Teo Trandafir pentru cine lucreaza?

Ma uit dimineata pe ProTv, o vad pe Teo. Ma, ce naiba, parca era la PrimaTV. Dupa un timp realizez ca de fapt e in reluare o emisiune din 2004.
Asta e cea mai crunta razbunare a lui Sarbu. Pur si simplu i-a distrus imaginea. Nimeni nu mai stie unde lucreaza Teo cu adevarat.
Din pacate, ea nu se mai poate duce nicaieri sa se vanda ca un produs de sine statator, o vedeta. Pentru ca cine o cumpara ca vedeta, de fapt cumpara praful de pe toba, trebuind sa o imparta cu ProTV-ul, care e cam lider de piata in toate.
Pentru ca imaginea ei e detinuta, pana in momentul plecarii ei din Media Pro, de catre nenea Sarbu. Si el a ales singura cale prin care o putea distruge ca vedeta.
Nu as vrea sa il am dusman pe Sarbu....

23 comentarii

 1. redifuzarea din 2004 e ceva, dar te-ai uitat cumva la idiotenia aia de emisiune de genul "testul adevarului" sau ceva de genul? Mi-e rusine de teatrul ei, mi-e rusine de ce promoveaza si mi-e rusine de audienta ei.

  Thumb up 0
 2. #2

  Ahilosu, de cand nu mai face echipa cu Badea nu m-am uitat la emisiunile ei niciodata. femeia se vinde. pentru 1 mil. euro, cine nu ar face-o?:)

  Thumb up 0
 3. nici eu nu m-am uitat, doar plimbarea random pe canalele tv m-a facut sa dau peste emisiunea ei, asta trecand peste faptul ca oricum agreez tipul de emisiune ce-l face, copiata mai apoi de maruta fara puta.

  Toate informatiile pe care le stiu despre ea/emisiunea ei sunt din media. Tot de aici am aflat si declaratia ei ca motiv de plecare de la Romantica si era ceva de genul:
  "Cand te suna mama ta in timpul emisiunii sa te intrebe ce faci, fara sa stie ca esti in direct la televizor, ceva nu merge bine"

  Thumb up 0
 4. Postul asta e la categoria "Din putzul gandirii".

  Thumb up 0
 5. Singura nu prea a avut reusite. Adevarul ca eu o stiu de cand faceau emisiune dimineata cu Mircea Badea. Aia a fost rampa ei de lansare. A avut putin succes pe la Pro TV, dar acum s-a dus. A fost si pe la euforia?

  Thumb up 0
 6. asta si cu Rednic(antrenoru) mi-au aratat inca o data ca banul conduce in cariera unui om si chiar nu se tine cont de abureli cu fidelitate, atasament si alte prostii de astea

  Thumb up 0
 7. Pe PRO o dă de o vreme bună în reluare, nu e o noutate. Pare-mi-se, eu o văzusem cu emisiunea ei pe PRO Cinema dimineaţa-dimineaţa, dacă nu greşesc.
  Oricum, e răsuflată. Deja-i îşi duce emisiunea, de acelaşi stil , de fapt aceeaşi, şi o plimbă prin toate televiziunile. S-ajungi la Prima nu cred că-i un motiv de prea mare bucurie, având în vedere că-i o televiziune ştearsă.

  Thumb up 0
 8. Mi se pare mie sau Sarbu e un idiot?!

  Thumb up 0
 9. #9

  daca era idiot, nu facea atatia bani....

  Thumb up 0
 10. #10

  bog, asta e, gandesc mai prost

  Thumb up 0
 11. #11

  Decat Marutza care e un mare ratat... Teo are putin charm

  Thumb up 0
 12. Redifuzarile sunt pe 'Pro Cinema'. Si daca va uitati putin mai mult peste Pro Cinema, o sa vedeti si redifuzari 'La Bloc', si acolo sunt Americanu', Dragos Mostenescu, etc. Am impresia ca redifuzeaza emisiunile de succes de la Pro :)

  Thumb up 0
 13. Teo s-a sinucis profesional de cand a plecat de la ProsTV.
  Acu la Prima e patetica si nu mai are audienta, asa cum avea...
  La Bloc? Emisiune de succes? Asta e buna rau de tot...
  Prima nu e televiziune stearsa...ii are pe Carcotasi, ii are pe aia de la Mondenii, acu o are si pe Teo tarandu-se prin noroi cu rahaturi de emisiuni ca "Momentul adevarului".

  FUCK TEO!!!

  Thumb up 0
 14. #14

  M0n0, i'm sure you dont want that...

  Thumb up 0
 15. Da, sinucidere profesionala spun si eu. Iara "momentul adevarului" (sau whateve) este o incercare de a face si altceva. O carte nasol jucata. Iara treaba dlui Sarbu, de tot caca, dar daca e dreptul lui, ata ete. Din pacate pt Teo nu exista un rising of the Phoenix. N-o vad in absolut nicio alta postura.

  Thumb up 0
 16. Eu nu cred ca ii strica imaginea. Adica, de ce i-ar strica-o? Si sigur nu ai vazut pe PRO Cinema redifuzarea de la TEO? Pentru ca pe ProCINEMA se dau redifuzari de la Teo, din LaBLOC ... emisiuni care rupeau audientele candva...

  Thumb up 0
 17. #17

  sorenson, cand dai 1 milion de euro pentru ca cineva sa vina sa te reprezinte, inseamna ca ii vrei exclusivitatea.

  Thumb up 0
 18. "M0n0, i’m sure you dont want that…"
  Cat de multa dreptate ai!!!

  Thumb up 0
 19. Mai, nici eu nu as vrea sa-l am dusman, de aia tac si muncesc pe bani putini :D

  Thumb up 0
 20. #20

  Pacat de ea; din 2000, cand avea emisiune cu Badea, Teo a decazut rau de tot. Si ma refer nu la lipsa partenerului ei, ci la tonele de fite dobandite in acest interval.

  Thumb up 0
 21. acuma ca a slabit teo... face si sarbu secs cu ea

  Thumb up 0
 22. teo lucreaza la o televiziune in valcea

  Thumb up 0
 23. Nu ar trebui nimeni sa se mai ia de Oana ... mai ales daca nu o cunoaste ...

  Thumb up 0