15 comentarii

 1. #1

  La multi ani, si sa stii ca s-ar putea sa fie cea mai buna reclama la aparatul ala, cel putin in romania 🙂

  2

 2. In care piata te găsesc pentru o porție?

  7

 3. #4

  Azi mi-a sosit si mie actifry.ul, fix acelasi model. Am dat £150 la amazon, pretul normal fiind pe la vreo 170 180 la argos si currys(UK). Stiu ca in tara de bf a fost 700 de lei iar acum apare 1599 redus de la 2000+. Ca o curiozitate, care e pretul ei normal in Ro ca diferenta mi se pare enorma?

  1

  • #5
   Arhi

   era 1200, de fapt, înainte de bf. diferenta era ca a fost vândut de emag, acum sunt niste bișnițari

  • #6

   @Cetin suna mai omeneste. Oricum e o achizitie buna la care in mod normal nu as fi visat in tara. Am „descoperit-o” prima data acum vreo 2 ani in UK, am vazut la niste prieteni. La momentul ala am luat actifry family ceva generatie mai veche dar tot mare si am folosit-o pana azi cand a venit asta. Family am luat-o sh de pe shpock si a fost ok-ish. sistemul de prindere a manerului din plastic a cedat; efectiv am ramas cu manerul in mana si tigaia a cazut, vad ca si asta are cam acelasi sistem. Am rezolvat-o romaneste cu o gaura in tigaie si suruburi cu maner nou prinse direct de tigaie. Chestia aia de se invarte pe mijloc s-a dus drq si a capatat joc cand am pus niste cascaval peste cartofi si nu mai invartea eficient, gulerul ala din plastic, avea alt sistem care se clipsa si acoperea marginea tigaii integral, a cedat singur si capacul, fiind format din doua bucati, nu se mai inchidea etans, ramanea cracanat pe mijloc si pierdea mare parte din caldura. Peste asta mai e o varianta smart la vreo 230 gbp care poate fi conectata prin bt si programata de pe telefon. Acum sa vedem cat tine asta ca aia, la 30 gbp sh si-a meritat banii.

   2

 4. #7

  Vin cu prietenul nostru Cole Bill?

  16

 5. Poți să dai și o sursă pentru niște cârnați mâncabili?

  0

 6. #12

  De ziua Romaniei am sarbatorit faptul ca nu mai locuiesc in ea. La multi ani, diaspora! Cat mai multe decizii intelepte va doresc

  8

  • #13

   Frumos, genial, briliant, extra, mega, tera, zetta. Ce diștept copil, cum te lauzi/umfli în pene tu de frumușel. Ce mișto că plecași, bre. Gâții mă-sii de țară. Frumoasă e veața! Să știi, însă, că după tine „Plânge dealul, plânge valea/Plâng pădurile bătrâne,/Şi poporu-n hohot plânge: – Cui ne laşi pe noi, stăpână?” Adicălea, io sufăr să te știu în cele străinătăți, da’ mi-s și tare mândru.
   Bravo, Roxi, să fiiiii sănătoasăăăă/perfectăăăă, să sărbătorești mulți și minunați ani în industriile căpșunăritului/aerospațială/IT, după caz, la Mac, cerșit, spălat posterioare de babe, amestecat ciment cu nisip, la numeroase alte zburdalnice etc.-uri, șamd-uri.
   Da’, dacă te rog tare-tare frumos, printre deciziile ălea înțeleptele ale mirabilei noastre Diaspore, poți și să nu mai votezi pentru pulimea de acasă, tu și ceilalți luzări. Să ne lași așa, neluminați, să ne trăim noi drama aicișa? Să nu pui tu in absentia umărul tău puternic/grațios la adus cretini ticăloși în fruntea țării. Dacă ție, de amuși, îți place să-i lingi zemos în cur, poate noi nu vrem.
   Individo, văz că întruchipezi modelul românului prostovan, rupt în cur, dar fudul, căruia dacă îi strălucesc 3 arginți în palmă crede că a prins pe Dumnezeu d-un picior și uită de privata din fundul sufletului. Urât vă strâmbă viața, amărăștenilor.

   12

 7. #14

  mai degraba e carnati cu fasole! 🙂

  1

  • #15

   Clipul asta merge pus de screensaver pe telefon sau calculator 🙂
   Cred ca merge sa fac asta și la modelul standard de actifry… Ups, si am și cârnați în frigider… Hmm
   Grea viata, #uită-te, privește, mâncarea se gătește.

   0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Doar mie mi se pare că mobile.de a ajuns un fel de autovit? Prețurile săltate, stai și te uiți, de exemplu, eu, mașini de 6000. Beton, există. Bifezi recuperare tva, gata, nu mai există. Taxiuri cât cuprinde, valuri valuri de Smarturi și cam atât. Vorbim turkce, araba, rusa si romana. FML.

Am primit știrea asta pe mail și, după ce am ieșit scârbit din campania electorală mizerabilă din ultima lună, chiar nu mă pot abține. Mailul se termină cu ceva de genul „vă rugăm păstrați anonimitatea”. Îi ador pe delatorii ăștia justițiari care vor să facă justiție, dar pe expunerea altora. Scrie tu, Cetine, […]