10 comentarii

 1. #1

  Leru-i ler.

 2. #2

  Cu placere bre, ca doar se apropie sezonu’ cind tre’ sa fim darnici si sa impartim si altora din micile bucurii ale vietii.

 3. ..si iarasi ler

 4. Ala e praz din mana fetii ? :)

 5. Deci e dovedit: ceapa verde e BUNA!

 6. #6

  @Me Again & Radu: chiar era nevoie sa stricati acest moment emotionant amintindu-ne de omul pe care nici cainele nu-l musca?

 7. #7

  „Ievan Polkka” is a song performed by the Finnish quartet „Loituma” that was used in the popular „Loituma Girl” internet meme depicting Orihime Inoue from „Bleach”.

 8. Nu pot sa-mi iau ochii =))

 9. #10

  Ce cacanari dejaps perversi! Da’ nici mie nu-mi place….sa ma uit!

Citește și...

Știți ce au mai demonstrat alegerile astea, pe lângă Muie PSD și Muie Dragnea? Au demonstrat caracterul profund pro-european al societății românești. În pofida unui discurs al urii împotriva UE, împotriva corporațiilor care ne sug vlaga și restul, românii au arătat FOARTE clar care e direcția în care își văd ei țara. Și […]

În preajma alegerilor, întotdeauna se găsește un grup de semi intelectuali care încep să voiajeze acel citat care îi e atribuit lui Mark Twain sau, după caz, vedetei pe care o gândește respectivul la acel moment. If Voting Made a Difference, They Wouldn’t Let Us Do It În primul rând, așa cum […]