Thor the God of thunder la IMAX

Am văzut, în sfârşit şi THOR, la IMAX. Nu cred să existe film care să nu dea bine pe ecranul IMAX. Bine, eventual Ursul lui Dan Chişu, această Monica Tatoiu a gastronomiei rromâneşti. Ador filmele la IMAX.

Revenind, Thor e un film pentru copii. Copii foarte mici. Eroii pozitivi sunt pozitivi, dar nu ştii de ce sunt pozitivi, eroii negativi sunt idioţi şi urâţi, dar cu voci mişto, iar acţiunea se desfăşoară în jurul unei cutii care nu ştim exact ce face.

Nu se putea ca Thor să nu aibă pelerina roşie a lui Superman (btw, ştiaţi că în america congresul e în flăcări, pentru că superman, personajul de benzi desenate, a decis să renunţe la cetăţenia americană?) şi să nu zboare cu ciocanu` în mână. O parte haioasă a filmului a fost cea în care i-au făcut de înălţimi egale pe Thor (Chris Hemsworth – 1,91 m) şi Odin (Anthony Hopkins – 1,74 m).

Revenind într-o notă idilică, ciocanul pe care l-am primit la party i l-am dat lui pyuric, pentru că minxieee m-a refuzat, fiind cu prietenul.

12 comentarii

 1. Fiindca la noi aci la tara nu e cinema astept sa imi trimita DVDu prietenu meu din USA 🙂

  Eu dupa trailer zic ca e un film bun de actiune asta si Priest le astept cu sufletu la gura …

  0

 2. la fel e si „I am number four” 🙂 …ce i-o fi apucat cu astfel de filme?

  0

 3. :)) Diferenta de inaltime dintre personaje am observat-o si in cazul lui Thor si Jane (Natalie Portman). In rest haios filmul…

  0

 4. #4

  Bătaie de joc americană vizavi de lucruri de care nu vor dispune vreodată, şi mă refer la imagistica pe care o generează galeria lor de divinităţi, plus poveştile care însoţesc acea galerie. Dar, să trecem cu vederea, a mai apărut un film pentru cretini. Felicitări, America, şi felicitări tuturor celor care vor aprecia filmul fără să fi citit o singură pagină despre simbolistica nordică. Sunt români şi merită 🙂

  0

 5. #5

  Si ca deobicei trebe sa fie si oameni antimaterie :))) dar ce ati fi vrut sa vedeti o capodopera de aia de 5*…..e doar un film bun care merita vazut ..Atat !

  0

 6. Se mai aude rola de film cum se invarte in fundul salii? Si au facut si subtitrarea 3d?

  0

 7. Astazi am vazut filmul Ursul….are carente regizorale, DAR: scenariul e foarte bun si actorii joaca impecabil! Deci, merita o nota buna, contrar asteptarilor mele in ceea ce-l priveste pe Chisu!!

  0

 8. @BogDan
  + 1
  amuzant cum americanii transforma istoria europenilor. in viitor sunt curios cum va fi „deformata” istoria. dar degeaba sunt curios 😀

  0

 9. @Costin: buna intrebare cu subitrarea 3d..mai bine sa o scoata de tot. Hai ca din spatele salii mai merge, dar cand stai in fata pur si simplu te apuca durerea de ochi. Si dupa o ora te doare si capul din cauza pozitiei.

  0

 10. #10

  @Claudiu – O să fie distractiv. Un Thor negru, nimeni? :))

  0

 11. #11

  f#!k thor, i like raiden

  0

 12. #12

  Pentru tine filmele gen Spiderman , Thor sau TRON sunt capodopere ale cinematografiei.

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Cât am stat cu nevastă-mea pe la Polizu, am căutat chestii de mâncare pe la tarabele alea de pe Buzești, supranumite stretfood, cu mâncare minunată, gătită de oameni deosebiți. Băbăeț, vă spun sincer, mai multe bășini decât la pastramagiii ăia care își câștigau pâinea vânzând chifle oamenilor nu am văzut de multă vreme. […]

Opinii, impresii, care ce si-a luat, oferte bune sau fake, totul, ca de obicei. La 00.30 pcgarage era functional bine mersi. A INCEPUT.