Țiganul…tot țigan

ion voicu

Și nu, nu o spun la modul rasist, ci folosesc forma peiorativă a termenului pentru a defini și sublinia ce a făcut tovarășul țigan Medelin Voicu, când a furat 6 milioane de euro de la 6000 de țigani. Bani care le erau destinați pentru a-i ridica puțin, pentru a le trimite copiii la școală, pentru a-i face oameni.

Ține-i proști, ține-i legați.
Medelin nu face nimic diferit față de ce fac ceilalți politicieni români. El știe că dacă etnia țigănească nu ar mai fi atât de jos, ei, capii interlopi ai acestei lumi și-ar pierde rațiunea de a fi și sursele de finanțare. La fel cum și politicienii români știu că un popor cult, un popor rupt de lanțurile stupidității nu mai e un popor ușor de condus. Și de aia religie și sărăcie.

Câtă perversitate, câtă infatuare din partea domnului Voicu. Probabil tatăl său și-ar face ritualul țigănesc de sinucidere dacă ar ști ce face fiul său. Declarațiile perverse despre durerea sa pentru neamul său, despre cum țiganii sunt asupriți, despre cum el le reprezintă drepturile.

Și pe cealaltă parte, 6 milioane de euro.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

26 comentarii

 1. Sa nu uitam momentele de la Antena 3, când comenta despre corupție, furturi, explica doct cum Profesorul Voiculescu nu merita închis și cum i-o sugea lu’ Gadea.

  Thumb up 57
  • #2

   desigur ca nu uitam

   Thumb up 0
  • Nu pot decat sa fiu in acelasi asentiment cu voi…Numa ca io vreau sa-i futa nitel si pe aia de la ANAF… asa de gustibus…

   Thumb up 14
  • #4

   Interesant, deci exista oameni mai sugaci ca Gadea. Greu de crezut.

   Thumb up 5
  • @bit acolo dupa o ora anume toti se sug intre ei, e un ritual special a3.

   Thumb up 11
  • #6

   unii se si ling

   Thumb up 0
  • #7

   Bai, cica seful ANAF a refuzat sa demisioneze, pentru ca este curat ca lacrima, si atunci premierul cel rau se pare ca-l va demite. Pai nu e asta o stire bomba, o dezvaluire terifianta pentru editia din aceasta seara a Sinteza Zilei, numai la A#?

   Thumb up 4
 2. #8

  Convinge-l pe „Serghei ma manca-v-as” sa comenteze. Ori pe Freige, in lipsa de Serghei.

  Thumb up 0
  • cred ca freighe e serghei. daca anagramezi iti iese cam pe-acolo.
   eu sunt curios daca deontologi precum Mr. Neacsu si-au muiat ghearele in nitica miere…

   Thumb up 4
 3. Citez din sursa :
  „De banii ăștia peste 6000 de romi ar fi trebuit fie să aibă de lucru, fie să primească o instrucţie care să-i ajute să-şi găsească de lucru, fie să devină ei înşişi patroni, altfel decât adunând fier vechi sau furând instalaţii de comunicaţii.”
  Haidi mo, omu’ a salvat de la ritualul țigănesc de sinucidere 6000 de tigani. Astia mai bine se omoara decat sa ii pui sa munceasca.

  Thumb up 32
 4. Măi taică despre ce ritual de sinucidere vorbim aici? Câtă coloană vertebrală are acest personaj să putem vorbi de onoarea unei sinucideri?

  Thumb up 5
  • „Probabil tatăl său și-ar face ritualul țigănesc de sinucidere dacă ar ști ce face fiul său. ”
   Era vorba despre tac-su: https://ro.wikipedia.org/wiki/Ion_Voicu.

   Thumb up 4
  • #13

   Recent in Japonia s-a descoperit o grota cu niste fresci extrem de bine pictate in care un samurai renegat( Ronin ), ajuns in prag de disperare incearca sa-si faca un sepukku dar din pacate este lasat sa moara in chinuri de catre sluga lui care se vede fugind in zare cu 2 cai frumosi si cu katana si armura sefului(ca feru era scump si pe vremea aia)…Poate stramosii slugii inca mai au katana aia in portbagaj si simtu onoarei colcaie in sange ca lava in vulcan…

   Thumb up 5
  • #14

   Iti tai carotida cu arcusul, dintr-o singura miscare bine studiata. Nu orice tigan poate face treaba asta, mai intai e nevoie sa exersezi ani de zile pe o vioara.

   Thumb up 9
  • @Corcodusul, pe bune? Nu stiam.

   Thumb up 0
 5. #16

  Anu’ trecut când am mutat stupii m-am dus la niște ciori,scuze, țigani și vroiam să le dau 90 de lei pe zi sau la aia care fumau 75 + un pachet de țigări și doua mese pe zi! Să mă omor cu ciorile meștere Cetin,haoleo vrei să ne rupi oasele,să ne deșeli.Așa ca o să prefer oricând forma clară și rasista în locul celei peiorative!

  Thumb up 24
 6. #17

  Adevarata sinucidere a unui neam este pierderea traditiilor.

  Un tigan care nu mai traieste pe o zi pe alta, care se spala, care nu fura, care citeste?? Intr-o generatie, maxim doua nu mai stie nici ca bunicii lui au fost tigani.

  S-ar transforma din rom in om, adica un om obisnuit care e medic, avocat, mecanic auto, care isi plateste darile, obedient, asimilat, dizolvat in majoritate. In cativa zeci de ani neamul tiganesc, cu traditiile lui parazite milenare s-ar stinge.

  Asta ar fi adevarata tragedie, pe care bulibasii Voicu si Paun, care isi iubesc neamul tiganesc, greu incercat de holocaust si comunism incearca sa o impiedice. Ei au sesizat pericolul pervers al integrarii in societate oferit cu „generozitate” de Bruxelles si Bucuresti si incearca sa il impiedice prin eliminarea banilor periculosi. Banul e ochiul dracului, mai ales cand il dai pe carti.

  Adevarata sinucidere este sa iti pierzi identitatea, devenind la fel ca ceilalti.

  Thumb up 53
  • #18

   ce frumos ai zis-o, exact sentimentul asta l-am avut la integrarea romaniei in UE

   Thumb up 6
  • #19

   A generaliza e un pacat in oricare circumstanta, nu traiesc in Romania dar cunosc multi tigani care si platesc darile, si care muncesc constiincios de mici in timp ce odrasle de majoritari pierd timp cu scoli doar sa aiba diplome pe care le cumpara cu banii parintilor, fac tot felul de gainarii dar au o mare scuza_sunt romani !

   Thumb up 0
 7. Cum îți permiți să afirmi așa ceva ?
  : ” tovarășul țigan Medelin Voicu, când a furat „.
  Știe toată lumea că țiganii nu fură .

  Thumb up 6
 8. #21

  daca scrie ceva rapsodii scapa mai repede ?

  Thumb up 14
 9. Se pare că există mai multe feluri de a spune acelaşi lucru: has mo car.

  Thumb up 2
 10. pai ma, acuma si voi, cam ce ati vrea sa faca un tigan? sa faca bani cinstiti? o sa fure pana o sa ii pice mainile bineinteles…

  Thumb up 3
 11. nu l mai suport pe cioroiul aista de voicu deloc! Intr o dimineata era la fekla3 si povestea ca majoritatea cetatenilor din romania nu ar trebui sa aiba drept de vot,iar votul lui sa fie considerat ca valorand mai multe voturi!

  Thumb up 0
 12. Nu exista ritual tiganesc de sinucidere, pentru ca asta ar presupune sa ai onoare.
  Tiganii au decat valoare.

  Thumb up 0
 13. #26

  A nu se introduce etnia in acest subiect_n are nii o relevanta, ca oricare alt om politic(ca nu vad unul curat), e subjugat de puterea banului, morala si simtul civic sunt niste subiecte pe care le atinge adesea in emisiuni si prin prisma acestora ataca diverse persoane publice, doar din demagogie…E totusi un artist cum nu oricine poate fi.

  Thumb up 0