11 comentarii

 1. Haaaaide Cetiiiin…aici esti chiar sever, au gresit si ei ca si-asa sunt satui de salariul lor de cacat.
  Cate nu am gasit eu intr-o culegere de 100 de variante de bac de fizica…

  0

  0

  • daca ești satul de salariu, faci altceva.
   simplu

  • Când nu te duce mintea sa faci altceva, tragi de funcție. Chiar daca iei la examenele alea organizate de minister 1.5, tu ai pretenția că elevul să știe. Chiar as fi curios cum stau la un congres, un profesor cu 10 și unul cu 2. Ce opinii schimba? Ce subiecte abordează? Sau cum reacționează elevii când află că cel din fata lor, de la catedra, nu știe mai mult de doi. Lucruri care sfidează logica.

   Prin liceu, am avut un profesor de fizică parioa înrăit. Stătea la ora, analiza cate 30 de meciuri și punea doi lei pe bilet. Ajunsesem că la ora lui, sa facem analize sportive. La geografie, aveam o băbăciune, care citea catalogul de la avon, sau își făcea unghiile. Cumpărăm de la ea un atlas și o hartă și eram doctori în geografie la sfârșit de semestru.

   Atunci, mi se păreau mișto lucrurile astea, frecam menta la ore, nu eram stresați cu teme. Doar că am dat la politehnica și nu știam nici să calculez rezistenta pe un circuit in serie. Dar așa era pe atunci, poate in unele cazuri, nici dacă voiai să înveți ceva la un obiect nu puteai, că nu avea cine sa te îndrume.

   0

   0

 2. Si parca ziceai ca nu iti place Digi :)))))

  0

  0

 3. Am avut o colega absolventa de industrie alimentara in 2001, a ocupat post de suplinitor profesor limba romana intr-un sat. Sa ma iertati, dar niciodata nu am auzit-o acordind corect subiectul cu predicatul. Si nici in cinci ani de invatamint universitar nu a reusit sa prinda ideea de a vorbi corect .

  0

  0

 4. pana si ministrii invatamantului sunt proști și incompentenți. profesori sunt si ei!

  0

  0

 5. problema e ca elevii care nu invata nimic ajung profesori care nu stiu nimic si urmeaza sa mai dea o leapsa si tot asa. probabil e nevoie de rupere a pisicii. in orice forma posibila.

  0

  0

 6. Stau și mă întreb dacă profesorii îi învață pe elevi, sau profesorii au ce învăța de la elevi – pentru că excluzind cele „cîteva” cazuri în care posturile bune sînt deja aranjate, restul posturilor fiind o loterie bine întreținută (dar asta este o cu totul altă poveste), deci în afara cazurilor de posturi unde este din start nominalizat cineva, post pe care ajunge de regulă un incompetent și jumătate, celelalte posturi sînt deci (cu)prinse de profesori prăfuiți (de la atîta cretă oare?), chiar ramoliți, și ancorați în alte vremuri. Acuma elevii or luat-o cu mult înaintea profilor, pentru că lor le fuje mintea de numa… Capac dacă mai pui și „renumerația” lor super-motivantă, atunci ce să te mai miri de nivelul general al elevilor care iasă de pe porțile școlilor ?
  …Și cînd te gîndești că aceștia reprezintă viitorul luminos(!) al țării, parcă îți vine să te apuci cu mînurile de cap.

  0

  0

  • #9

   ÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂ

   0

   0

  • #10

   @Maithun: nu, sorry. Te apreciez cel mai mult din toată comunitatea, dar de la tine mă aștept la mai multă toleranță. Regula cu î din a e o prostie, și nu e obligatorie.

   0

   0

 7. orice vânător te poate lămuri că e mai mare calibrul 12 decât calibrul 16. serios, google it :)

  0

  0

Citește și...

Nu am avut tată pescar. Primul, constănțeanul, era pescar cu barcă, ieșea la 8 km în larg după guvizi de ăia uriași, dar nu era prezent în viața mea. Al doilea nu era, nu îi plăcea pescuitul și nu fusese în viața lui la pește. Primul contact, dealtfel și singurul, din copilărie, a […]

Din nefericire, aseara am avut groaznica idee de a vedea Hellboy. Eu, fan, gen, al celor 2 filme cu Ron Pearlman. Va spun cu mana pe inima, e cel mai prost film vazut de mine vreodata, si am vazit ceva filme la viata mea. Proaste. Micuta Vera si Cannibal Holocaust sunt capodopere angelice […]