Times New Roman a dat-o în judecată pe Veorika Dăncilă

Times New Roman a dat-o în judecată pe Veorica și asta e un lucru bun.

Prin tot ceea ce face, facilitând ca o persoană incompatibilă cu funcția de premier (din cauza unei condamnări penale) să conducă România prin intermediul ei, prin modul în care se exprimă, prin gafele pe care le face, Viorica Dăncilă aduce atingere demnității noastre și ne aduce grave prejudicii de imagine.

În încheiere, nu pot decât să-i încurajez și pe alți români să constate că Viorica Dăncilă le provoacă grave prejudicii de imagine și să acționeze în consecință. Astfel, orice cetățean român poate face cereri de intervenție în interes propriu, în dosarul nostru 10816/3/2018 – Tribunalul București, în care să solicite același lucru, să se constate încălcarea dreptului său la demnitate și imagine în calitate de cetățean al României.

Așa că, dacă ai avocat și vrei să o chemi în judecată pe vita națională, ești invitat să te implici.

19 comentarii

 1. #1

  BRAVO DACA E EDEVARAT

  0

 2. #4

  Cat de cretin sa fi sa ajungi sa te dea un site de umor in judecata.
  Deci: pe premierul Romaniei il da in judecata un site de umor. De ce? De tampita ce e! si totul este destul de serios.

  0

  • #5

   Le-a luat painea de la gura cu ”glumitele” ei. Acum si restul guvernului…

   0

 3. #6

  daca castiga procesul TNR atunci o sa avem un premier tampit prin decizie judecatoreasca.
  o sa fie cea mai misto bataie de joc facuta de TNR, putea sa fie cea mai mare din Romania daca nu era faza cu bannerul cu „Doar Dinamo Bucuresti”.

  0

 4. #7

  lasă că nici cu boc nu mi’a fost rușine, să fim serioși
  numai că boc tăia salarii și pensii la ordinu’ stăpânului său, antihristu
  și nu l’a dat nimeni în judecată pentru cât de incompetent era

  0

  • #8

   nu credeam că o să’mi aprobi comentariu’
   ALHAMDULILAH!

   0

  • #9

   Ia pune mina pe ”creoane” si vezi câte pâine cumparai atunci dintr-un salariu redus si câte acum…

   0

  • #10

   problema mea e că acum am o pensie militară de mizerie, mult mai mică decât salariu’ tăiat atunci

   0

  • #11

   Boc a fost acum 8 ani. Ca sa citez un mare clasic „Move the fuck on!!!!”!!!

   0

  • #12

   ”Avea si el o suta cinzeci de lei pe luna… si l-a suplimatara; cu o suta cinzeci de lei a lui o sa se procopseasca statul! in mate sa le stea ai o suta cinzeci de franci! L-a suplimatara, ca l-a-nsemnat Ampotrofagu, suplima-le-ar Dumnezeu luminitile ochisorilor din cap, s-ajung sa-i vaz orbeti pe toti, cu manusita intinsa pe strada Clementii la coltul lu’ Butculescu! L-a supl…”

   ”Acum l-a luat dracul! l-a suplimatara… de la Pasti!”

   0

  • #13

   @coix, ori ești prost ori te faci
   pitecantropu boc, sluga australopitecului băsescu, a domnit între dec 2008 – mai 2012
   și repercusiunile domniei lui se văd și azi
   acum dă’ți o palmă peste față și spune că ești prost

   0

  • #14

   in regimul iliescu, guvernul a furat 99,99% din valoarea monedei romanesti, prin inflatie! s-au imbogatit in schimb cei care varsa laturi mass-media. costurile totale cu salariile bugetarilor erau mult prea mari in 2010, la fel cum au redevenit mult prea mari in prezent. aceste costuri sunt cel putin duble fata de normal si infinite in raport cu realizarile bugetarilor.

   0

 5. #15

  Sa speram ca daca se implica multa lume o s-o faca repede ca altfel se va tot amana procesul (fiecare cerere de interventie trebuie comunicata, se poate face intampinare, se discuta admisibilitatea etc). Oricum este interesant de vazut, dar finalitatea nu cred ca este decat publicitatea, sansele de castig fiind minime.

  0

 6. #16

  Frate.. e o ironie sau wtf? Poate sunt eu obosit, dar… e invers. E o glumita ceva, iar cererile de interventie sunt apararile TNR? Ca nu inteleg: ei sunt parati, dar comunicatul pare serios.

  0

  • #17
   Arhi

   nu, ei au dat o pe retarda in judecata, ca urmare a procesului deschis de tarfele lui dragnea tnrului

  • #18

   Oi fi eu obosit, dar cu asta ma cam ocup, iar portalul spune clar: in dosarul 10816/3/2018, TNR si niste insi sunt pârâti. Ergo, mesajul „orice cetățean român poate face cereri de intervenție în interes propriu, în dosarul nostru 10816/3/2018” e fundamental gresit. Nu vreau sa fiu tehnic, dar daca face cineva cerere de interventie – in interes propriu – pretinde acelasi drept cu reclamantul, adica Dancila, Firea &Co. Tot prost iese.

   Anyway, sa auzim de bine!

   0

  • #19
   Arhi

   m am uitat și eu pe just. ro și nu au văzut nimic. nu o fi in sistem inca

Citește și...

Pentru că mai e puțin și neamul pornit din mine, deja mare, va fi și mai mare, am început să ne uităm spre cumpărarea unei case prin jurul bucureștilor, undeva într-o zonă cum e cea din Pantelimon, deși aș prefera, desigur, undeva unde să ai acces în oraș mai facil dimineața, nu crima […]

Voiam să vă arăt galeria mea din Plex, dar Windows și-a făcut update la nuștiuce versiune stabilă și a stabilit, stabil, cu ocazia asta, că mfplat.dll nu are ce căuta pe laptopul meu, deci nu îmi pornește. Anyway, ca idee, Interstellar e pe primul loc. Mă uit la el de câteva ori pe […]