Taxify mă ascultă și ia fața lui Uber

Așa se face treaba, băi băieți. Iei ideile bune de oriunde ar fi ele, important e să aducă plus valoare afacerii și comunității.

Hei Cetin,

Începând de astăzi, 18 mai, un nou serviciu este activ în aplicația Taxify.

Audi A6, BMW Seria 5 sau Mercedes E-Klasse sunt doar câteva din modelele care sunt acum disponibile în noua categorie.

Tarife Taxify Confort:

1,65 lei/km;
0,28 lei/min;
12 lei tarif minim.

Curse la o simplă apăsare de buton!

Taxify este cea mai simplă și convenabilă metodă de a te mișca în oraș. Noua categorie se poate accesa din ecranul principal al aplicației, alături de categoria standard Taxify.
De fiecare dată când ai nevoie de o cursă, alege Taxify!

PS. Îți place să conduci și vrei un venit suplimentar? Aplică în a deveni șofer partener la adresa partners.taxify.eu

23 comentarii

 1. #1

  In Cluj avem 2.25 lei/km pe saraciile de Loganuri

  0

  0

  • Da, dar oameni faini etc. A, și 1.500 de euro / mp la apartamente, pentru că si gura oamenilor faini trebuie să halească ceva.

   0

   0

  • #3

   Bogăție mare la Cluj.

   0

   0

  • #4

   De frate, fudulia se plateste. Salarii mai mici ca in Bucuresti, preturi mai mari – eu mereu rad cand citesc cum le da Boc „civilizatie” la clujeni. Inca putin, si-o sa ajunga sa isi ia painea in rate.

   Firea, Boc si orice alt primar speculeaza prostia unor oameni si ajung sa conduca niste orase cu milioane sau sute de mii de locuitori. Diferenta inttre clujeni si restul lumii e ca astia au fudulia prostului.

   0

   0

  • #5

   Votez sa mutam capitala la Cluj.

   0

   0

  • @ dragos: Nelson Mondialu presedinte si Vasile Manu prim ministru.

   0

   0

  • #7

   Un oras ieftin e in general un oras nelocuibil.
   Deci mai fugiti din Buc sau mai votati si le unii care iau masuri nepopulare, o sa va fie mai bine.

   0

   0

  • #8

   Vezi ca e un pic de diferenta la distanta medie a unei curse fata de Bucuresti. Cred ca daca e sa iei pretul mediu a unei curse iesi cam la acelasi nivel cu Bucurestiul.
   Iar saraciile de loganuri nu sunt chiar atat de multe, majoritatea masinilor sunt chiar ok.

   0

   0

 2. #9

  1,65 mi se pare extrem de mic pentru ce masini enumera ei acolo in conditiile in care pe mine ma costa masina personala 1.33 lei /Km ( casco, asigurare, revizii, carburant, leasing ) in limita la 1000km lunari ( valoarea cu care se va vinde masina este scazuta, nu am pus unele chestii mici neprevazute, gen spalatul ).
  La ei sunt taxe, impozite, comisioane … etc.
  Sincer as prefera sa platesc mai mult, dar serviciile sa fie ok. Promit ca ii testez cu prima ocazie si revin cu feedback

  0

  0

  • #10
   Arhi

   eu as da 3 lei pe km fara probleme, daca as avea asemenea servicii

  • #11

   Ei fac probabil 4-5000 km lunar. Deci alte calcule.
   Luand varianta simpla.
   1.65 x 10 km = 16.5 lei. La o viteza medie de 30 km/h , asta inseamna 20 minute, adica inca 5-6 lei. Deci undeva la 22 – 24 lei o cursa de genul.
   Cu consum mediu de 10%, benzina la 6 lei, raman cam in jur de 17 lei. Din care se scad ce ziceai tu mai sus.
   Dar asta e asa de start. Ca am mers cu taxify aproximativ 6 km in 30 minute si am dat 35 lei. Nu le-as plange de mila.

   0

   0

 3. #12

  La urmatorul uberist in slapi si maiou, uninstall uber, install taxify

  0

  0

 4. #13

  pare suspect de ieftin
  nu cred până nu văd

  0

  0

  • #14

   Ba deloc. E normal ca la inceput sa mearga chiar si in ceva pierdere, ca sa prinda piaţa si sa ia fața celorlalti.

   0

   0

 5. #15

  Intreb sa nu mor prost: la Uber, cand dau comanda, se tot anunta un Mercedes E-class, care apoi coteste si-mi apare o Octavia, care chiar vine… E-class-ul ala doar pe mine ma bantuie?

  0

  0

 6. #16

  Mi se par suspect de mici tarifele, cum o sa mai faca profit dupa ce isi platesc cheltuielile si taxele?In fine nu am ajuns sa ma ingrijorez de cum fac firmele de taxi profit dar parea prea frumos sa fie adevarat.

  0

  0

 7. #17

  Ma bucur. Exista si UberSelect, dar mai nou asta inseamna Octavia

  0

  0

 8. #18

  Dar Taxime inca n-a ajuns pe plaiurile mioritice?

  0

  0

 9. #19

  Uite acum ma duc sa dau 15.000 pe un audi ca sa fac 5000 cu el in 2 wnu de taxify si sa il dau cu 8000 dupa aia ca e muci . Profit -2000 sounds good

  0

  0

  • #20
   Arhi

   din ce stiu eu, un sofer normal face cam 1000 E pe luna. Nu e o infirmatie verificata din mai multe surse, deci e la nivel de zvon

 10. #21

  Eu folosesc de ceva vreme (ani) blackcab si sunt multumit. Bine, pot intelege si ca nu pot primi servicii de calitate la un leu/km… trebuie sa ne calibram putin pe realitate… dar, e adevarat, blackcab sunt “de rahat”, platesc taxe pt transport persoane, nu sunt “car sharing”…

  0

  0

 11. A ajuns taxify in Cluj?

  0

  0

 12. #23

  Haha, ce-mi plac comentariile care se refera la cat de ieftin e. Habar n-aveti ca anul trecut, pe vremea asta, era 60 de bani pe km (a fost o promotie timp de o luna).
  Eu folosesc taxify de mult timp. Am prins numai masini bune, soferi foarte ok. Am prins, ce-i drept, si un Cielo, dar foarte curata masina, iar soferul – un nene rocker pe la vreo 50 de ani, foarte tare.
  Nu mai stiu inainte, dar taxify avea si un comision mai mic pentru sofer, plus bonusuri la un numar de curse zilnice.
  Nu au nici surge nesimtit (cred ca am prins maxim 2x) si nici nu te taxeaza pentru orice basina trasa cum o face uber, acest ryanair de capitala. Ah, si pentru eventualele comentarii lasate de taxisti, eu nu umblu dupa cel mai ieftin tarif.

  0

  0

Citește și...

Scris de Robert Agachi Un vis, o dorință, o singură inimă. 22 de jucători incleștați într-o luptă fratricidă. Fotbalul transcende epoci și unește destine.Bună seara stimați spectatori, suntem Miron Costin și Grigore Ureche și vă invităm sa urmariți impreună cu noi cronica finalei Cupei Pașalâcul dintre echipele Moldova și Țara Românească, ce are […]

După faza de mai sus, apare asta. Evident, mă-nțelegi, nu ai cum să întinezi valorile unui festival de asemenea anvergură muzicală, unde muzica de laptop rupe artistico-auditiv nevoia de cultură a plebeilor dezlănțuiți în tina primordială în care se bălăcesc. EC, gardianul revoluției culturale române. Între timp, lumea a cântat ACM, s-a […]