Țara mea de glorii, țara mea de dor

O să las astea aici, pentru că mi se pare că, în 2 zile, sunt 3 evenimente mult prea tari pentru a fi uitate.

1. În românia, dacă mori, te îmbălsămează rudele. Mai exact, în Bistrița. După care mori de-adevăratelea, din cauza unui tampon cu formol în gât. Înțeleg că așa e obiceiul locului, când mor, copiii sunt obligați să te îmbălsămeze, încă din bătrâni. Vă dați seama câți oameni au murit uciși de retarzi fără cunoștințe medicale?

2. În românia, leacurile băbești și naturiste plus cele văzute în filme, rulează maxim. Acum vreo câțiva ani era dementul care și-a ucis soacra care se sufoca, înfigându-i un tub de pix în gât. Văzuse la tv că așa sigur scapă și nu se mai sufocă.

Astăzi avem copiii care își vindecă de epilepsie tatăl. La sfatul unei bătrâne bine intenționate, îl taie sub limbă. Așa se vindecă epilepsia, din moși strămoși. Omul moare. Vai, ce rău ne pare.

3. Unii visează toată viața la un threesome sau un gang bang și nu le dă dumnezeu. În românia, la 71 de ani, faci gang bang când vrea mușchiul tău. Urmat de BDSM cu vânătăi. Bine, după părerea mea, threesome-ul cu mai mult de un bărbat nu e threesome, ci gheială.

În altă ordine de idei, Relu Fenechiu va fi coleg cu Adrian Năstase.
La mai mare!

27 comentarii

 1. #1

  La al doilea exemplu, sigur a fost un accident?
  Cuvantul „soacra” imi ridica niste semne de intrebare.

  0

 2. La mai multi…. nu la mai mare….

  0

 3. #8

  Ba,nu va mai luati de gai, ca si Platon era bulangiu.

  0

 4. #9

  1. Prima stire mi se pare extrem de ambigua si prost scrisa.
  „a murit după ce i-a fost introdus în gât un tampon de vată îmbibat cu formol” si „fiica acestuia i-ar fi introdus în gât un tampon îmbibat cu formol, omul și-ar fi revenit” se bat cap in cap, pai ori a murit, ori si-a revenit dupa ce i-a fost introdus tamponul pe gat?
  2. Leacurile babesti sunt bune uneori, mai ales daca stii exact cum trebuie sa aplici leacul, ca daca o faci dupa cum ai auzit sau dupa cum ai vazut la tv, o dai in bara si poate-l omori pe ala, in loc sa-l vindeci de-o raceala.
  3. Am un prieten, care-i ruda cu unul dintre cei mai renumiti taietori sub limba din Romania si, bineinteles, a urmat si el acest tratament si mi-a spus ca s-a simtit foarte bine dupa. Eu unul nu as face asa ceva, decat daca as suferi de vreo boala care m-ar curata intr-un an si as fi nevoit s-o incerc si pe-asta.
  4. No comment.
  5. Treaba cu Fenechiu sper ca nu mai poate fi contestata la vreo alta instanta.

  0

  • #10

   nu, e decizie definitiva

  • #11

   1. Omul a simtit tamponul cu formol in gat si s-a trezit dupa care din cauza aceluiasi tampon in gat a si murit.
   2. Leacurile babesti sunt in general leacuri despre care „ai auzit” sau „ai vazut la tv”. Daca ar fi in cartile de specialitate nu s-ar mai numi babesti.

   0

  • „Fata nu i-a mai putut scoate din gât tamponul îmbibat cu formol. Panicați, aparținătorii au cerut ajutor însă personalul medical nu a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat”

   Asta imi duce aminte de nenea ala de s-a inecat la concursul de mancat carnati si nimeni nu stia sa faca o manevra Heimlich. Prostu intre prosti.

   0

 5. #13

  saracu relu..

  0

 6. #15

  taietorul sub limba si scriitorul de vagoane sunt niste meserii aparte, pe cale de disparitie in romania. ni se duc dracului rapita, traditiile…

  0

 7. #16

  Încet, încet, punem de un guvern de rezervă în cantonament la Jilava.

  0

 8. citeam comentariile la asta http://www.cetin.ro/teorema-zdrentei/. am ras :)))

  0

 9. #18

  2014 e an politic cumva? Nu de alta, dar intra la inchsoare unu dupa altul-fara numar!

  0

 10. #19

  Grasane, poti sa faci sit-ul asta sa mearga ca altadata(pe telefon) . Multumesc

  0

 11. #21

  Stiati ca, impotenta se vindeca daca te tai sub coaie, in vecinatatea unui stejar, intr-o noapte cu luna plina?

  0

  • #22

   @titi: baga mare despre cum ti-au ajuns coaiele in vecinatatea unui stejar… avea cumva doamna un booby trap in vagauna?

   0

  • #23

   Ce doamna? Eu scorbura din stejar voiam sa o abuzez.

   0

  • Cand e urmatoarea luna plina?

   0

  • #25

   Madalinul, sper sa nu te prind langa stejarul meu!

   0

 12. Parcă suntem în evul mediu. Cum naiba să-l îmbălsămeze pe ăla? De ce naiba nu a chemat o ambulanţă dacă a văzut că nu mai respiră? Probabil moşul era în comă alcoolică…

  0

 13. #27

  Chiar pui botul la toate ? Aia cu SOACRA a fost intentionata, asculta la mine ! :))

  0

Citește și...

Circulă chestia asta pe facebook, de la URS-PLUS, legat de votul din diaspora. Și nu e rău, dacă statul român nu face nimic pentru informarea cetățenilor săi, facem noi. Și, din ce mailuri am mai primit și mi-au făcut inima cât china, facem bine. Doar că, din ce am citit noi, din feedbackul […]

Ca în fiecare an, am plecat, exultând de fericire, să cumpăr, din nou, de toate pentru toți copiii, pentru că știi tati, ghiozdanul cu care am terminat anul trecut, vechi deja de vreo 5 luni, nu mai e ceea ce trebuie, da? Și nici penarul și nici nimic. Așa că avem, desigur, ghiozdan […]

Donald Trump i-a dăruit lui Klaus Iohannis o șapcă: „Make Romania Great Again” Având în vedere îmbulzeala care e pe sloganul acesta, eu aș fi curios dacă șapca asta îi rămăsese lui Trump de la vizita lui Dragnea și, fiind un meleardar strângător, a zis să nu se risipească aiurea prin cine știe […]