Tactici MLM cu proști

Citisem la Vali despre băiatul ăsta cu herpes și tacticile de markăkating online și am fost curios, să văd și eu despre ce e vorba, să nu emit o părere influențată de nimeni.

Vă rog frumos să urmăriți clipul de mai jos și să vă dați o simplă opinie.

Și gândiți-vă că se laudă cu un grup de 5000 de oameni care le ascultă sfaturile….
Voiam doar să vă spun Pehlivan înseamnă, în limbaj popular, șarlatan, escroc. H-ul scos din nume nu rezolvă problema.

12 comentarii

 1. #1

  tutorial herpes: zovirax crema!

  0

 2. #2

  Am rezistat pana sa se prezinte unul pe celalalt, caci vezi-Doamne e ciudat sa se preinte fiecare ce face. O firma serioasa s-ar pisa cu jet pe tampeniile debitate. Adica ma jur, oamenii astia nu au un scenariu? NU pot face o editare de filmare ca sa nu apara intreruperi in speech-ul lor? Serios, nu fac live-uri, e un film deja editat.

  0

 3. Pare un om tactic …cateodata chiar strategic. Nu am o afacere , dar ma duc acum sa-mi fac una ca sa pot pune in aplicare ce-am invatat… am trait in pacat pana acum, sa nu stiu d-astea cu Facebook ads .. FML

  0

 4. #4

  Trebuie sa fii cretin sau corban sa urmaresti asa ceva pana la capat, la un moment dat explodezi.

  0

 5. #5

  escrocii ăștia trebuie ignorați
  și cu asta basta

  0

  • #6

   Poti sa descrii sau sa dai mai multe detalii despre a doua parte a numelui adica Bășinel Labagiu’?Cred ca Maithun si altii ca el astepata cu sufeltul la gura asa ceva.

   0

 6. Am deschis, randeam ca prostul pe aici.
  Trece nevasta pe langa mine: Da coae da aia fac bani cu asta ( cu subinteles: tu o sugi de la clienti tai si sigur faci mai putin ca ei )

  0

 7. #8

  parca pehlivan inseamna luptator, in turca, asa stiu

  0

 8. #9

  Sa le iau accentul in pula!

  0

 9. Cum să stau 40 de min cu puberii ăștia?!

  0

 10. #11

  Ăștia au citit pe marele poet lorand Soares și mai adaugă „Facebook” pe lângă.

  0

 11. #12

  Nu ii mai dati cafea tipului din stanga. Dau daca o faceti legati-l la un dinam…

  0

Citește și...

E plin internetul de meme și reproșuri despre cât de nasol e la arabi și cum femeile nu au drepturi și despre cum această sălbăticie trebuie eradicată etc. Totodată, aceste memeuri sunt făcute de pe o terasă de la Burj Al Arab, cu o cafeluță tradițională și narghileaua în dinți. Eventual ne revoltăm […]

Vorbeam acum ceva vreme cu un prieten care îmi spunea că îi place să-și țină femeile geloase, ca să nu se plictisească. Recent, domnul meu suflet pereche spunea că n-a fost niciodată gelos și că nu există absolut nimeni și nimic care să justifice sentimentul ăsta. Nu suntem stăpâni pe sufletul celor pe […]

Un montaj de asemenea anvergură, mai rar. Băiatul care face chestiile astea pe jandarmemeria își irosește viața aiurea dacă nu trăiește din editare video pentru comedii, pentru că, domnilor, e inuman ce se întâmplă.