Teenage Mutant Ninja Turtles

testoase

Văzut, plăcut.
Bine, mie mi-au plăcut foarte mult încă de la început, când erau doar desene animate. Chiar și cele 4 filme vechi, care au fost destul de lame, mi-au plăcut.

Desigur, dacă vă așteptați la multă filozofie și scenariu foarte gândit, nu mereți, pentru că sunt multe spărturi logice în film.

Dar să știți, chiar e un film pentru copii. Și are chestii 3D haioase.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

29 comentarii

 1. Sunt absolut hidoase personajele din uktmul film

 2. Ok! De retinut…

 3. #5

  La fel, placut. Ca in orice SF, nu trebuie sa iei foarte in serios scenariul. In schimb la 3D sta bine fata de altele (coborarea pe partia de langa New York…:)) e super tare scena!

  • Greșești în legătură cu SF-ul. SF înseamnă Science Fiction, ficțiune bazată pe știință, și la un SF trebuie să iei foarte în serios scenariul.

 4. #7

  cred ca-i primul review la un film de genu unde se mentioneaza ca-i facut pentru efecte speciale si nu pentru scenariu :))

 5. N-au comentat aia de la paza cand ai facut fotografia de mai sus?

 6. Un film bun din aceeasi categorie e Real Steal, cu Hugh Jackman.

 7. #16

  Si mie imi plac testoasele din copilarie. Am auzit multi care spun ca sunt urate personajele, sa se uite si in alte filme pentru copii, o sa observe ca s-au schimbat multe, acum nu mai se pune accentul pe super eroi frumosi, atletici etc, sunt la moda anti eroii, pentru ca sunt mai angrenati in realitate.

 8. #17

  Eu am un dubiu privind generația căreia i se adresează filmul. De la ultima ţestoasă până acum e un gap de vreo 20 de ani, suficient ca tinerii de acum să nu știe povestea. Iar dacă se adresează generației noastre, e posibil ca maturizarea logică să ne împiedice să găsim în țestoasele de acum farmecul pe care îl aveau pe VHS.

  • ba chiar vreo 25:) eu le-am regasit farmecul. nu mi-a placut cum l-au facut pe Schredder, seamana mai mult cu costumul lui iron man

 9. #19

  Eu de obicei nu ma uit la filme noi, dar am vazut recent un film, care mi-a placut foarte mult, desi e nou.
  http://www.imdb.com/title/tt1631867/?ref_=nv_sr_1

 10. Nota imdb m-a pus pe ganduri pana acum. O sa ma duc sa-l vad.

 11. #24

  Sunt fan al testoaselor inca de pe vremea desenelor animate,mi-au placut mereu ninjalaii.Dar filmul a fost bunicel,exceptie megan fox care nu semana deloc cu april o’neal.

 12. #25

  Probabil ca l-ati vazut deja toti, dar oricum tot merita recomandat: Gardienii Galaxiei.

  • #26

   Fără să aflu acest detaliu muream și aveam sufletul neîmpăcat, și nu mai aveam parte nici de 20 de virjine! Îți mulțumesc, Tim!

 13. Eu chiar sunt fan testoasele ninja insa filmul o sa-l vad de pe torente… Asta e.

 14. Filmul bun. Însă Megan Fox e degeaba. Aia numai că arată cât de cât bine, că la prestanță actoricească…

 15. Dar voi aţi văzut/auzit cum se numesc acum cele 4 ţestoase? Parca Doni, Miki, Rafi şi Leo…Cel puţin copiii mei aşa vorbesc despre ele, din desenele animate.

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema survine că, deși am multe […]