S-a terminat și cu sondajele de opinie

În românia erau vreo 3 institute de sondare a opiniei publice. Cel al lui Dâncu, IRES, cel al retardatului de mirel palada, Sociopol și CURS.

Jurnalistul Iosif Buble a preluat acționariatul integral al Centrului de Sociologie Urbană și Regională (CURS). În urma acestei tranzacții, cel mai puternic și vechi institut de cercetare a opiniei publice din România intră într-o nouă fază a evoluției sale.

Cine e Iosif Buble, e ușor de căutat pe net, după expresia Iosif Buble amantă sau Iosif Buble proces. Problema reală e că CURS a încăput pe mâna unui fost blogger angajat al antenelor și, practic, toate instituțiile de sondare a opiniei publice sunt, din acest moment, pesediste.

Bine, nu e ca și cum CURS ar fi fost, până acum, vreo panseluță, dacă citim cine a fost președintele de onoare, Dorel Abraham.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

15 comentarii

 1. #1

  Bun, sa lasam deoparte sursa – mai mult decit discutabila – dar sa luam ca atare informatia, posibil reala: http://www.wowbiz.ro/fratele-lidiei-buble-este-inglodat-in-datorii-iosif-a-platit-daune-de-20-000-de-euro–dar-mai-are-de-inapoiat-70-000_187495.html.
  Avind in vedere cele de mai sus (asta se intampla in 2016), intrebarea logica care se impune este: de unde banii? Pentru ca presupun ca actiunile unui institut de sondaje nu se dau chiar pe gratis la colutul strazii. Altfel, cu totii am fi fost actionari la CURS, IRSOP, SOCIOPOL sau oricare institut de sondaje.

  Thumb up 10
 2. #5

  Daca nu bei, nu fumezi si nu mergi la curwe iti permiti sa cumperi institute de sondaje.

  Thumb up 33
  • #6

   Da, uite un argument cat se poate de valid. Daaaar… ce ne facem cu duamna Tusa in situatia asta?

   Thumb up 4
  • #7

   Da, da, că el e pocăit…

   Thumb up 1
  • Gen pdl, aka nu-i mai stiu numele dar a ramas in istorie cu numaratoarea paralela extrem de exacta, militareasca alogena, stiti faza cu Viorica de alegerile din 2009? Hm, asa ma gandeam si eu, il chema Videanu, el capo di tuti capi per recolta la borduri. Asta nu a baut, nu a fumat si nu mers la curve deci bani pe ban american ori ba…

   Thumb up 3
  • #9

   Hop a aparut si Tim cu nitel whataboutism. Tim, nu te-au chemat aia de la Psd si pe tine la Comisia parlamentara care investigheaza alegerile 2009? Sa salivezi si tu peste microfoanele alea..

   Thumb up 5
  • #10

   „Sa salivezi si tu peste microfoanele alea…” ca sa nu existe dubii colegul s-a referit la propriu in a saliva pe microfoane.

   Thumb up 3
  • @Cristian, Nu sunt sifonar… dar asta e viata. Dumnezeu e mare si ii judeca pe toti dupa fapte si nu numai. In fine, vad ca esti in tema, dezvolta pls :)) .

   Thumb up 1
 3. #12

  Institute de sondare a opiniei publice vad ca avem.
  Opinie publica ne mai trebuie.

  Thumb up 20
 4. #13

  E tipul de are stiripesurse.ro?

  Thumb up 3
 5. #15

  Iosif Buble e doar o alta „sluga”, un alt „cioclu” produs de mass-media romaneasca (marca intact) care va ingropa, cu zambetul pe buze, pe langa bunul simt si codul deontologic al jurnalistului, livrandu-ne manipulare si dezinformare in functie de interese. Traseistul asta serveste stanga dar si-a tras nevasta de dreapta. Prost e romanul ca-l crede…impartial.

  Thumb up 1