Țepe pe instagram cu Telekom și Wizzair

Mă întreb, cât de tont, ca să fiu delicat, să fii să crezi că o companie poate da 1000 de iphoane doar ca să îi dai subscribe pe un site obscur? Adică serios, nimeni nu se gândește că e un cost ceva de gen 1 milion de euro pentru 1000 de subscriberi? Pe bune, chiar atât de rupți de realitate să fie oamenii?

La fel și cu biletele. La un cost mediul al biletului de 100 de euro, un milion de euro pentru 5000 de subscriberi. Cât de bogat să fii să nu înțelegi valoarea banilor și chiar să crezi că e posibil așa ceva?

Primită pe mail.

28 comentarii

 1. #1

  De multe ori e invers, cu cat esti mai sarac cu atat intelegi mai greu valoarea banului cand vine vorba de banii altora. Ce e pentru Telekom 1000 de telefoane ?

  0

 2. Oferim primilor 1000 abonați UN telefon. Nu mi se pare un efort financiar chiar atât de mare. :D

  0

  • pe bune, 1 milion de euro pentru 1000 de abonati pe instagram?

  • #4

   domnu’ Arhi, n-ai baut cafeaua?
   Un telefon, nu cate un telefon.

   0

  • hai, terminati

  • Arhi: Un telefon pentru 1000 de abonați. Sa-l împartă intre ei!Sharing is love!

   0

  • #7

   bai, stai, abonati pe instagram? daca erau abonati telekom mai ziceam.. ahahah, lol, da, sunt oameni care cred la fel cum sunt oameni care cred in dumnezeu si viata de apoi.. realitatea e pentru cei putini

   0

  • #8

   mai bine spuneau ca ofera un telefon tuturor celor care se aboneaza pana la sfarsitul anului, oricum pe twitar n-au de unde mai multi ca nu-s decat 2500 de toti :))

   0

 3. #9

  Nu bogații au dificultăți în a înţelege valoarea banului, ci cei din păturile de jos, cu probleme în a pricepe circuitul banilor în natură, genul „statul să dea bani la fiecare șofer ca să își cumpere scaune de copil” (citat avocatnet) sau „partidul să îmi dea, de ce să îi dau eu?”. Just follow the subscribers ca să îţi faci o idee privind condiția lor socială și nivelul de educaţie.

  0

  • #10

   Mai nasol e că oamenii din generația asta din care facem parte amândoi (70-80) sunt mai bătuţi în cap decât părinții lor. Și din câte am observat și cei născuți în a doua decadă a anilor 80, și cei 90-ști au probleme de percepție a realității. Probabil va trebui să mai moară vreo 2 generații ca să ne mai asanăm moral.

   0

  • #11

   Ionut, cred ca esti putin cam cretin. Te-au dat parintii afara din casa?

   0

 4. eh, chestie de semantica pana la urma. la final vor spune ca de fapt au ceva concursuri, cu un singur premiu :))
  primii dau 1 singur iphone. iar ceilalti dau doar 2 bilete. oricum, e un joc periculos pe care-l fac.

  0

  • Mai pe scurt vor alege prin tragere la sorti un castigator din primii 1000 care se aboneaza :-)

   0

 5. In urma cu vreo 7-8 ani am dat și eu click pe „ești al 1.000.000 vizitator” .
  Dar nu pentru ca eram delicat sau prost.
  Ci pentru ca unele lucruri le afli de la prieteni sau mai simplu pe pielea ta.
  Trebuiesc dezbătute toate modalitățile prin care poți fi înșelat pe net dar fraierii care cad cel mai des în plasă citesc antena 3, canalD sau alte site-uri senzaționaliste.
  Cred ca ăsta e și motivul pentru care încă apar afaceri de genul.
  Are balta pește.

  0

  • Ca să nu mai zic de:
   Dear Sir,
   We represent and help a gold washer group and looking for representative in your country to find us purchasers of Gold Dust regular and also to purchase materials mining equipment on behalf of our Group to increase production because we have our own gold mine fields . You can be our partner and representative after reaching and sign a mutual agreement……

   Sau de câte moșteniri din Africa am pierdut.

   Eu cred ca din 500k mailuri ăstia tot agata câțiva fraieri ca altfel se lăsau păgubași

   0

 6. Mai pe scurt utilizatorul iși va schimba numele și uita așa @instagigel o să aibă 5000 de followerși.

  0

 7. Nimeni n-o să primească nimic. Păcat de ăla care se abonează, o să aştepte cu sufletul la gură să primească şi el telefonul .. Dar e un mod bun să atragă abonaţii. Şi cine spunea că nu există motivaţie? :)

  0

 8. Ieri ofereau 30.000 de bilete, acum a crescut miza :)) http://www.sabinacornovac.ro/wizzair-ofera-15-000-bilete-gratis/

  0

 9. #25

  Ăştia îs de ăia care caută „google” pe Google.

  0

 10. #26

  Cel mai bun filtru pentru idioti..

  0

 11. #27

  Cu banii pe care trebuie sa imi fie returanti de FBI de la un printz din africa imi cumpar eu 1000 de iphon-uri..

  0

 12. Daca a prins magenta, prosteala asta de ce nu ar merge? :)

  0

Citește și...

În jurul anului 1900, doi băieți s-au jucat cu fizica și au stricat-o. A fost nevoie ca omenirea să-și cumpere altă fizică, și de un creier ca al lui Einstein ca-i facă rodajul, după aia. Pe cei doi băieți îi chema Lord Rayleigh și Sir Jeans, chestie pe care probabil o veți uita […]