S-a terminat și cu sondajele de opinie

În românia erau vreo 3 institute de sondare a opiniei publice. Cel al lui Dâncu, IRES, cel al retardatului de mirel palada, Sociopol și CURS.

Jurnalistul Iosif Buble a preluat acționariatul integral al Centrului de Sociologie Urbană și Regională (CURS). În urma acestei tranzacții, cel mai puternic și vechi institut de cercetare a opiniei publice din România intră într-o nouă fază a evoluției sale.

Cine e Iosif Buble, e ușor de căutat pe net, după expresia Iosif Buble amantă sau Iosif Buble proces. Problema reală e că CURS a încăput pe mâna unui fost blogger angajat al antenelor și, practic, toate instituțiile de sondare a opiniei publice sunt, din acest moment, pesediste.

Bine, nu e ca și cum CURS ar fi fost, până acum, vreo panseluță, dacă citim cine a fost președintele de onoare, Dorel Abraham.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

15 comentarii

 1. #1

  Bun, sa lasam deoparte sursa – mai mult decit discutabila – dar sa luam ca atare informatia, posibil reala: http://www.wowbiz.ro/fratele-lidiei-buble-este-inglodat-in-datorii-iosif-a-platit-daune-de-20-000-de-euro–dar-mai-are-de-inapoiat-70-000_187495.html.
  Avind in vedere cele de mai sus (asta se intampla in 2016), intrebarea logica care se impune este: de unde banii? Pentru ca presupun ca actiunile unui institut de sondaje nu se dau chiar pe gratis la colutul strazii. Altfel, cu totii am fi fost actionari la CURS, IRSOP, SOCIOPOL sau oricare institut de sondaje.

  0

  0

 2. #5

  Daca nu bei, nu fumezi si nu mergi la curwe iti permiti sa cumperi institute de sondaje.

  0

  0

  • #6

   Da, uite un argument cat se poate de valid. Daaaar… ce ne facem cu duamna Tusa in situatia asta?

   0

   0

  • #7

   Da, da, că el e pocăit…

   0

   0

  • Gen pdl, aka nu-i mai stiu numele dar a ramas in istorie cu numaratoarea paralela extrem de exacta, militareasca alogena, stiti faza cu Viorica de alegerile din 2009? Hm, asa ma gandeam si eu, il chema Videanu, el capo di tuti capi per recolta la borduri. Asta nu a baut, nu a fumat si nu mers la curve deci bani pe ban american ori ba…

   0

   0

  • #9

   Hop a aparut si Tim cu nitel whataboutism. Tim, nu te-au chemat aia de la Psd si pe tine la Comisia parlamentara care investigheaza alegerile 2009? Sa salivezi si tu peste microfoanele alea..

   0

   0

  • #10

   „Sa salivezi si tu peste microfoanele alea…” ca sa nu existe dubii colegul s-a referit la propriu in a saliva pe microfoane.

   0

   0

  • @Cristian, Nu sunt sifonar… dar asta e viata. Dumnezeu e mare si ii judeca pe toti dupa fapte si nu numai. In fine, vad ca esti in tema, dezvolta pls :)) .

   0

   0

 3. #12

  Institute de sondare a opiniei publice vad ca avem.
  Opinie publica ne mai trebuie.

  0

  0

 4. #13

  E tipul de are stiripesurse.ro?

  0

  0

 5. #15

  Iosif Buble e doar o alta „sluga”, un alt „cioclu” produs de mass-media romaneasca (marca intact) care va ingropa, cu zambetul pe buze, pe langa bunul simt si codul deontologic al jurnalistului, livrandu-ne manipulare si dezinformare in functie de interese. Traseistul asta serveste stanga dar si-a tras nevasta de dreapta. Prost e romanul ca-l crede…impartial.

  0

  0

Citește și...

Cea mai recentă versiune de Windows a fost lansată pe 21 mai 2019. Este primul update major al sistemului de operare de la Microsoft și vine cu o serie de îmbunătățiri și de buguri reparate. Dacă aveți nevoie de licențe pentru acest sistem de operare și pentru multe alte softuri, prietenii de la […]

Desi, ca sa fim corecți, de fapt ar fi Ciolos arde de problemele grave ale tarii, cum ar fi interzicerea fumatului, iar Valerica se piaptănă cu mindfulnessul in drum. Cateodata ma gandesc cu drag la lepre precum Nastase sau Basescu. Indiferent cat de lepre erau ei, sotia era în treaba ei, nu se […]