Tastatura wireless pentru iMac

Tastatura mea de mac a decis sa isi dea obstescul sfarsit, nemaivoind sa scrie litera U.
Sunt curios, a gasit cineva vreo modalitate de a o demonta spre curatare? Pe net sunt numai niste atrocitati, cu rupere si distrugere si azi e o zi in care pur si simplu nu am chef si nici rabdare.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

31 comentarii

 1. #1

  E un feature. Ca sa nu poti sa recomanzi cuiva UbUntU 🙂
  Daca ai de scris ceva mare, baga un caracter ciudat rau de tot in loc de U si la final ia cu copy un U de pe net si baga find and replace in scrisoarea respectiva 🙂

  Thumb up 0
 2. #3

  Scoti tastele una cate una si cureti cu alcool, betisoare de urechi si tampoane d’alea pt demachiat.
  Eu de 5 ani ma chinui sa gasesc una care sa nu dureze o vesnicie si sa nu fie riscanta. Nu e. La 70$, intra la consumabile. La „ei”. Ca si castile de iPhone/iPod.

  Thumb up 0
 3. #5

  ma enerveaza la culme cei care spun ca eu as fi acest papagal corban. deci ma enerveaza rau de tot,si numai de-al dracu veti vedea poze cu mine si se va afla cine sunt,pt a spulbera aceste aberatii. Mai asteptati putin,sunt decis sa o fac. Dar se va face cum vreau eu,postul respectiv. Bineinteles daca vor si Arhi si sponsorii. Eu ma gandeam la un fel de live bloging,transimisie in direct cu tot tacamu,de la o agapa,unde voi participa eu, Arhi, alexandru care imi da berea,si Hary cu laptopu. Plus un fan de-al meu desemnat de Arhi. :)) Va dati seama cam ce audienta ar fi? Corban poate participa in calitate de chelner sa ne serveasca la masa. Cum sa ma compari pe mine cu acest taran? Pai eu am iesit cu 90% NEAVAND LAPTOP, am comentat doar 5% din potentialu meu. Pai voi va dati seama ce se va intampla dupa ce-mi iau laptop?

  Thumb up 0
 4. #9

  Baiete! O cola si-o apa plata!

  Thumb up 0
 5. #10

  Ba da, sunt sensibile. De aia nu m-am apucat sa o desfac desi as scoate un pachet de tigari din ea si un chirpic. Uite, incearca sa o speli http://www.youtube.com/watch?v=rabx240pooM si daca-ti iese, o spal si eu 🙂

  Thumb up 0
  • pla, am nevoie astazi de tastatwra. rahatwl de logitec pe care il am swge cw 2 maini

   Thumb up 0
 6. #12

  Cine era pe vremuri Ion si Nicu a lu Trocarici la mine-n sat. Cei mai tari erau. Si-au ajuns cum au ajuns. Va voi spune povestea acestor 2 frati. Nicu si Ion a lu Trocarici. Ce bine se aveau.

  Thumb up 0
 7. #13

  plm stai asa ca nu-nteleg… iMac are tastatura?

  Thumb up 0
 8. #14

  Asta e povestea secolului. Nicu si Ion a lu Trocarici. Cine era odata in sat Nicu si Ion a lu Trocarici. Cei mai smecheri din tot satul. Le-a luat tacsu masina, oi, capre, cand n-avea nimeni. Nicu si Ion a lu Trocarici.

  Thumb up 0
 9. #15

  offtopic

  …si azi e o zi in care pur si simplu nu am chef si nici rabdare.

  Așa e când dispare dintre noi un om de valoare…

  ontopic

  Ia-ți bre o tastatura oldschool cu switch-uri mecanice, nu căcaturile astea de-acum cu chiclet stuff.

  Thumb up 0
 10. #28

  De la Das nu poti sa iei decat full-size si doar cu doua tipuri de switch-uri. WASD au tenkeyless cu toate switch-urile posibile si in ce culoare vrei tu.
  Daca vrei cu backlit, exista taste de „Mac” si pentru Ducky Shine.
  E adevarat sunt un pic cam scumpe toate optiunile, dar garantat nu vei avea probleme cu ele.

  Thumb up 0
 11. #29

  Se desfac foarte, foarte greu, asa ca cel mai bine este sa iti iei alta…
  Eu nu am gasit pe iFixit un tutorial pentru desfacut asa ceva, drept pentru care trag concluzia ca tre’ sa fie lipite.

  Sunt ceva tastaturi wireless compatibile cu Mac-ul si la Microsoft:
  http://www.microsoft.com/hardware/ro-ro/keyboards
  Eu am modelul Wireless 6000 pe post de backup, si pot sa iti zic ca este destul de confortabila, tastele speciale de mac (doua) se pot remapa iar zgomotul este similar cu cea originala.

  Thumb up 0
 12. #30

  Am prins eu la un macbook pro 2 taste, am injurat de toti sfintii ca au inspe mii de clicketuri, iti recomand sa scoti tasta U si vezi daca mai e carbunele ala intreg sau poti face schimb cu alt carbune de la alta tasta, se poate sa nu mai faca contact ok, rar dar se intampla.

  Thumb up 0
 13. #31

  69$ una noua.

  Thumb up 0