Te apăr și te cânt, Thracia mea

Băieții de la Thracia m-au descoperit întâmplător printre eroii ce se luptă pe viață și pe moarte prin regat și m-au rugat dacă nu aș vrea să popularizez jocul și în rândul cititorilor mei.

Având în vedere că am gălăgie de experiență cu analfabeții de pe travian, cred că am suficientă experință în domeniu să îi recomand.
Pentru că sunt un mare Elf :mrgreen: . Și lupt din greu.

PS: Dacă vă înscrieți prin linkul din post, primiți cadou 500 de drahme și 21 de zile de cont premium. Așa, că sunt eu băiat bun.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

22 comentarii

 1. #1

  Asta e un fel de farmville ?

 2. E bine ca apar si de la noi mai multe astfel de jocuri. Este Revvnation, acum e asta, sa vedem ce va urma. :)

 3. mie unul nu mi place…

 4. mi-am facut cont dupa ce am vazut reclama din dreapta sus. Acum nu am avut timp sa joc. O curiozitate personala, e un joc Heroes of might an magic?

 5. #6

  Nu l-am studiat foarte mult, nu mi se pare ca ar veni cu vreo noutate, dar e conceput destul de bine, e romanesc (nu multe lucruri sunt romanesti, ma refer la lucruri bune), cred ca o sa-l joc ceva timp de acum incolo.

  Multumesc Arhi.

 6. Nu l-am jucat, am avut ocazia sa joc doar travian. Care e ca un drog. Si daca se aseamana catusi de putin, atunci nu-l recomand. Nu pentru calitate care cred ca exista, ci pentru dependenta pe care o dau jocurile de genul.

 7. Sincer mie joacele astea mi se par penibile … nu le vad rostu deloc …

 8. Ne vedem la o cafea in Thracia, mare Elf?

 9. cum o fi un elf burtos ? :D

 10. ahahaha tare „Din COpilarie”

 11. hai ca deja o dam in diverse, cu jocurile astea onlain

 12. Nu merge in Chrome. Aborting…

 13. @ollyca: am testat pe mai multe versiuni de Chrome şi merge.
  Există totuşi o versiune publicată de softpedia ( 4.1.249.1059 build: 44723 ) care are un bug ce nu permite randarea siteului.

  Dacă instalezi o versiune oficială totul va fi ok :)

 14. Am o versiune oficiala si cu updates la zi.
  Mi-a zis ca n-am java plugin 6.19, am pus JRE 1.6.20 si… idem.

 15. dupa ce am jucat WOW m-am lecuit de astfel de jocuri

 16. arhi, iti recoman metin2. este foarte misto jocu, te prinde imediat. daca ai vreun gand, ma gasesti in prima lume, aka BabbyFace :D

 17. #19

  E naspa. Se incarca foarte greu (folosesc mozilla) si are o grafica de tot rahatu.

 18. Ne vedem acolo, elfule. Te sparg :D

 19. Hop si eu. Mai bine mai tarziu decat niciodata.

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema survine că, deși am multe […]