Marius Tucă Show”, că ar candida la alegerile prezidențiale dacă ar fi considerată o soluție optimă de către colegii din PSD, de către partenerul de coaliție ALDE, condus de Tăriceanu, dar și de către foștii colegi de la Pro România. Chestionată dacă va candida […]

Veorika a cerut ca idiotul antenist care a declarat că lumea oricum moare, cu sau fără card de sănătate, să fie dat afară, alături de șeful său. Asta aia caldă. Aia rece e că Curtea Constituțională a PSD a decis că prima de la întrebare e neconstituțională. Întrebarea aia despre care au fost […]