This is the Final Destination

Final Destination e filmul horror ce și-a pus amprenta cel mai mult asupra mea. Din cauza lui, nu mai merg în spatele camioanelor care cară bușteni. Pur și simplu, subconștientul meu refuză să mă lase să o fac, ca să nu mă trezesc cu un buștean în parbriz.

Am avut dreptate.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

20 comentarii

 1. #1

  „Pe raza localităţii Mirosloveşti, judeţul Iaşi, un autocamion cu lemne a intrat în depăşirea autocarului, moment în care un buştean a căzut, lovind pe partea laterală autovehiculul cu turişti.”

  „Camionul cu lemne se deplasa către Suceava, iar autocarul cu turişti din Ucraina mergea către Bucureşti.”

  Cel putin unul din ei avea volan pe dreapta :)

 2. #4

  Destul de rau daca a trebuit sa vezi Final Destination ca sa iti dai seama ca nu e bine sa te pui cu lemnul. :))

 3. #5

  Moartea nu spune cand vine.

 4. filmele porno nu te-au marcat deloc?

 5. #8

  Mi se pare mie sau bustenii din camion nu sunt asigurati împotriva rostogolirii cu lanturi de protecție?!

 6. #10

  Eu nu mai circul pe poduri.

 7. #11

  Lasă că era s-o păţesc eu cu unul care căra nişte borduri, cărămizi, dracu’ ştie ce erau. Nici măcar nu erau multe, erau doar doi paleţi de-ăia puşi unul peste altul, a intrat prostul în curbă cu viteză, surpriză, a venit şi o trecere de pietoni, pe care mă aflam eu, a mai pus şi frână, toate cărămizile alea de deasupra au aterizat fix la 2 m lângă mine. Muream şi eu ca prostu’ fără să am vreo vină.

 8. #13

  de asta o sa imi cumpar tanc, obstacolele vor deveni istorie!! :))
  asa scap si de autostopistii care ridica mana sa ma salute :)

 9. #14

  Asa sunt si eu cu tirurile cu lemne, de la acelasi film, ma trece un fior cand vad unul pe strada.

  Poze de la accident:
  http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/update-doi-dintre-ucrainenii-raniti-la-miroslovesti-sunt-in-stare-critica-ventilati-mecanic-foto–18837.html

 10. #16

  „Camionul incarcat peste masura cu busteni a intrat intro depasire neregulamentara a unei carute, mai ales ca erau si pe un pod, in timp ce camionul depasea, autocarul venea din partea opusa. Soferul camionului a virat brusc spre dreapta ducand la desprinderea mai multor busteni dintre care 3 au patruns prin parbrizul autocarului.” – martor

 11. #18

  Eu zic sa va feriti si de cele fara busteni. In 2009 in zona Bran am trait pe pielea mea o mini serie de „Final destination”. Camionul de busteni cu remorca care se indrepta spre mine a intrat prea tare in curba si in urma franarii remorca a facut un mic salt. In urma saltului, ultimele 2 bare de tin de obicei bustenii s-au desprins si au zburat spre mine. Unul mi-a ratat stalpul de la parbriz iar celalalt s-a incapatanat sa mi perforeze aripa asa ca m-am retras razant cu parapetul si i-am umplut frigiderul marletului de la volan. Acu ca le vad goale sau pline „it still scares the shit out of me”.

 12. deci jur ca am acelasi sentiment cand le vad. Chiar glumeam cu o colega cand eram in spatele unui camion cu busteni. Eu zambeam, dar un zambet fals pentru ca un ochi imi fixa sufele cu care erau prinsi iar celalalt ochi era atintit spre momentul perfect sa intru in depasire.

 13. #20

  si ce faci cand ai unul in fata? te opresti, stai 10 minute sau depasesti.surpriza se poate intampla si in depasire.