Taxa de pod de la Fetești e pentru fraieri

Cel mai bun lucru care s-a putut face pe autostrăzile din românia a fost introducerea plătii prin SMS a taxei de pod. 7577, 2 sms-uri și treci în viteză prin barieră, fără să te doară capul. O chestie occidentală după care plângeam demult.

Din nefericire, se pare că ăia 3 euro sunt mulți pentru turiștii români. Pentru că 100 000 dintre ei au ales să treacă și să nu plătească. Știți cum e, dacă e gratis, de ce să nu fie complet gratis? Doar autostrada aasta a făcut-o ceaușescu și nu trebuie să plătim taxă pe ea, e din banii noștri, ai poporului.

Desigur, când CNADR o să observe că încasările au scăzut și vor băga din nou barierele, se va constata un abuz al autorităților. Pentru că nu toți românii sunt hoți, doar 25% din ei, deci nu putem generaliza.

Vă dați seama că ăia cu mașini cu numere de bulgaria nu au nici cea mai vagă intenție de a plăti vreodată asemenea taxe, nu?

taxa-de-pod

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

30 comentarii

 1. #1

  d-asta nu avem lucruri frumoase…

 2. #2

  Dar de ce dai sms pe 30 si e valabil panala 23:59 din data de 29? Prima oara cand am platit am zis ca au ei ceva cu mine…

 3. bai, sunt cazuri in care uiti. si vorbesc serios :)
  *nu sunt eu patitul, dar omu pentru dus intors a dat 7smsuri. Evident, pentru 4 masini. Ghici de ce 7 si nu 8

 4. #9

  D-aia a murit lumea la revolutie, ca sa platim taxa la pod?

  Faza e ca ne vaitam prea mult ca stam la cozi si in trafic si cum apare o alternativa mai comfortabila ne dam „smecheri”.

 5. Ce taxa wa nenica, bani aia tot intra intr-o gaura neagra, fac aia ceva cu banii ? As, cred ca se scurg tot in buzunarul la careva…
  Lucrurile gratis sunt cele mai bune de pe pamant…

  • #11

   login, dislike, feeling better now

  • Join the club :D .
   Nu prea ma afecteaza – … asa ca .

  • #13

   Cred ca o sa devina si asta o expresie gen „pentru ca ..”. Hmmm ..

  • #14

   login, dislike, feeling better now…

  • #15

   Astia care isi iau dislike-uri la greu nu mai au comentariul in ‘gri’? :(

  • #16

   hm

 6. #17

  Aia nu e taxa de autostrada. E taxa de pod!!!

 7. #18

  E frumos dar nu prea…

  Daca prinzi coada de 1 km astepti de-ti vine rau cu tot cu SMS-ul tau deoarece sunt 2 benzi pana cu 200m inainte de punctul de plata. Ah, si in aia 200m mai gasesti 5 idioti care sunt opriti pe banda ta cu semnal stanga sa intre in fata altor idioti care stau la coada sa plateasca.

 8. #19

  sunt curios de ce sa stai la coada sa dai banu acolo cand ai varianta SMS si varianta taxa la orice benzinarie de pe autostrada. duminica trecuta spre BUC era o coada imensa. si nu erau doar harburi si masini cu nr de Bulgaria, erau o gramada de masini din categoria lux care se coceau la coada. plus ca exista posibilitatea sa platesti in 24 ore din momentul in care treci. probabil aceiasi oameni care isi scot toti banii de pe card la bancomat atunci cand primesc leafa.

  • #20

   Unii decontează. Unii au cartele fără credit pe ele. Unii nu știu încă de plata prin SMS. Unii sunt bătrâni și nu au încredere. Unii sunt cu amanta într-o mica escapadă și nu vor sa se vadă pe factura telefonică. Etc

  • #21

   …la orice benzinarie de pe autostrada si din orase … toti au aplicatia de taxare. Eu am paltit-o dupa 14 ore intr-o benzinarie din Constanta.

  • #22

   probabil aceiasi oameni care isi scot toti banii de pe card la bancomat atunci cand primesc leafa.

   Altii care nu si i-au scos stau la coada la banca acu pana cand s-o deschide. C-o fi saptamana viitoare , c-o fi in Octombrie . You know who!

 9. nu cetatenii sunt de vina, ci politicienii!

 10. #25

  tuturor alora cu buletin de romania si cu numere auto de bulgaria ar trebui sa le ia masinile si sa le dea foc pe loc.

 11. Nu zic nu, este o taxă ok, însă îmi pare rău pentru distribuția acestor bani care se strâng. Pentru că în definitiv ajung tot în buzunarele jegoșilor cu vile făcute din bani publici.

 12. #29

  Eu am incercat sa dau sms pentru o masina cu numere de Bulgaria si nu mi accepta. De ce oare? Sa ma astept la amenda acum?

Citește și...

Worldclassul de la Auchan este în completă derivă. Sala e jegoasă, aparatele se distrug și nimeni nu le repară, aerul condiționat ori e închis ori nu mai face față, e o căldură de leșini acolo. A fost vreunul din voi la Worldclass Titan Park? E decent, aer condiționat, spațiu MARE și aparate curate […]