The sea was angry that day, mafrend

Cel mai tare discurs de film al tuturor timpurilor. De-abia acum am reușit să ajung la maturitatea de a putea urmări Seinfeld cap-coadă, fără să mă enervez și doar să râd de și cu geniul lor.

În altă ordine de idei, mi-e profund milă de oamenii care în noaptea de revelion, la ora 12, nu aveau cu cine ciocni un pahar de șampanie și își petreceau singurătatea înjurându-mă pe twitter. E trist, oamenii ar trebui să fie cu cei dragi în asemenea momente.

Trist.
La mulți ani, arhibloggerilor. Mai aveți de trăit 355 zile, conform prietenilor mayași.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

30 comentarii

 1. asta fac si eu de cateva saptamani, urmaresc seinfeld cap-coada 🙂

  LMA

  Thumb up 0
 2. Cel mai tare serial, iar George este cel unul dintre actorii mei preferati, alaturi de Kramer. Sunt la sezonul 7 😀

  Thumb up 0
 3. ‘neata si La Multi Ani!

  Thumb up 0
 4. Ai dreptate. Si eu am mai vz „Seinfeld” in trecut, dar zilele astea cand urmaresc serialul (la ProCinema) a nu stiu cata oara, pricep parca mai bine subtilitatea, ironia si complexitatea umorului lor.

  Thumb up 0
 5. La multi ani!

  Thumb up 0
 6. Pai Si tu ce cautai pe twitter? :))))) LMA Si tie

  Thumb up 0
 7. La multi ani si…
  355 de zile impotriva vointei tristilor!

  Thumb up 0
 8. 2012 NU e an bisect?

  Thumb up 0
 9. Si eu m-am pus sa ma il revad sunt la sezonul 7 🙂 nu trece seara fara cel putin un episod.

  Thumb up 0
 10. #16

  George saving the whale.

  Thumb up 0
 11. La multi ani!
  Probabil, ca „acei”de acolo…se cred „importanti”cand fac in la trecerea dintre ani asa ceva…tristii…
  Noi sa fim sanatosi, ca de asemenea elemente…e plin netul…

  Thumb up 0
 12. Twitter is overrated. Iar oamenii ar trebui sa-si gaseasca treburi mai interesante de facut, decat sa ‘arda’ diversi pe asemenea situri. Noaptea aia mi se pare prea importanta pentru a fi alaturi de familie sau doar cu gandurile tale (daca nu te nimeresti cu ei) sa o strici cu rahaturi din astea. Cu sau fara comentariile respective oamenii isi vad de viata, bloggerul vizat nu va fi mai trist etc.

  Asta este .. cand vom invata sa ne uitam doar la noi in ograda si sa ne pese doar de noi si de cei care inseamna ceva in viata noastra, probabil vom fi cu adevarat liberi si fericiti.

  La multi ani tuturor si un an plin de seninatate 😉

  Thumb up 0
 13. Civilizatia maya este cea care a disparut, de mult, asa ca sa ne gandim ca noi continuam, un an bun.

  Thumb up 0
 14. #20

  Am vazut Seinfeld de vreo 5 ori cap-coada, serialul „about nothing”, dar care te face sa te regasesti intr-o gramada din situatiile prezentate si in personaje (eu am inspaimantator de multe lucruri in comun cu George, ceea ce nu cred ca e de bine :D).

  Thumb up 0
 15. Oricum, azi e prima zi din restul vietii noastre, fie ca mai avem 355 de zile sau 1500 de zile, de exemplu. La un moment dat, vine si ‘bilantul’. Poate ne vom aminti, in acel moment, de 1 ianuarie 2012, atunci cand …

  Thumb up 0
 16. #22

  folosim expresia la munca atunci cand incep sa se incurce lucrurile. parca apoi gasm solutiile mai usor 🙂

  Thumb up 0
 17. serios a existat cineva care sa te injure in loc sa bea o sampanie?!?! btw, seinfield rulez:D , eu acuma ma uit la californication..

  Thumb up 0
 18. La multi ani!

  E o chestie de maturitate sa te uiti la Seinfeld si sa nu te enervezi? Inseamna ca eu nu o sa o ating niciodata, ca mi se pare super prostesc :))))

  Thumb up 0
 19. #26

  si eu am fost singur in noaptea dintre ani, dar n-am injurat pe nimeni. nici macar soarta, care mi i-a luat pe toti cei dragi mult prea devreme. La multi ani tuturor, sa speram ca vom avea un an mai bun si sa fim sanatosi! Si sa incercam sa fim mai buni. macar putin.

  Thumb up 0
 20. imi pare rau sa te dezamagesc… asta e cel mai tare discurs ever din punctul meu de vedere :)))) http://www.youtube.com/watch?v=jyLmSAnoR6g

  Thumb up 0