I. Eu sunt foarte curios dacă cei ce comentează supremi gen Ah, nu mai scrii deloc, vai, vezi ca ma pierzi de cititor daca nu vei mai scrie si alte nebunii de astea, realizează 2 chestii.

1. Că mă doare undeva, cam la vreo 10 m în spate de opinia, cititul, necititul sau prezența lor aici. Eu scriu pentru mine, nu pentru ei, dintotdeauna. Așa a fost și așa va fi, cui nu-i place, internetul are 1 000 000 000 000 000 000 de situri.
2. Eu, care am blogul de pe vremea când ei considerau ca internet e prescurtarea de la pron, nu îmi dau seama care e interesul meu și că poate, am motivele mele pentru care scriu puțin mai rar?

II. S-a dezvoltat o gașcă de oameni, băărbați și femei, a căror singur scop e să transforme fiecare articol în adunătură de înjurături și zeamă de gunoaie, gratulându-se reciproc cu invective, indiferent de subiect. Așa vrea să vă fie foarte clar.
NU AM NEVOIE DE VOI.

Dacă nu vă interesează subiectul real al unui articol, dacă nu aveți nimic de zis despre părerile mele și doar intrați ca să vedeți cum v-a mai înjurat adversarul, NU MĂ INTERESAȚI. Vă rog frumos să nu mai intrați aici, nu mai comentați, nu mai faceți nimic. Punct. Orice comentariu offtopic și atac la persoană între voi, va fi șters fără nici o milă și fără nici un fel de justificare, ceea ce de altfel am făcut azi, din mersul mașinii, pentru că eu nu îmi pot vedea de treburile mele, trebuie să moderez tâmpiți și tâmpite care se înjură și îmi gonesc oamenii de pe site, pentru că se plictisesc la muncă sau acasă. STOP. E ultimul avertisment. Un altul nu va mai exista.

III. Azi am scăpat de moarte/leziuni etc printr-un miracol de crăciun. Mașina din imagine mă luase drept iepuraș pe drumul spre craiova, crezând că am idee unde sunt radarele. Eu habar nu aveam, dar mergeam la marele risc, pentru că voiam să ajung odată acasă. Aproape de intrarea în Craiova, la podul acela înalt, deșteptul de mine greșește giratoriul, gândindu-mă aiurea și intru în sens pe partea cealaltă, adică pe sens invers. Claxoane, înjurături etc. Mi-am cerut scuze, am mers mai încolo, m-am întors, mi-am reluat drumul. Pentru ca, la ieșirea din Craiova, să văd mașina care mă luase drept iepuraș (cel puțin așa cred, că ea era), făcută muci. Dacă nu greșeam drumul, eram eu în locul șoferului acela…