Cum se mai dau țepe pe Bestjobs: Astăzi Eurocargo LTD Internațional

criminali

Buna ziua,

In urma analizei CV-ului dumneavoastra ati fost selectat pentru a doua etapa a preselectiei pentru ocuparea unei pozitii in cadrul companiei Euro Cargo LTD International sucursala Romania. Pentru a va inregistra dosarul in vederea sustinerii interviului „face to face” in sesiunea de la inceputul lunii august (10 august 2016) cu angajatorul britanic, o sa fie nevoie sa-mi furnizati o copie de pe ultimul act de studii, o copie de pe actul de identitate si sa achitati taxa de obtinere cazier european in valoare de 30 lei. Angajatorul doreste sa va obtina pe cont propriu cazierul european pana in data sustinerii interviului. Astfel va verifica daca ati desfasurat activitati la vreun alt operator economic din alt stat european sau daca ati savarsit vreo fapta de natura penala pe teritoriul UE. Mentionez ca valabilitatea acestui document european este de 6 luni si poate fi folosit in orice alt proces de angajare inlocuind legal si pe deplin cazierul judiciar sau pe cel fiscal emis de autoritatile romane. In cazul in care nu veti fi angajat, taxa achitata se va restitui sub forma unui bon valoric (in valoare de 100 ron) care sa acopere ziua de lucru pierduta cat si eventualele cheltuielile de deplasare pana la locatia unde se va desfasura interviul. Plata taxei de cazier se va realiza in contul companiei britanice de bitcoin. Acest lucru este relativ usor de realizat oriunde in Romania iar suma se va achita in lei la bancomatele Qiwi (http://www.qiwi.ro/ – acestea se gasesc in fiecare market Penny dar si in alte locatii publice), dar si la bancomatele Zebrapay (http://www.zebrapay.ro/ locatii – aici gasiti locatiile acestor bancomate larg raspandite pe intreg teritoriul tarii). Depunerea se face in RON . Urmati instructiunile afisate de bancomat dupa ce ati selectat plata Bitcoin.
Pentru bancomatele Kiwi plata se va efectua pe adresa de e-mail: cargoeurouk@gmail.com . ;
Pentru bancomatele Zebrapay depunerea se va efectua utilizand codul de portofel (nr. cont): 15m87cLsUsM4drsda3X983Gg4SfJJ42X75 . Chitanta ce demonstreaza achitarea taxei de cazier si copia scanata a actului de studii se vor trimite prin e-mail si se vor atasa la dosarul candidatului, colegii mei urmand sa va contacteze telefonic pentru a va trimite invitatia personalizata la interviul ce se va desfasura in data de 10.08.2016. Locatia desfasurarii interviului va fi prezentata in invitatia primita de fiecare candidat.

Cu stima, Vlasceanu Mihai.

Vlasceanu Mihai – Human Resource Manager LTD Euro Cargo Romania

Euro Cargo LTD

Address: Saxon Wharf, Lower York Street
Zip Code: SO14 5QF
Place: Northam, Southampton
Country: United Kingdom

Phone: +44 07031889685
Fax: +44 (0)23 8063 427
Web site: http://eurocargoltd.com
E-mail: cargoeurouk@gmail.com

Deci da? Trebuie doar să plătiți 30 de lei, cazier internațional, îl obținem noi, nu e problema. Iar fraierii trimit. 30 de lei la 1000 de aplicații, iese un business frumos. După care așteptăm bonul valoric de 100 de lei. Țeapă se dă pe bitcoin, pentru că nu poate fi urmărită de nimeni, iar fraierul nu are în mână decât un string random de cifre.

Cel mai urât lucru aici nu este țeapa, ci faptul că au ca target oamenii deznădăjduiți, oamenii care au ajuns la limita de jos, cei care nu mai au speranță în găsirea unui serviciu. Și le iau de la gură și ultima bucată de pâine amărâtă. Aici este hienismul real și din cauza asta ar merita îngropați pe plajă până la gât și trecut cu excavatorul peste ei.

Deci copii, ce facem noi când dăm peste o țeapă de asta? Reclamăm la poliție, la bestjobs și peste tot unde se poate, nu trimitem bani, ca fraierii, da?

45 comentarii

 1. 1: Cum sa fi fost selectat daca nu am aplicat?
  2. Ce companie e asta cu mail la gmail?
  Raspuns: http://eurocargoltd.com This Websense category is filtered: Phishing and Other Frauds

  Dar, intr-adevar, astea sunt intrebari pe care mi le pun eu, tu si inca o mana de oameni lucizi. Oamenii care au ajuns la fundul paharului probabil nu mai gandesc asa.

  0

  • #2

   am fost acolo, jos, si stiu cum este. nu mai gandesti, te agati de orice pai care ti se intinde.

  • #3
  • #4

   oricum, nu exista companie care sa iti ceara bani pentru participarea la interviuri. bine, nu vorbim de scam-uri ca amway, zepter, delphin sau alte gunoaie, ci companii normale. in clipa in care ti se cere si un leu, cu siguranta este o infractiune mica, mica.

  • #5

   Ohh Delphin…inca mai am o medalie de alama suvenir…ohh the memories…a shit , nevermind…

   0

  • #6

   povesteste:))

  • #7

   Pai pe scurt ca orice fraier, la insistentele unei rude , ne-am imbracat frumos, eu si muierea,(ca la nunta btw)…ca cica iesim intr-un local cu staif sa sarbatorim ceva….vorba ceea…au venit si parintii rudei, si alti prieteni comuni…ziceam ca o punem de o chindie ceva.
   Am ajuns frumos cu autocaru la vreo 30 km distanta intr-un orasel unde, in casa de cultura de mici dimensiuni erau inghesuiti cam vro 500 de oameni cu stare(primari, politai, etc)….
   Si incepe tadam tadam …spectacolul grotesque cu nspe mii de coco castigati intr-o luna, vacante feerice facute in bahamas, cam 2 ore si ceva…timp in care la fiecare 10 minute toata lumea aplauda mai ceva la cum au aplaudat americanii cand a aterizat Boeningu pe Hudson River…
   Normal ca am platit si taxa de intrare (vro 50 de lei de caciula , eu aveam salar 400 atunci….plm).Tot ce era de facut e sa cumparam setul de carti „cum sa fii bogat in 10 min fara sa-ti vinzi un rinichi(maybe)) si, binenteles sa vindem la randul noi vreo 5 seturi de carti la alti „fraieri” (rude de preferat) ca sa ne recuperam investitia(numa vro 1500 de coco parca)…si tot asa….
   Pe mine, la un moment dat, m-a trecut un fior „religios” ca am nimerit la vreo secta ceva si ma pun astia sa jur/sexez vreo capra, ceva si nu stiam cum sa rup usa „politicos”…
   In fine, dupa circul cuvenit, ne-au dat vreo 2 saratele si apa „bottled” nu,nu era Evian:(…si am semnat un rahat de confidentialitate , contractul nu ca n-aveam cash…si cireasa de pe tort o frumoasa medalie aramie cu un delfin(sic, dar macar arata fain)…pe care o pastrez si acum de ciuda pentru stresul suferit….Binenteles , ruda mea si-a luat piulele de rigoare de la familie, eu si altii… mai ales ca „sponsoru” unu delegat m-a batut la cap un an sa ma duc sa fac un credit sa-i cumpar cartile de rigoare….Cam asta a fost…

   0

  • #8

   deci acelasi gunoi ca la amway

  • #9

   La Amway ce se da suvenir?ca nu cunosc..:)

   0

  • #10

   o discutie in care idiotul care te-a adus, seful lui si inca un retard se chinuie sa te convinga cum trebuie neaparat sa cumperi pachetul de baza, pentru ca produsele sunt minunate si se vor vinde singure

  • #11

   Cetin „Arhi” Ametcea – cum adică nu există companie care să ceară bani pentru angajare? Nu știi cum angajează spitalele din România? La Târgoviște de exemplu, taxa de concurs e 120 lei și nici nu îți mai trimite nimeni bonul valoric dacă nu te angajează… ;))

   0

 2. #12

  Ăsta e un fel de prietenul tău Giurgea? :D (apropo, s-a angajat, că nu mai avea pâine pentru capitalism, acum se pozează cu mașinile și amantele lu’ șef-su și zice că-s ale lui)

  0

 3. #14

  alte semnale ca sa NU transferi banii:

  1. site-ul lor e pe platforma wordpress.
  2. la sectiunea contact, fac trimitere adresa: http://www.eurocargo.com.
  3. cand accesezi adresa respectiva, te intampina urmatorul text:

  ‘Please be aware that there have been fraudulent websites claiming to offer shipping of products by Euro Cargo Express Inc.
  Such websites include bigeurocargo.com, shipping-spedition.com, useurocargo.com, ecg-limited.com, gsp-cargo.com, eurocargoexpress.net, euro2cargo.com.
  DO NOT proceed with any payments as these are phishing sites.
  Please contact the FBI and inform them of this activity by going to http://www.ic3.gov/complaint/ and filling out a complaint form.
  Any other sites please email abuse@eurocargo.com.’

  0

  • #15

   Ce daca e pe wordpress?

   0

  • #16

   tu ai incredere intr-o firma care ofera joburi de mii de euro, dar are site-ul pe adresa vasilica.wordpress.com? daca da, esti in discutia nepotrivita, sa stii

  • #17

   Ionuț, n-ai înțeles, problema nu e că siteul e ‘pe wordpress’, că sunt jdemii de firme cu siteuri în WP. Problema e că siteul e de forma teparieurocargo.wordpress.com. Adică e PE wordpress, la propriu…

   0

 4. #18

  Exact ieri am citit articolul asta, despre exact aceeasi teapa si ma intrebam in cat timp va ajunge si la noi http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/desperate-job-hunters-ripped-charlatans-8540257

  0

 5. Așteptăm un Mr. Robot sa se ocupe de site și email?

  0

 6. #20

  E si asta un fel de scrisoare nigeriana…

  0

 7. #24

  O reclamatie pe numele domnului Vlasceanu unde se poate face?

  0

  • #25

   ai impresia ca ala e un nume real?:))))

  • #26

   LOL

   Nume: Mihai
   Data Nasterii: ieri

   0

 8. #27

  Regula numarul 1: daca o companie se semneaza cu @gmail.com, @yahoo.com s.a. treci peste ei. Nu conteaza ca e vorba de furnizare servicii, angajare, deploy-uri in Pula (Croatia) sau altceva. Pur si simplu nu.

  0

  • #28

   Zau ?
   Ia vezi compania Piroș Security, care are în portofoliu inclusiv casieria ING din Timișoara. Are adresa de contact pe … tadaaam: yahoo.com

   0

  • #29

   Da da… acele firme de securitate care angajeaza batranei instruiti ca in caz de jaf sa ii ajute pe hoti la transportul banilor. Misto companii.

   Retine: sunt paznici in banci doar pentru ca sunt obligati (poate ma insel). In caz de orice sunt useless.

   0

 9. #30

  M-a sunat un prieten si mi-a spus ca el a platit taxa de 10 ori si a fost angajat pe loc.

  0

  • #31

   Poate c-a platit cu cardu’ de sanatate, altfel nu se poate, iti zic eu.

   0

 10. Cazierul ca cazierul, că dă-i naibii de 30 de lei, dar uite-așa și cu copia după actul de identitate, te trezești mare patron la firmele recuperatoare de TVA.

  0

 11. frate, nu mai credeți în chestii de-astea în care se cer bani dinainte… eu am nimerit pe unii care mi-au cerut 5300e pentru o mașină cu promisiunea solemnă că mi-o livrează ei direct din Stepa Calmucă :))

  http://alexciocan.ro/2016/06/teapa-cu-masini-pe-olx-ro/

  Orice anunț în care se cer bani dinainte = țeapă. Păcat că sunt foarte mulți creduli.

  0

 12. #34

  Pot sa virez acesti 30 lei direct de pe cardul de sanatate?

  0

 13. #36

  Mda am primit acelasi mail, dar cand am vazut ca cer bani mi-am dat seama ca este o smecherie.La angajare nu se cer bani, doar daca te angajezi stim noi unde, dar sumele cerute sunt de la 5.000 euro in sus.

  0

 14. #37

  Da , deși consider că sunt greu de ” dus de nas”, deși aveam o urmă de îndoiala, am făcut si eu o donație in contul d-lui Vlasceanu , singurul lucru de care mi-e ciudă este faptul ca mi-am trimis copia după CI si diploma de absolvire. Shame on me

  0

  • #38

   da, rusinica. nicio companie nu iti cere bani ca sa te cheme la interviu

 15. #39

  eu am trimis doar banii stiind sigur ca e teapa,dar eram curioasa ce va urma….

  0

  • #40

   nu va urma nimic, deja a scos banii aia, nu vei mai auzi de ei

 16. #41

  Am aplicat si eu acum aproximativ o luna pentru o pozitie de consilier juridic si mi-au trimis direct mail, fara macar sa ma sune. Mi s-au parut dubiosi de la inceput si , din principiu, nu am depus banii. Cum sa dau bani de la mine inainte sa vad ce conditii sunt , unde o sa lucrez, etc? SI nu avea logica nici faza cu 100 lei bon valoric. Pai decat sa pierzi tu 100 lei in caz de nu sunt acceptat, nu mai bine platesti direct 30 lei pt cazierul meu? Si , pe langa asta, eu stiam ca un cazier ti-l cere de obicei abia dupa ce te angajeaza, deci asta e ultima etapa, nicidecum prima. Talhari nenorociti si site-uri de joburi de rahat. Cine incearca sa gaseasca un job decent , asta daca nu e vreun specialist cu un cv beton in domeniu, poate sa astepte mult si bine. Best jobs si ejobs – 2 mizerii de site-uri.

  0

 17. #42

  Am trimis si eu cv la tipul asta. Cand am vazut ca cere bani ( mie mi-a cerut doar 20 lei) a fost clar ca e teapa. Primul lucru ciudat pe care l-am observat a fost faptul ca numele contului de pe care a postat anuntul e o firma de branzeturi. Cat despre numele din semnatura, sunt convinsa ca e numele real. Vlășceanu Magdriel Mihai. Am gasit un cont pe best jobs cu acest nume si postase aceleasi anunturi cu eurocargo. Daca veti cauta numele de mai sus , ii veti gasi contul de linkedin unde puteti admira selfiul de la poza de profil. E din Targoviște și lucrează la BRD ( daca imi amintesc bine) in Bucuresti.

  0

  • #43

   Ps: cand am trimis eu cv-ul, folosea o alta adresa de mail.

   0

  • #44

   Se semneaza doar Vlasceanu Mihai.De unde ai scos Magdriel???Sunt 10 Vlasceni pe FB sau linkedin.Acuzi omul doar asa ca ti se pare tie?

   0

 18. #45

  Si eu am, muscat pentru un post de Consilier juridc debutant pentru fica mea.Problema nu sunt banii ci escrocii.Faceti reclamatie la politie sa fie cat mai multe reclamatii.Adrian Parpala este un nume al unui decedat dar se pare ca este acest Mihai Vlasceanu Magdriel din Targoviste si lucreaza prin Bucuresti la BRD.Mie cei de la IPJ BIhor mi-au spus sa reclamam la politia Targoviste poate il inhata daca are mai multe reclamatii.Deci atentie nu muscati la anunturi dubioase cu adrese de G-mail si la care se cer bani pentru Cazier European care nu exista ci este doar cazierul obisnuit pe care fiecare il poate cere doar personal.Suces si nu fiti fraieri.

  0

Citește și...

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut testul. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]