#tatigateste Coaste fragede de purceluș de Kaufland la cuptor

Rețeta e simplă. Se merge la Kaufland, se cer două kilograme de coaste, în limba lui Petofi Sandor. Sincer să fiu, deși sunt foarte bune, nu mă dau în vânt după condimentarea lor de la Kaufland, dar nici în altă parte nu am găsit, simple și cărnoase.

Se pun la tavă, scăldate în Sangria, se acoperă cu folie de aluminiu, eventual alimentar, după care se dau la cuptor, la 180 de grade. Se lasă două ore, după care se scoate folia și se mai lasă maxim 30 de minute.

Se servesc simplu, pentru că se topesc, simplu, în furculiță.

Ca idee, am fost și mi-am luat pentru că m-am luat după gura hipsterilor fără gust să merg la Costelărie, unde coastele ar fi mai bune decât la Suzana, alături. Au fost atât de bune, încât cred că am și acum niște bucățele tari printre carii. Lasă, bine că aveau o tonă de cartofi alături, mi-a trecut foamea.

21 comentarii

  1. #1

    De unde ai luant Sangria?

    Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Care Kaufland? Ca in Bucurestii Noi n-am vazut niciodata coaste, nici condimentate, nici necondimentate.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  3. #6

    Cele de la Carrefour mi s-au parut condimentate mai bine (mai bine = mai pe gustul meu).

    Thumb up 0 Thumb down 0

  4. #7

    Ceva retete pentru vegetarieni nu ai?De exemplu cu ce as putea inlocui coastele din reteta?

    Thumb up 0 Thumb down 0

  5. #10

    Au coaste de astea si la Lidl.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  6. #11

    Pe mine chiar mă inspiră postările de genul asta. Seara pe la ora 8,după munca m-am obișnuit să urmăresc o emisiune culinara pe Prima TV

    Thumb up 0 Thumb down 0

  7. #12

    Pe mine chiar mă inspiră postările de genul asta. Seara pe la ora 8, după muncă m-am obișnuit să urmăresc o emisiune culinară pe Prima TV iar când nu e nimic la TV și stau la calculator las pe Paprika TV.
    Interesantă ideea cu sangria, eu recomand să pui și niște legume pe lângă, în alea 30 min e numai bine.

    Thumb up 1 Thumb down 0

  8. Costelaria e praf … subscriu

    Thumb up 0 Thumb down 0

  9. Cum eviti mirosul de crematoriu in timpul dar mai ales dupa coacere ? Astea de Kaufland sunt cele mai “puturoase”.
    Si merg scaldate si in bere bruna…

    Thumb up 0 Thumb down 0

  10. #16

    singura problemă cu coastele de la kaufland că nu aduc și cotlete de berbecuț / miel :), în rest carnea de la ei e perfectă

    Thumb up 1 Thumb down 0

  11. #17

    E foametea mare de s-a intetit reclama (oarecum) mascata la kaufland si la emag ?

    Thumb up 1 Thumb down 1

  12. #20

    Eu personal prefer sa nu iau carnea condimentata din supermarket, fie el si Kaufland.
    De fapt – prefer sa nu iau carne condimentata de loc. O prefer pe cea simpla – pe care pot s-o miros ca sa-mi dau seama daca animalul a murit secolul asta – sau secolul trecut. O condimentez eu pe urma daca vreau neaparat .

    Thumb up 0 Thumb down 0