Surprize cu prize

Se ia una bucata emisiune de succes, si anume Surprize surprize. Se ia una bucata invitat, una bucata firma/organizatie premiatoare, si uite asa se fac puncte de rating, bani din publicitate, totul fara a garanta nimic nimanui.

Sa detaliez. O colega de servici a unei prietene sufera de un handicap locomotor. Tipa, in loc sa cedeze si sa se planga pe la toate colturile, cat ii este ei de rau si cum nimeni nu o intelege, a luptat, a terminat o facultate, si lucreaza ca inginer in firma respectiva.
Singura ei problema era lipsa unei case.

O prietena, stiind toate aceste detalii, s-a gandit sa ii faca o surpriza si a scris o scrisoare emisiunii Suprize Surprize, explicand detaliat toate problemele, nevoile si succesele doamnei respective.

Si, dupa un timp, a primit raspuns. Da, sunt de acord, e un caz interesant, sa vina la emisiunea din data cutare, sa o aduca pe prietena respectiva, fara sa ii spuna despre ce e vorba, ca emisiunea e capabila sa ii ofere 5000 de euro, drept ajutor.

Veselie mare, pac, emisiunea, fata e suprinsa pana la lacrimi. Dar, si aici e un mare dar. In emisiune nu s-au mai oferit 5 000 de euro ci doar 2 500, care euro din bani cash in emisiune, s-au transformat in cec, sponsorizat cu mare TAM TAM, in cadrul emisiunii, de catre primaria Medgidia.

Lacrimi, fericire, pupaturi cu primarul. Superb, nu? Reclama pentru primarul respectiv, campanie electorala moka, etc.

Cand insa sa primeasca banii, dupa o perioada de timp, primarul a informat-o pe tipa ca datorita faptului ca nu are buletin de Medgidia, nu i se poate acorda premiul. Desigur ca nu pe un ton foarte delicat, ci impanat cu cateva injurii, plus evacuari din birou

Acum, tipa sta si se intreaba: are ceva sansa intr-o actiune juridica? Dar se merita sa deschida o actiune juridica, mai ales ca ea nu a stiut, nu a participat cu nimic la aceasta actiune?

Primarul din Medgidia poate fi tras la raspundere? Banuiesc ca nu. Dar am vrut sa punctez nesimtirea si jegul uman ce deverseaza din politicienii ce ne ling in campanii si ne scuipa in gura dupa.

[tags]surprize, andreea marin, medgidia, primar[/tags]

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

12 comentarii

 1. ma, logic ar fi sa poata, dar nu pt aia 2500 euro, ci pt ca s-a folosit de ea (ceva gen inselaciuni, abuz de incredere….ma rog, sunt afon, dar logic ar fi sa existe o varianta). cat despre „se merira?”, eu zic: CLAR DA. Macar ca-i cere doar cheltuielile de judecata si scuze publice (gen comunicat de presa al primarului)

  Thumb up 0
 2. Verbul „a merita” nu are forma de reflexiv. Corect era „Dar merita sa …”.

  O zi buna!

  Thumb up 0
 3. #4

  Ah, ce imi lipseau corectologii astia… Dude, daca tu doar asta ai retinut din ce am scris eu…uita adresa asta

  Thumb up 0
 4. #5

  @flocea: asta am zis si eu. NU ptr cei 2500 euri, ci ptr ca:
  1. Surprize surprize a facut o galagie de bani de pe urma femeii
  2. Primarul si-a facut reclama si campanie electorala, fara nici un ban, deci a profitat si de SS si de tipa. Ar iesi ceva bani din asta…cred

  Thumb up 0
 5. Ce nesimtire de primar…

  Thumb up 0
 6. ca orice politician care se respecta, dealtfel

  Thumb up 0
 7. hai ma ce dracu, a fost doar o emisiune de televiziune.

  Ea a fost la emisiune doar ca sa se simta bine, sa planga , sa se vada la televizor, sa faca rating.

  Indiferent care e acea emisiune, TVR te plateste cu 10 euro pentru o ora de live. Avea sens sa spere la mai mult? Si … nu va lua nici 10 euro pentru ca n-a stat o ora sa vorbeasca in live.

  Am experienta, am trecut prin asta, le recomandasem astora de la TVR sa se stearga undeva cu banii aia pentru live-ul meu din ’99 🙂

  Thumb up 0
 8. #10

  desi i s-au promis in emisiune bani?

  Thumb up 0
 9. si mie mi s-a promis in emisiune marea si sarea, m-am multumit cu prietenii ce mi-i am facut atunci si microbul de televizor ce ma roade. 🙂

  Chit ca am blocat centrala telefonica din cauza multor apeluri

  Thumb up 0
 10. bre, eu nu am nimic cu emisiunea. ei si-au facut datoria, au adus sponsorul.
  Eu amc e am cu jegosul de primar, care a venit, a promis, si dupa aia a urat multa muie, ca nah, asa e la romanica!

  Thumb up 0