Surprize cu prize

Se ia una bucata emisiune de succes, si anume Surprize surprize. Se ia una bucata invitat, una bucata firma/organizatie premiatoare, si uite asa se fac puncte de rating, bani din publicitate, totul fara a garanta nimic nimanui.

Sa detaliez. O colega de servici a unei prietene sufera de un handicap locomotor. Tipa, in loc sa cedeze si sa se planga pe la toate colturile, cat ii este ei de rau si cum nimeni nu o intelege, a luptat, a terminat o facultate, si lucreaza ca inginer in firma respectiva.
Singura ei problema era lipsa unei case.

O prietena, stiind toate aceste detalii, s-a gandit sa ii faca o surpriza si a scris o scrisoare emisiunii Suprize Surprize, explicand detaliat toate problemele, nevoile si succesele doamnei respective.

Si, dupa un timp, a primit raspuns. Da, sunt de acord, e un caz interesant, sa vina la emisiunea din data cutare, sa o aduca pe prietena respectiva, fara sa ii spuna despre ce e vorba, ca emisiunea e capabila sa ii ofere 5000 de euro, drept ajutor.

Veselie mare, pac, emisiunea, fata e suprinsa pana la lacrimi. Dar, si aici e un mare dar. In emisiune nu s-au mai oferit 5 000 de euro ci doar 2 500, care euro din bani cash in emisiune, s-au transformat in cec, sponsorizat cu mare TAM TAM, in cadrul emisiunii, de catre primaria Medgidia.

Lacrimi, fericire, pupaturi cu primarul. Superb, nu? Reclama pentru primarul respectiv, campanie electorala moka, etc.

Cand insa sa primeasca banii, dupa o perioada de timp, primarul a informat-o pe tipa ca datorita faptului ca nu are buletin de Medgidia, nu i se poate acorda premiul. Desigur ca nu pe un ton foarte delicat, ci impanat cu cateva injurii, plus evacuari din birou

Acum, tipa sta si se intreaba: are ceva sansa intr-o actiune juridica? Dar se merita sa deschida o actiune juridica, mai ales ca ea nu a stiut, nu a participat cu nimic la aceasta actiune?

Primarul din Medgidia poate fi tras la raspundere? Banuiesc ca nu. Dar am vrut sa punctez nesimtirea si jegul uman ce deverseaza din politicienii ce ne ling in campanii si ne scuipa in gura dupa.

[tags]surprize, andreea marin, medgidia, primar[/tags]

12 comentarii

 1. ma, logic ar fi sa poata, dar nu pt aia 2500 euro, ci pt ca s-a folosit de ea (ceva gen inselaciuni, abuz de incredere….ma rog, sunt afon, dar logic ar fi sa existe o varianta). cat despre „se merira?”, eu zic: CLAR DA. Macar ca-i cere doar cheltuielile de judecata si scuze publice (gen comunicat de presa al primarului)

  0

 2. Verbul „a merita” nu are forma de reflexiv. Corect era „Dar merita sa …”.

  O zi buna!

  0

 3. #4

  Ah, ce imi lipseau corectologii astia… Dude, daca tu doar asta ai retinut din ce am scris eu…uita adresa asta

  0

 4. #5

  @flocea: asta am zis si eu. NU ptr cei 2500 euri, ci ptr ca:
  1. Surprize surprize a facut o galagie de bani de pe urma femeii
  2. Primarul si-a facut reclama si campanie electorala, fara nici un ban, deci a profitat si de SS si de tipa. Ar iesi ceva bani din asta…cred

  0

 5. Ce nesimtire de primar…

  0

 6. ca orice politician care se respecta, dealtfel

  0

 7. hai ma ce dracu, a fost doar o emisiune de televiziune.

  Ea a fost la emisiune doar ca sa se simta bine, sa planga , sa se vada la televizor, sa faca rating.

  Indiferent care e acea emisiune, TVR te plateste cu 10 euro pentru o ora de live. Avea sens sa spere la mai mult? Si … nu va lua nici 10 euro pentru ca n-a stat o ora sa vorbeasca in live.

  Am experienta, am trecut prin asta, le recomandasem astora de la TVR sa se stearga undeva cu banii aia pentru live-ul meu din ’99 :)

  0

 8. #10

  desi i s-au promis in emisiune bani?

  0

 9. si mie mi s-a promis in emisiune marea si sarea, m-am multumit cu prietenii ce mi-i am facut atunci si microbul de televizor ce ma roade. :)

  Chit ca am blocat centrala telefonica din cauza multor apeluri

  0

 10. bre, eu nu am nimic cu emisiunea. ei si-au facut datoria, au adus sponsorul.
  Eu amc e am cu jegosul de primar, care a venit, a promis, si dupa aia a urat multa muie, ca nah, asa e la romanica!

  0

Citește și...

Scrisă de Joyanna O legenda povestește de niste capre care pasteau pe o pajiste in podisul Etiopiei. Pastorul observa ca animalele erau sprintare si energice pina noaptea tirziu, in loc sa doarma, in special dupa ce rontaiau niste fructe mici, rosii si verzi dintr-un arbust pe care nu il cunostea. Crezind c-o fi […]

Aseară FRF a făcut cea mai mișto chestie pe care o puteau face și, având terenul suspendat, au adus 30 000 de copii suporteri la meci. Un moment mișto, mult prea superb de redat în cuvinte. Dar alta e treaba. Știți când scriam eu despre cum eu, dacă merg la stadion, sunt căutat […]