Teapa cu Super Bingo Metropolis

Cum îți dai seama ca hackerii rromâni nu mai sunt în top 10 mondial? Simplu, atunci când renunță la scam-urile cu ebay sau berede și trec la subiecte mai de-ale noastre, cum ar fi câștigarea de super sume la super bingo metropolis, prin falsificarea paginii de plăți aferente epayment..

Eu, într-un fel, mă simt jignit ca dătător cu sapa în online. Chiar nu cred că un om care folosește cardul în mod curent pentru plăți online, ar cumpăra mizeriile alea de tichete ce îți asigură viața veșnică și bogăție ca a lui Gigi Cresus și încă de pe internet.

Plus de asta, cum să îmi trimită mie așa ceva?
Mie mă, mie??

Acest email reprezinta CHITANTA de PLATA catre participant.

Plata sumei castigate este procesate de catre GECAD ePayment
in numele Phoenix Games SRL, comerciantul care opereaza

Puteti verifica online starea tranzactiei dvs. accesand link-ul:

Pentru intrebari suplimentare legate de comanda, va rugam contactati
Phoenix Games SRL prin telefon la 021/9594 sau prin email la
contacts@superbingo.ro

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

25 comentarii

 1. #1

  IP Address 200.101.32.242
  Host 200-101-32-242.cbace702.t.brasiltelecom.net.br
  Location BR, Brazil

 2. #2

  Macar astia is hackeri…pe mine m-a furat Orange-ul pe fata. Cineva a reincarcat de pe contul meu de webcare un Prepay cu 27 E si ei nu stiu nimic, evident, plus ma obliga sa platesc eu desi e clar o frauda si mai ales din cauza securitatii lor de doi bani…Sper ca merita banii aia sa piarda 5 abonamente ale familiei mele!

 3. Hai Arhi, recunoaste ca ai castigat si fa tot ce-ti cer ei ca sa intri in posesia premiului. Norocosule! Lol.

 4. Nu mă miră :)

 5. Tu crezi ca spameri stau sa vada cui trimit mail a lu asta nu ca e guru vb lumea stie poate

  Ps : Cine crede ca aia care dau tepe pe ebay is HACKERI e amator … sa dai tepe pe ebay nju inseamna ca estyi hacker si un retardat poa da tepe sau scrie carduri si nici de facut rost ccuri nu e mare vrajeala (sa faci un site fake nu inseamna sa fii HACKER )

  DA asta cu bingo metropolis e o porcherie …. da na jocuri pt prosti tepe pt prosti …

 6. Ps : Brazilia nu are extradare cu rromania deia probabil e localizata pagina pe acolo …

 7. Sincer, sunt mai hazoase scrisorile prin care sunt invitat sa particip la un biznis de shpemilioarde de $$$ de catre Mr Patrick Chan din Hong Kong. Macar ala e mai exotic si isi da silinta sa vada care e faza cu Guglea translate :)) Mai am un pic si ma imprietenesc cu Mr. Chan.

 8. Isi gasea gasca :))

 9. #9

  Macar de se stresau sa-i faca un DNS decent la ip-ul ala :))

 10. Cred ca este o masinatiune de-a lu’ nenea Mazare ! Ar trebui sa ne strangem cativa bloagari cu greutate sa mergem la Brazilia acolo’sha sa-i luam pe aia de gat de ii trimisera mizerii lu’ Maestru !
  Poa’ nu mai venim ! :)

 11. #11

  EventulaCastig :))

 12. Ei au incercat, si sanse au ca multi pica in plasa lor. :)

 13. Aaa, nu va suparti, ce trebuie sa fac ca sa primesc si eu o invitatie de asta pe mail la luat bani???

  :D

 14. #15

  ce Mac OS X folosesti ?

 15. #17

  Sa inteleg ca in urma busirii laptopului vechi te-ai trecut pe Mac?

 16. OS-ul pe care il folositi e MAC?

 17. looooooooooooooooooooooooooooool

 18. #20

  Mersi delly pt sfatul cu orange. Am si schibat parola pe webcare , am pus una de 18 caractere ,…cu litere mari litere mici semne speciale si numere !

 19. #21

  IN URMA CU 2 ani am primit notificari de genul „ai castigat 10 milioane de euro prin loteria MICROSOFT ” .
  va spun ca un prieten de-al meu a fost tepuit in stil mare de catre nigerienii astia de doi bani
  ceva de genul „cont bancar ,adresa ,precum si datele personale”este o mare teapA

 20. Dictionar roman englez – Tu ești un hacker? Vorbești de parcă ai X ani de hacking în spate, de parcă ți-ai suflat mucii în ciorba lui Kevin Mitnick. Știi tu să dai o țeapă pe ebay? Știi tu să scrii o carte de credit cu spatele identic cu cel al băncii? Care e diferența între un CC primit la scam și un cc skimmed? Definește-mi cuvântul hacker. Un hacker combină cunoștințele dintr-un anumit domeniu cu ingineria socială și obține ceea ce vrea. Ai mai auzit de un hacker fără PC? Vorbești în necunoștință de cauză.

 21. Nu stie romanu care joaca la bingo cei ala net.. oare cate taloane false se vand pe strada? ce e asa de greu sa printezi niste taloane si sa le vinzi in piata?

 22. #24

  teapa..suna cu necunoscut …tombola kanal d nu stiu ce 20 castigatori…rasp la 3 intrebari de cultura generala…dar eram minora m-am dus la mama care nu a vrut sa rasp si respectivul a inchis :D so take care

 23. #25

  A trecut un an dar tepuitorii tot mai incearca faza cu super bingo eurometropolis, semn ca inca mai gasesc fraieri. Pe mine m-a sunat un agarici astazi si se dadea de la super bingo eurometropolis. Avea ceva cu numarul meu de telefon – vroia sa stie daca este al meu. Si l-am intrebat pe cine cauta, dar el tot o tinea cu telefonul: ca daca acest numar de Romtelecom este privat si daca este al meu. I-am spus ca e numar de firma si atunci m-a intrebat ce firma. I-am spus ca daca m-a sunat ar trebui sa stie unde a sunat, S-a enervat, m-a injurat si atunci i-am inchis. Sfatul meu: daca auziti super bingo eurometropolis inchideti direct sau daca nu faceti misto de ei, dar nu le dati nimic.