Am citit articolul acesta, despre nesimțirea, nepăsarea, lipsa de orice a autorităților românești, care, la televizor sunt implicate până în gât, dar în realitate au o mare durere în cur și m-am cutremurat. Vă dați seama câți oameni mor, incidental, din cauza faptului că cei care sunt plătiți baban ca să își facă treaba în domeniul ăsta Nu au nicio problemă în a simula implicarea, participând în mod efectiv la moartea unor oameni nevinovați.

Îmi povestea un prieten săptămâna trecută despre angajatul desepe de la granița de la Nădlac, care dădea verdicte de carantină conform propriilor urechi, îmbrăcat într-un halat, fără mască, fără stres, fără nimic. Omul reprezenta statul român acolo, ca să înțelegeți,
Prin urmare, comportamentul său era comportamentul statului român.

Ce vedem acum este disoluția democrației, în scopul câștigării alegerilor de către cele două partide importante de pe scena politică. Ambele partide au interesul de a avea cat mai multe îmbolnăviri, sperând într-un mod absolut cretin, că asta le va aduce avantaj în momentul alegerilor.

Citiți ce scrie Adela Rapeanu. Este oglinda exact a societății românești din acest moment. Și, așa cum bine a realizat, acum nici nu mai putem pleca din țară, nu ne mai primește nimeni. Și stăm aici și murim pentru nimic.

Povesteam aseară cu un prieten, societatea românească a intrat într-o completă dezagregare morală. Observăm prostituate conducând lumea în stradă, observăm un fost premier criminal, pe nume Victor Ponta, având șanse mari să ajungă la putere, vedem traficul din București transformat într-un iad, Adevărat și din cauza lui firea, dar în principal, din cauza oamenilor care s-au transformat în fiare, pentru care condusul mașinii s-a transformat modalitatea de defulare a tuturor nereușitelor și frustrărilor din ei, mersul pe stradă transformându-se într-o competiție nebună de Hai, că poate ajungem și azi acasă.

La asta contribuie și o poliție inexistentă, a cărei singur scop existențial este șpaga și protejarea clanurilor mafiote și care urmărește îngăduitor cum se distruge totul în jurul lor, știind că o societate distructivă înseamnă o societate și mai dispusă la șpagă și mafie, adică lichidele vitale cu care se hrănesc polițiștii.

La final, mai apare și câte un medic dement, care dă mesaje anti mască, pro legionare și care ne îndeamnă să ne vindecăm prin Hristos.

The end.