Teenage Mutant Ninja Turtles

testoase

Văzut, plăcut.
Bine, mie mi-au plăcut foarte mult încă de la început, când erau doar desene animate. Chiar și cele 4 filme vechi, care au fost destul de lame, mi-au plăcut.

Desigur, dacă vă așteptați la multă filozofie și scenariu foarte gândit, nu mereți, pentru că sunt multe spărturi logice în film.

Dar să știți, chiar e un film pentru copii. Și are chestii 3D haioase.

29 comentarii

 1. Sunt absolut hidoase personajele din uktmul film

  0

 2. Ok! De retinut…

  0

 3. #5

  La fel, placut. Ca in orice SF, nu trebuie sa iei foarte in serios scenariul. In schimb la 3D sta bine fata de altele (coborarea pe partia de langa New York…:)) e super tare scena!

  0

  • Greșești în legătură cu SF-ul. SF înseamnă Science Fiction, ficțiune bazată pe știință, și la un SF trebuie să iei foarte în serios scenariul.

   0

 4. #7

  cred ca-i primul review la un film de genu unde se mentioneaza ca-i facut pentru efecte speciale si nu pentru scenariu :))

  0

 5. N-au comentat aia de la paza cand ai facut fotografia de mai sus?

  0

 6. Un film bun din aceeasi categorie e Real Steal, cu Hugh Jackman.

  0

 7. #16

  Si mie imi plac testoasele din copilarie. Am auzit multi care spun ca sunt urate personajele, sa se uite si in alte filme pentru copii, o sa observe ca s-au schimbat multe, acum nu mai se pune accentul pe super eroi frumosi, atletici etc, sunt la moda anti eroii, pentru ca sunt mai angrenati in realitate.

  0

 8. #17

  Eu am un dubiu privind generația căreia i se adresează filmul. De la ultima ţestoasă până acum e un gap de vreo 20 de ani, suficient ca tinerii de acum să nu știe povestea. Iar dacă se adresează generației noastre, e posibil ca maturizarea logică să ne împiedice să găsim în țestoasele de acum farmecul pe care îl aveau pe VHS.

  0

  • ba chiar vreo 25:) eu le-am regasit farmecul. nu mi-a placut cum l-au facut pe Schredder, seamana mai mult cu costumul lui iron man

 9. #19

  Eu de obicei nu ma uit la filme noi, dar am vazut recent un film, care mi-a placut foarte mult, desi e nou.
  http://www.imdb.com/title/tt1631867/?ref_=nv_sr_1

  0

 10. Nota imdb m-a pus pe ganduri pana acum. O sa ma duc sa-l vad.

  0

 11. #24

  Sunt fan al testoaselor inca de pe vremea desenelor animate,mi-au placut mereu ninjalaii.Dar filmul a fost bunicel,exceptie megan fox care nu semana deloc cu april o’neal.

  0

 12. #25

  Probabil ca l-ati vazut deja toti, dar oricum tot merita recomandat: Gardienii Galaxiei.

  0

  • #26

   Fără să aflu acest detaliu muream și aveam sufletul neîmpăcat, și nu mai aveam parte nici de 20 de virjine! Îți mulțumesc, Tim!

   0

 13. Eu chiar sunt fan testoasele ninja insa filmul o sa-l vad de pe torente… Asta e.

  0

 14. Filmul bun. Însă Megan Fox e degeaba. Aia numai că arată cât de cât bine, că la prestanță actoricească…

  0

 15. Dar voi aţi văzut/auzit cum se numesc acum cele 4 ţestoase? Parca Doni, Miki, Rafi şi Leo…Cel puţin copiii mei aşa vorbesc despre ele, din desenele animate.

  0

Citește și...

Scris de Robert Agachi -Alo!Alo!Casa Moise?     -Alo!Da, domnișoară.     -Așteptați vă rog să va fac legătura ,că vă caută Dumnezeu dar acum e pe linia cealaltă cu Noe…     -Da’ durează mult domniță, că e tarziu și as vrea să dorm, că mâine tre’ să mă duc iar cu […]