La tăți ni-i greu

Am așa, o vagă impresie, că tipul ăsta nu e chiar cea mai norocoasă albină din stupul lui. V-m povestit vreodată despre tipul care a făcut criză de nervi la înmatriculări, când i-au dat ăia KUR? Eu aveam KUL și nu înțelegeam de ce se agită. Săracul, roșu la față, nu reușea să mai scoată decât Cum domnule, KUR, cum, KUR, păi cum mă duc eu acasă la copii cu KUR?

Am râs.

54 comentarii

 1. #1

  Am condus o dată o mașină de serviciu cu numărul GAY. Am aflat după vreo 30 de minute de ce râd toți de mine.

  0

 2. la dracu nu pozezi si tu una pe care sa scrie LSB

  0

 3. #3

  Taică-miu are FRF la mașină. Și mai e și tablagiu :D

  0

 4. #4

  Are cineva sa-mi dea si mie un laptop mai bun sau un Samsung Note 3?

  0

 5. Ăla a dat șpagă la greu, altfel nu pupa el VLC, cel mai tare player

  0

 6. #7

  eu am prins pe unu care facea crize pentru LAE, o LAE :), pana la urma au fost de acord sa ii schibe numerele si a doua oara belea, tot LAE. Radeau toti de el

  0

 7. #8

  A inceput sa ninga! ia uite ninge! Si fac niste versuri acum pe loc, inspirat. I-auzi- ,, Inmarmurit stau ca o statuie/ La fulgii de nea viscoliti de o forta din mine/ Care se uita la cerul rosu,care pare ca va lua foc/ Pun mana pe un boloboc,si masor zapada cu un stroboscop.

  0

 8. #9

  Am vazut masina in Dr. Taberei des, mereu ma amuz de ea.
  Odata urcau in ea o familie intreaga ( copii si ei )

  0

 9. Sa-ti zic ca am mers odata la mare cu o masina (de serviciu, a unui amic) cu numarul B-ceva-LAB? Firma lucra ceva in domeniul analizelor chimice, da’ tot nu le-a dat prin cap ca e o alegere nefericita?

  0

  • #11

   Eu am avut un coleg de liceu pe care il chema Laba Valentin, deci poate fi un nr perfect explicabil. :)

   0

 10. E bine ca nu era de Iasi macar…

  :))

  0

 11. #13

  Hai c-acuma ma culc si eu fratie. Hai noapte buna. Ia cat e ceasu, 3 fara un sfert. Sami bag pula,pana la 12 dorm. Hai noapte buna

  0

 12. #14

  La o firma din Oradea de pompe funebre, masina mortuara are nuramul BH – XX – FUN
  Very FUNny !

  0

 13. #19

  B-xx- LOL nu vă mai place?:)))

  0

 14. #20

  Frate-meu a avut la un moment dat MUC insa s-a consolat cu gandul ca ar fi putut fi mai rau daca mai astepta doua numere …

  0

 15. #25

  A aparut moaca. Place.

  0

 16. #26

  Tata are PUA. Luat random.

  0

 17. #27

  Daca lumea se zgarceste la 45 de lei sau cat o mai fi numarul preferential.

  0

  • #28

   Mi se pare ca e 80 de lei acum numarul preferential. Totusi am preferat sa scot un ban in plus din buzunar ca sa fiu sigur ca am un numar care imi place.

   0

  • #29

   Nr random undeva la 45 lei, preferential 85 lei.

   0

 18. #30

  Numarul care chiar mi-a placut, a fost PAI, cu I facut !
  Era si pe un motor tare, asa ca….

  0

 19. Am vazut o masina in Cluj BN 06 HIL

  0

 20. #33

  Sa mai amintesc de clasicul 312 ZDA?

  0

 21. #37

  Constat ca printre comentatori avem multi copii. Unii nu prea stapanesc legislatia si se arunca in afirmatii puerile (nu se dau numere care incep cu „O” sau „I”, nu se dau numere considerate calomnioase si mai ales nu cunosc teorema lui Pitagora :)

  0

  • baxt: se dau nr care incep cu O. Cel putin „la mare la soare” sunt cateva de genul CT XX OLD (old cars chiar). Chiar si in Capitala am vazut (pe site-uri auto, de vanzare avand nr care incep cu O). Intr-adevar, cu I inca n-am vazut.

   0

  • #39

   Nu stiu unde ati vazut voi, eu am citit actul normativ, citez ”
   De asemenea, sunt interzise si combinatiile de litere care incep cu “I” sau “O” deoarece aceste litere pot fi confundate cu cifrele 1 si 0. Din acelasi motiv, nu sunt permise nici combinatiile “III” sau “OOO”.

   In plus, sunt interzise si combinatiile care au conotatii sexuale

   http://www.avocatnet.ro

   0

  • #40

   Si pe langa faptul ca o sa ma interesez la politie ca sa nu mor prost, eu de cand circul in ro (cam 15 ani) nu am vazut niciodata numar de inmatriculare care incepe cu „I” sau „O”.

   0

  • #42

   Dude, eu am citat legislatia.Am vaga impresie ca numerele din poza nu sunt oficiale, ci folosite doar pt prezentare. Repet, o sa ma interesez personal si la politie.

   0

 22. #43

  B – 06 – AOZ :D

  0

 23. #44

  Un coleg are WCU , numar random

  0

 24. Sa plateasca pentru numar personalizat daca nu ii convine :))

  0

 25. Poate e număr preferenţial…

  0

 26. #49

  Politia Locala Mangalia cu nr personalizat PLM.

  0

 27. da’ comentariu’ meu cu nr lu’ Fofo unde a disparut?

  Salutam moaca ce ne arunca iar sus in pagina si disclaimer-ul…merg!

  0

  • #51

   serios? vrei sa imi pui numarul de la masina pe net si te intrebi de ce ti-am sters comentariul? serios? vezi, de aia nu imi place sa ma intalnesc cu diversi de pe net, pentru ca automat devenim party buddies, hai coaie, mare branza, ce pula mea.

 28. Pe mine m-au întrebat cei de la firma de leasing dacă am vreo preferință de număr. Am zis că nu și am primit random B 61 FKL. Le-am zis că îmi pute și peste vreo trei zile am primit numere preferențiale.

  0

 29. Prima mea masina avea numarul MUE, dar macar am luat-o in cunostinta de cauza.

  0

Citește și...

Citeam spamul ăsta primit de dimineață, cu conferințe de alea de fericire. E ceva tedex, la promenada, mergeți, dacă vă interesează, eu am cunoscut acolo oameni foarte interesanți și diferiți de mine, cu care mi-am extins bula în moduri nebănuite. Despre Șora, ok, e clar, are 100+ de ani, a văzut totul, e […]

Pe Platon îl chema Aristocle. Puteți închide internetul pe ziua de azi. „Platon” este o poreclă derivată din cuvântul grec pentru „lat”. Unii spun că a fost poreclit așa de profesorul lui de lupte, pentru că era mare în piept. Aristocle însuși afirma că îl cheamă Platon pentru că o are lată. Fruntea […]

sâmbătă 17 august, în jurul orei 3,00, şoferul de 27 de ani al unui autoturism ce rula pe DN 22, dinspre cariera de piatră Sitorman către localitatea Lumina, la km 280+700 m, a accidentat o trotinetă electrică, fără elemente de semnalizare, condusă în aceeaşi direcţie de mers de către o femeie de 43 […]