De taxe, impozite și români hoți nu scapi nicăieri

Una din chestiile drăguțe în UK este Uber, care e autorizat, legal, prețuri decente, mașini noi, nu loganuri de 12 ani, șoferi drăguți, care nu se plâng despre cum e mai bine pe taxi și îi omoară concurența, este chiar perf…ține-mi berea.

Zbang, 1,2,3 români, unul după celălalt au făcut ce făceau și la Uberul din românia. Cancel la cursă, e prea scurtă și poate iese și de un fee mai mare în zonă. Ceea ce a și ieșit, imediat după aia fare crescând, la 1.3 Moment în care am luat un taxi și aia a fost. Practic, băieții stăteau în zonă și făcuseră un grup de manipulat prețurile.

Asta e, de taxe, moarte și români hoți nu scapi niciodată.

28 comentarii

 1. #1

  Soferii Uber au voie sa anuleze curse??

  E prima oara cand vad asa ceva…

  0

  • Au dreptul sa te de-a jos din mașina dacă nu “ii plac de fata ta”… (bine, pot sa invoce ca nu se simt in siguranța cu tine, bla bla)

   0

  • #3

   Au voie dar trebuie sa invoce in motiv bine intemeiat.

   0

  • Gentlemeni ăștia de la Uber mi-au anulat prima și ultima cursă cu ei pentru că șoferul* s-a prezentat cu un Ford Galaxy de 7 locuri și nu a vrut sa-și dea scaunele din spate jos sa-mi pun bagajele. Asta la ora 4 am încercând sa prind un avion. Cică trebuia sa iau Uber + sau ce rahat de nume are serviciul lor pentru 8+ persoane. Noi fiind 3.

   La ora 4 am. Uber-ul fiind rezervat cu vreo 2 zile înainte.

   Am făcut raport la Uber și ce crezi ca au zis? ne pare rău și uite #saracule , £5 cancelation fee back. Nici o acțiune împotriva șoferului, nimic.

   Așa ca de fiecare data când sunt hack-uiți sau trebuie sa plătească taxe deschid câte o șampanie.

   Serviciul lor o sa fie util când o sa aibă doar mașini autonome.

   *Șofer de ceva extracție irakiano afgahanistană sau nord africană deci cam aceasi mentalitate geto dacica de a țepui.

   0

 2. #5

  Pe sistemul azi ma plimb si peste 40 de secunde ma plimb cu o usa pe cap.

  0

 3. romanul/tiganul este ca o boala pentru care occidentul trebuie sa-si creeze anticorpi!

  0

 4. #7
  Arbait

  La Viena mi-au anulat șoferii ceva curse dar era vina mea, stăteam într-un loc aiurea – în fața Operei ambuteiaj etc.
  DAR nu am luat curse cu șofer român și sper să nu iau vreodată. Cum nu voi apela vreodată la vreo afacere românească de aici, am încercat cu instalatori, făcut programare, întrebat/cerut deviz, toate cu cel puțin 40% mai scump decît de-mi ofereau flamanzii. Nu mai spun că unul a avut tupeul să-mi zică că dacă nu sînt de acord cu oferta lui să-i plătesc 200 de euro pentru că el a calculat un deviz…
  Deci români, never! Ciudat cum alte neamuri lucrează atît de mult între ei…

  0

 5. #8

  Fa-le reclamatie.

  0

 6. Ai dat de baietii de pe Anglea? Pai 5arul ala ’99 pe dreapta din ce crezi ca se cumpara?

  0

 7. #10

  meh. sorry. acu un an am luat o cursa uber in irlanda de nord. sofer roman. totul ok. nicio problema, nimic :) nu vand nimic, doar ma laud

  0

 8. Nu cumva șoferii respectivi îți citesc blogul și sunt supărați pe tine? Merită o stea.

  0

  • iti dai seama ca le am dat o stea la fiecare:))

  • #13

   Bine ca le-ai dat stea…
   Ia sa le fi dat un dinamo, nici dracu’ n-ar mai fi calcat pe la ei, ar fi ramas singuri-singurei si-ar fi latrat precum cateii la luna.

   0

 9. #14

  Salut!
  Lucrez pentru uber în UK. Odată ce accepta o cursă, șoferul poate vedea doar numele, ratingul și locația ta. Poate vedea unde mergi doar dacă a început cursa și tu ești în mașină.
  Dacă ei nu pleacă spre locația ta și așteaptă ca tu sa anulezi cursa, anulează cursa după 5 minute și pune ca motiv ca durează prea mult. Atunci nu ar trebui sa îți ia niciun ban. Dacă îți iau, fa reclamație și îți vor da banii înapoi.
  Tu nu poți da rating unui șofer care ți-a anulat cursa. Dacă ți s-a întâmplat așa, e doar la mișto.
  Și mie mi-e scârbă de șoferii care se comporta fix ca în România.

  0

  • mi-a aparut aia cu da un rating cursei la toti. am dat o stea din inima.

  • Ce rost are sa faci reclamație și sa-ti iei Mizilicul ăla de bani înapoi când din cauza guardsafety-ului “genial” de la Uber poți sa pierzi avioane conexiunele aferente și vacanța pentru ca un frustrat accepta un job dar nu are chef să-l facă?

   0

 10. #17

  Aș zice totuși că sunt și români ok. Uite, bunăoară, EU. Sunt în drum spre casieria facultății să-mi ridic bursa de MERIT (bene merenti). Se gândea Eminescu vreodată că media beton (CICLOPIC) pe care am avut-o la bac în ’97 AD mă va îndritui, astăzi, la astfel de onoruri?
  Maithun=speranța neamului.

  0

  • #18

   Aștept trmv. 21. Mă gândeam, oare fur de la gura vreunui copil sărac din Deltă? Mi-am răspuns imediat: NU. Mulțumesc, Stat Român! Vivat!

   0

  • ai fost un fel de budisteanu, ai copiat de 10?:))

  • #20

   :))) Huo! La examene am copiat doar în facultate, inclusiv la licență. Zero regrete!

   0

  • propun sa stergem acest mesaj. cand vei ajunge personalitate publica, te vor cauta si in chiloti:))))

  • #22

   :)) Nu, lasă să caute, au ce găsi…

   0

  • #23

   Bine, expresia corectă era „când vei ajunge personalitate publică te vor căuta și-n…”
   A, pardon. Ce dreacu m-a apucat, băi nene, vorbesc de-astea cu Maithun :)

   0

 11. #24

  Bosul meu din US, roman, a venit prin ro cu treaba si evident ca a luat Uber. In prima zi a fost o janghina de Logan, murdara spre mizerabila, putind a tutun. A doua zi nu a venit, a anulat cursa. A comandat alt Uber, cu greu a acceptat unul, pret mai mare, ca statea la Mariott si boss, cum facem…. Masina OK-ish, dupa cum a zis omul in jargon american. Urmatoarea zi pret 2x, se prinsesera javrele ca e un roman american la Mariott care trebuie jumulit. Plm, i-am zis ca vin si-l iau eu, nu e mare deranj, doar sa astepte pana ajung eu dinspre Domnesti si asa a ramas. Ce vrei boss, e romania.

  0

 12. #25

  Te-ai stabili în UK sau nu?
  Te întreb că nu-mi dau seama dacă de ce vezi tu prin Anglia te plângi sau te lauzi? :))

  0

 13. Uber este o afacere, care scoate profit. Fitele de clienti fără bani nu au ce căuta. Luati taxi daca nu e bun uberul.
  Ah, taxi e mai scump.

  0

  • boss, poate la voi. in UK uber e mai scump, pentru ca e licentiat ca inchiriere privata. scoate-ti taranismele din cap, ca te sufoci

  • #28

   Uber mai are licenta in UK doar in cateva orase…si alea temporare.
   La anu’ cand expira licentele temporare e posibil sa nu ii mai licentieze Londra (au primit reinnoirea „la mustata” anul asta) si atunci si celalalte orase nu o sa le mai reinnoiasca licenta.

   0

Citește și...

În jurul anului 1900, doi băieți s-au jucat cu fizica și au stricat-o. A fost nevoie ca omenirea să-și cumpere altă fizică, și de un creier ca al lui Einstein ca-i facă rodajul, după aia. Pe cei doi băieți îi chema Lord Rayleigh și Sir Jeans, chestie pe care probabil o veți uita […]