6 comentarii

 1. testing one

  0

  0

 2. cum naiba nu e nici un comentariu la o asemenea super stire ??? :)

  0

  0

 3. astia e invidiosi bre. si stii care e faza, exact ca in logul ala de mess
  „wtf is Bobby Voicu? supara-ma si o sa afli” :))

  0

  0

 4. „We are insured by Mafia. You hit us, they hit you” :D Asta am vazut pe o maşină. Aia da asigurare :)) Aşa şi voi, asiguraţi de Bobby Voicu :))

  0

  0

 5. raspunde-mi te rog la o intrebare, deoarece sunt incepator.

  m-am inscris pe twitter, am dat follow catorva useri, si apoi am vrut sa-mi inscriu telefonul, pentru a primi (inteleg, gratis) sms-uri cu mesajele lor. dar acolo la “choose your country” nu exista romania. si deci nu mi-am putut inscrie telefonul.

  spune-mi te rog, ce fac, cum imi inscriu telefonul (pe cosmote, un abonament simplu de vreo 80 de minute) pentru a primi sms-uri la fiecare postare? nu doresc sa scriu, doar sa primesc sms-urile.

  e singurul lucru pe care nu am reusit cu nici un pret sa-l inteleg, ca incepator, si pe care nu-l vad explicat nicaieri.

  iti multumesc.

  0

  0

  • Deocamdata doar cei de pe Vodafone pot primi prin SMS update-uri de pe Twitter. La momentul la care ai scris tu comentariul, nici ei nu aveau acest privilegiu

   0

   0

Citește și...

L-am luat pentru copii și prima reacție a fost să fac ochii mari, când l-am auzit pe tipul de la început că înjură. După care am văzut că are și o variantă cenzurată. Foarte drăguț și foarte ciudat, seamănă cu lumea nebună din RIck and Morty la grafică iar muzica e bună bună. […]