Taximetriștii, această specie de jeguar pe cale de dispariție

Încă un moment în care pot să mă bucur că pe piață există Black Cab, că Uber și Bolt au intrat în legalitate, că tipii de la Clever au implementat și ei ride hailingul. Pentru că, în acest moment, majoritatea taximetristică a româniei este o majoritate oneroasă, o majoritate de șmenari, puși pe căpătuială, care nu se simt vreo secundă la muncă, ci la stors bani de la fraieri.

Da, va trebui găsită metoda de a nu le permite să se mute pe sistemele de ride hailing, unde deja s-au mutat, cu miile și îi vezi cum închid aplicațiile, în grup, ca aplicația să declanșeze surge price. Sau îți dau mesaj să anulezi cursa, că el are treabă. Și altele.

Va dura. Lupta va fi lungă și dură. Dar, la un moment dat, categoria asta de șmenari veroși va dispărea.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

14 comentarii

 1. #1

  In Constanta nu prea exista Black Cab, că Uber și Bolt etc… asa ca nu prea ne bucuram…. Dar unde sunt autoritatile , politia doarme….sunt mana in mana cu taxime-tristi

  0

 2. #3

  „frate, 50 de lei, n-am cum sa plec de-aici pt. mai putin” – sper ca e tot acolo si acuma

  12

 3. #4

  Cel mai prost negociator, 50, 70, 60, 50. Nu știe să citească expresiile clienților, gen pe 50 e ok dacă mi-o dai și pe sor-ta, eu aș fi zis automat 40, 30 dacă vedeam că mă refuză, că deh dacă tot sunt la muncă cu mașina să muncim, nu? 30 > 0.

  0

  • #5
   Arhi

   el vrea sa demonstreze o chestie, nu intelegi tu

  • #6

   Daca a vrut sa demonstreze cat de jegos e atunci a reusit. Ar trebui facuta o plangere la compania pt care lucreaza si sa-l concedieze aia dar nu se intampla asa ceva la noi…

   3

 4. #7

  cat de naiv sa fii sa crezi ca pe alte servicii is alti oameni. pai ei au contracte si cu uber si cu yango si cu firmele de taxi..

  0

 5. #8

  Ba, totusi nu inteleg: mai bine stai nemancat decat sa ceri un pret corect? Ca din cate stiu eu, semintele nu tin de foame…

  2

 6. #9

  auzi, dar aia de ce intreaba cat costa ? de ce nu se suie pur si simplu, sa porneasca aparatul si aia e… nu vrea ? reclamatie si gata …asa de simplu …

  Credeam ca avem sanse cu generatia asta noua dar se pare ca ne-au preluat metehnele

  3

  • #10

   Se vede ca nu esti din Bucuresti, dar daca vii te invit sa faci asta :))

   0

 7. #11

  Daca iei taxi din strada iti meriti soarta.

  0

 8. #12

  Clienții sunt de vină acceptă.

  Ar trebui lăsați să moară de foame, vedem mai pun prețuri din astea.

  Ce e trist e că o fac intenționat, adică știu că nu ai alternativă, orice alternativă ar fi, imediat ridică gura și fac scandal și proteste, sau se pun pe bătăi.

  Practic au monopol total, că dacă vin acolo 10 taximetriști, cer toți 50 de lei pentru că dacă e 1 noaptea tramvai n-ai, autobuz n-ai, de condus poate n-ai voie că ai băut, ești la mâna lor.

  Și să nu aducem poliția în discuție, că nu are nici un rost, știm toții că sunt mână în mână.

  1

  • #13
   Ioan

   Victima a fost de vina pt viol pt ca purta fusta scurta.

   Cum sa fie clientii de vina? E vreunul in clip care accepta?

   3

 9. #14

  Poliția română are treburi importante cum ar fi să ii dea in judecată pe Paraziții pt. piesa antimilitie, de fapt ei sunt Paraziții acestei societăți pt. că nu e siguranță si încredere e labă și derâdere!
  De-aia taximetriștii sunt asemenea jeguri!

  3

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.