Gabi Sârmuliță s-a gândit ea la o soluție cum să îi atragă de partea ei pe cei pe care îi scuipă în gură de când a devenit primărizdă. Pe șoferi, adică.
Așa că s-a gândit ea să inventeze taxă de acces în București, pentru cei de la țară.

Primarul general, Gabriela Firea, a anunţat, miercuri, un proiect prin care, din ianuarie 2020, toate vehiculele care nu sunt înmatriculate în Bucureşti sau Ilfov vor putea intra în Capitală numai după achitarea unei viniete. De asemenea, toate autovehiculele sub Euro 3, indiferent unde sunt înmatriculate, nu vor mai putea să circule în centrul Capitalei, iar cele Euro 3 vor trebui să achite o taxă.

Doar că discuția asta a avut loc acum mulți ani și s-a terminat cu un proces la Curtea de Apel și o sentință definitivă. (aici se explică și de ce) iar șeful CNCD deja a explicat că e discriminatorie. Iar Găbiță știe prea bine toate astea, că proastă nu e. Doar că a mutat discuția și ura în spațiul public și a arătat minților leneșe niște vinovați de serviciu pentru ceea ce mintea ei de gospodină nu e în stare să rezolve, traficul din bucurești.

Să urmăriți subiectul în continuare. Veți observa capetele înfierbântate care vor fi cu Nu îmi place mie de Firea, dar… și atunci veți ști că mizerabila a avut succes și a reușit să rupă niște fraieri.

Aștept cu interes și primele bătăi în trafic, bazate pe faptul că ai număr de CL, nu de capitală. O să fie interesant.