24 comentarii

  1. #1

    Gizăs faching craist! Cu ce ți-am greșit?

    0

    0

  2. #2

    La astea ar merge mujdei, doi-trei carnati taiati felie, un ou sau doua oua de prepelita, poate si un peste acolo… Ma opresc ca-mi fac pofta! :D

    Daca iau niste coaste, as infige cutitul in ele, sa le fac taieturi pe alocuri, sa intre bine bine uleiul (sau vinul) in ele, sa intre bine caldura, sa se ”coace frumos”.

    Ah damnit, zisei ca ma opresc!

    0

    0

  3. #3

    eu m-am tot ferit de cartofi dulci. nu am gasit nicaieri (restaurant like) sa imi placa intr-o combinatie. ies ok asa la cuptor si stropiti cu vin?
    nu ma intelegeti gresit. bunica e moldoveanca si am mancat carfofi dulci f ok, dar in niste feluri de mancare in care eu nu am cum le repeta.

    0

    0

    • asa si-asa, nu e chiar ce m-am asteptat. tot posati in ulei ies cel mai bine

      0

      0

  4. „Pentru de dimineata!”
    Place la copii vinul de porto ?

    0

    0

    • #6

      Stii ca alcoolul din el se evapora la peste 70 de grade, nu?

      0

      0

  5. #7

    Cartofii dulci sunt leguma dracului. Cruzi, trebuie să-i tai cu drujba. Îi pui la cuptor, se fac prea moi.

    La ce ai făcut tu acolo presupun că s-au cam făcut praf. Singurul mod în care i-am făcut ca lumea a fost când sunt tăiați foarte gros și aliniați pe o foaie de copt (fără să se atingă între ei), lăsați cam 30 minute și apoi întorși. Așa se fac cât de cât crocanți.

    0

    0

    • nu sunt praf, dar nici vreo minune culinara.

      0

      0

    • #9

      Pe partea de coaste, pe aici e o chestie numită ”Meat Concept Store” care-ți dă acasă coastele gata marinate cu jdemii de condimente și băgată într-o folie rezistentă la căldură. Doar le bagi în cuptor și gata. O nebunie.

      0

      0

    • #10
      Arhi

      si astea erau gata baituite, dar sunt dezamagit, nu mai iau niciodata. sunt ok, dar nimic senzational

      0

      0

  6. #11

    E legal ce faci !?

    0

    0

  7. #12

    unul din putinele motive ptr care m-as duce in state. mai ales in sud https://www.youtube.com/watch?v=hoNMCX3_EBI
    18-24 de ore ptr o friptura, dar….

    0

    0

    • #13

      Auzi, tu n-ai ce face?
      Bă și cât m-am ținut să stau și eu liniștit weekendul ăsta.

      0

      0

    • #14

      Da’ ce-am zis nenea?

      0

      0

  8. #15

    Ce variatie culinara! Placenta, coaste. Ce urmeaza?

    0

    0

  9. #17

    cartofi dulci si cu Porto?
    bagi si niste miere de albine, niste sirop de-artar si GATA
    Voila !
    ai si desert

    0

    0

  10. #20

    1 litru???
    #tatinumaigati :P

    0

    0

  11. #22

    Ca sa nu mai cautati:
    https://www.allrecipes.com/recipe/220987/baked-bbq-baby-back-ribs/
    Asta e cel mai fain mod sa gatesti costite.
    Eu nu pun zahar, iar condimente mai adaug dupa capul meu.
    Nu s-a plans nimeni in alea 15 min care le ia sa haleasca tot.

    0

    0

  12. #23

    @cetin ceva de genul ăsta https://imgur.com/a/8FiOHEK

    0

    0

    • #24
      Arhi

      au aici, la ikea, niste kestii taiate subtire, sunt INCREDIBIL DE DELICIOASE

      0

      0

Citește și...

Am scos-o ieri pe minunea creață din dotare la biliard. Că nu prea vrea, că nu are chef, câr, mâr. – Hai să jucăm bila 9, propun eu. – Nu știu să joc bila 9. – Nu e nimic, te învață iubitul tău, care e profesionist pe @8Ball Jucăm primul joc, pierd, plin […]

Am hoverboardul acesta de anul trecut, din februarie. După câteva luni, s-a bușit. Din ce găsesc eu pe net, este placa de bază, cel mai des întâlnit defect la chinezăriile astea. Având în vedere că eu nu o să îl repar niciodată și ocupă locul aiurea în casă, dacă îl vrea cineva […]

Am scaunul pe care stau de foarte mulți ani. Nu știu exact câți, dar mulți. E scaunul de birou alb de la Ikea, varianta clasică, dar nu cel care e de vreo 3 ani sau cât e, ci modelul de dinainte, mult mai mișto și mai complet. Nu iau în calcul că, fiind […]