Din țara lui Papură-Vodă

Două declarații interesante ale lui Ponta.

1. Acciza de 7 cenți pe carburant a fost o idee proastă. Dar rămâne acolo, că e bugetată, prin urmare, dacă e bugetată, e bugetată.

2. Operațiunea cardul de sănătate merge genial, numai detractori nesimțiți văd ceva rău acolo. Cine dorește să scoată banii de pe card, să răzuiască lozul de pe spatele cardului, banda aceea neagră și va vedea câți bani ridică personal de la CNAS. Metoda a fost implementată datorită puținelor bancomate existente care pot accepta acel model de card.

19 comentarii

 1. #1

  777X7 imi mai trebuia un 7 sa castig :| dar macar am scos banii de la bancomat :D

  0

 2. #2

  O mica problema. Afaik, nu e banda magnetica pe cardul de sananatate, dar eu stiam ca numele apar ca sms daca bagi chipul in locasul de SIM.

  0

 3. Am un prieten care în loc de „r” zice „l”. El ce vină are că stă în țara lui Papulă?

  0

 4. #5

  Il prinde bine costumul roz pe Banciu

  0

 5. #6

  Misto BMP-1 are fatuca din poza 9… si AK-ul ala unguresc… ioi… numa casca parca-i din alt film :D

  0

 6. #7

  Te rog sa scoti poza 6, nu a iesit prea bine. Adica eu mai arat cum mai arat, dar boul de Mihai (ala din dreapta, cu tricou negru) a iesit de zici ca e cocalar rus.

  0

  • Nu-mi aduce aminte de noaptea aia …
   Analiza de trichinela dat pozitiv şi-a trebuit să te aruncăm.

   0

 7. #9

  Politicienii sunt maneliști . Au idei proaste ” fara număr ” .

  0

 8. #10

  poza 9 e perfecta. parerea mea dupa doar 7 beri.

  0

 9. Buna dimineata! Este ora 07.00, deci urmeaza „Apelul”. Doar ca nu m-a mai trezit zgomotul infiorator al celor trei zavoare care se trag la ora 06.00. Si inca nu inteleg de ce ma trezesc in patul meu. Ieri am incercat sa ma readaptez la viata acasa. Surprinzator cum uiti unele obisnuinte, cum ar fi folosirea telefonului mobil, in ce directie se roteste robinetul de la dus…etc.

  Va multumesc tuturor celor care v-ati gandit la mine in aceasta perioada! In special celor care mi-ati fost alaturi. Sunt convins ca forta gandurilor voastre pozitive a contat.

  Sa aveti o zi frumoasa! Eu sunt aici.. „

  0

 10. Am inteles ca Patriarhia vrea sa dea la oameni Card de Biserică.
  Il validezi cind te duci la biserică şi au ei un soft să vadă cât de des te spovedeşti, ce rugăciuni spui şi cât laşi în cutia milei.
  A, şi dacă faci sex oral cu nevasta.

  0

  • #15

   sigur nu vor da nici un card, deoarece card=drac:):):

   0

  • #16

   O sa dea (ca in Evul Mediu) hartii de iertare a pacatelor (se vand).
   Banul este ochiul dracului, asa ca slujitorii bisericii vor sa adune cat mai multi astfel de draci de la oameni, ca sa-i scuteasca de pacate. :)

   0

 11. #17

  Cred ca sunt bolnav… la poza 12, primele doua minute m-am uitat doar la ochi….

  0

  • #18

   la care din cele 2 perechi de ochi?

   0

  • #19

   La aia de sus… nici nu I-am vazut p-aia de jos, cautam elementul care l-a facut pe Arhi sa includa poza si nu gaseam…ori sunt romantic, ori nu mai vad bine :)

   0

Citește și...

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut testul. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]