Încă un țigan amendat

Tresare inima în mine ca un iepuraș sălbatic când văd țiganii cum trec de la Te tai, te fac, să moară și să dreagă la miorlăituri și plânsete. Mă face să fiu cel mai fericit om.

DIn păcate, amenda aia de 11 000 de lei e inutilă, nu o să o plătească și nu are nimeni ce să îi facă. Dacă amenda aia ar fi înlocuită de închisoare în cazul în care nu o plătește în 3 luni, de exemplu, alta ar fi viața.

Amendă record

„De acum nu mai fac taximetrie! Te omor cu mana mea! Te urmăresc și te omor!” Acestea sunt amenințările unui taximetrist adresate unui agent din cadrul Poliției Locale a Municipiului București. Agresorul a fost încătușat și amendat cu 11.100 lei. Miercuri după amiază, un echipaj al Serviciului Circulație din cadrul Poliției Locale a Municipiului București se afla în misiune în zona Pieței Sudului din Capitală. În stația de taxi, agenții locali l-au găsit pe C.F.I., în vârstă de 46 de ani, care aștepta clienți în taxiul său. Fără echipament radio conectat și, mult mai grav, fără a avea atestat profesional, taximetristul a refuzat legitimarea în momentul în care agenții locali au descoperit abaterile. Ieșind agresiv din autoturism, bărbatul a început să-i înjure cumplit pe cei doi polițiști locali. Chiar dacă au încercat să aplaneze conflictul, agenții au fost amenințați cu moartea printre cuvinte triviale. În aceste condiții, C.F.I. a fost imobilizat și condus la Secția 15 Poliție, acolo unde – pentru încălcarea legilor taximetriei și a ordinii publice – a fost sancționat cu suma de 11.100 lei. Cazul a fost preluat de lucrători din cadrul Poliției Române, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.De remarcat este faptul că, în urmă cu două luni, C.F.I. a mai fost sancționat de către agenții Poliției Locale București tot pentru abateri la legea taximetriei.

Posted by Politia Locala Bucuresti – http://www.plmb.ro on 15 Martie 2018

24 comentarii

 1. Te omor doar daca nu ma lovesc.

  0

 2. #2

  Ai gresit politistu’ baiatu’ meu…

  0

  • Inceteaza cu aberatia asta!

   Ati rupt pula toti cu pigmeu` ala de minune!

   Mare subiect!

   0

  • #4
   Arhi

   Ai gresit situl, baiatul meu…

 3. #5

  1998, Piața Chiliei. Un cârd funerar de ciori trece spre cimitir cu urletele de rigoare. La balconul său, nea Bafane machedonul trăgea lent din țigară.
  – Șacule, ia adu’ casetofonlu ăla aoa.
  Și vine Șacu, pune ditamai casetofonul pe balcon, îl dă nea Bafane la maximum și — în cea mai mare ironie făcută vreodată în Piața Chiliei — în câteva secunde începe:
  https://www.youtube.com/watch?v=iCMNdwKnFHc
  În fine, a ieșit scandal, țiganii au scos cuțitele, machedonii au scos brânza, a venit jandarmeria și-a început adevăraul omor. Nu știai la un momendat dacă ăia plâng pe decedat sau pe asfalt.
  Nea Bafane a fost declarat erou pentru cultural appropriation.

  0

 4. #7

  Nu da boss la operație ,mâncaț-aş epoletu!!

  0

  • #8

   Salut

   0

  • #9

   Maithun este ca un detector de

   0

  • #10

   Comentez doar pentru ca nu mai pot da like…hai ca mi-ai facut ziua cum ar zice englezu’ :)))

   0

  • #11

   ba, manca-v-as, Robert asta zici ca e generator de teste proiective. Daca ar comenta pe blogul meu eu as face un script ca la sfarsitul fiecarui comentariu de-al lui sa adauge automat „A, B, C”, deci sa arate mesajele acm asa

   Maithun este ca un detector de

   A. …
   B. …
   C. …

   0

 5. #12

  Sambapula daca tu nu esti bipolar!

  0

 6. #13

  baba cetin, te rog numai băga’n seamă toți găinarii de 2 lei, inclusiv țiganii

  0

 7. #14

  Bănuiesc că nenea în cauză nu știa de regulamentul scos de „duamna” primar, altfel sigur ar fi avut totul în regulă.

  0

 8. #15

  problema nu este ca el a gresit „a doua oara”. problema este ca politistul l-a prins a doua oara, deci are ceva cu el.

  0

 9. Vai, dar de ce l-au luat pe el javrele de militieni. Ca e si el minoritar, are drepturi, are copilași care moare de foame, cum să-i ia lui loganul de la gură?

  Just. Urli că te tai, te omor, să vezi ce-ți regulez copiii, ești luat pe sus și „invitat” in duba cu niste pulane pe spinare. Care s-au dat „elegant, cât de cât”, la ficat, în afara camerelor de luat vederi.

  0

  • #17

   Francisc, am vazut si noi clipul…

   0

  • #18

   @baxt
   asta-i pentru cei care n-au viteza suficienta ca sa vada clipu’. :)
   Sau sunt hipoacuzici.

   0

  • #19

   E bun si comentariul, la mine e teava subtire si nu merg „videourile”…

   0

 10. #20

  Ma refeream la subiectul cu adi minune,cu buzunaru` pulii, asta e dragut.
  Cum ziceceai si tu, de la mare macho a trecut la pizda…

  0

 11. #22

  Meanwhile in Buda.. Bucharest…

  0

 12. #23

  Într-o tara mai civilizată, nu e cazul RO, faza cu” te omor, copii tăi, etc” se termina in arest si posibil/probabil un timp petrecut in închisoare.
  Dar……….România!

  0

 13. #24

  Te omor să moară familia mea…, Cum vine asta??!

  0

Citește și...

Persoanele care cauzează statului prejudicii prin nereținerea sau neîncasarea, reținerea și neplata, respectiv încasarea și neplata în cel mult 30 de zile de la termenul scadent a unor impozite și contribuții vor fi pedepsite cu închisoare de la 1 la 6 ani, prevede un proiect de lege introdus acum în Parlament, ca senator, […]

Președintele SNPPC, Dumitru Coarnă, a declarat, sâmbătă, la Digi24, că nu s-a schimbat nimic după tragedia din Caracal, astfel că dacă Alexandra Măceșanu ar suna din nou la 112, situația s-ar repeta, la două luni de când nu a fost salvată. „Nu s-a schimbat nimic. Nu contează cât e tura, că e de […]