E timpul să avem un președinte țigan

După regele țiganilor, împăratul țiganilor, voievodul țiganilor, regele țiganilor de pretutindeni și alți conducători de aceeași nație, vine, ÎN SFÂRȘIT și momentul în care vom avea și primul președinte țigan.
Bine, domnișoara Mihaela Drăgan, viitorul președinte român de etnie rromâ, consideră că va fi prima președintă țigancă, neștiind că președinte e la masculin și nu se acordă în funcție de gen.

Dar, după cum se știe, școala la țigani e facultativă.
Oricum, dacă aș avea de ales între ea, băsescu, ponta sau crin, aș alege-o fără să clipesc.
Ceea ce, chiar în aceste momente, îmi deschide ochii. La alegerile de anul ăsta voi vota cu oricine altcineva, dar nu cu imbecilii ăstia.

Fie el și Nicu Shordan. Ceea ce spune multe.

Ah, și fără Remus Cernea. Remus Cernea nu.

Via Vali P.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

47 comentarii

 1. Ba, eu as vota-o o data

 2. #3

  Oprescu ftw!

  • de acord, dupa ce il castram si il dam la caini :))

  • #5

   Or sa se lege bucurestenii cu lanturi de autostrada suspendata ca sa nu plece oprescu de la primarie :)

 3. io n-am acces la facebook deci nu ştiu ce scrie p-acolo, atât zic: nu poţi candida la cotroceni dacă n-ai 35 de ani împliniţi în ziua alegerilor.
  tanti are? greu de zis din poză.

 4. #12

  Ne complicam.
  Nu e mai simplu ca dintre toti regii si imparatii actuali din tiganime sa alegem unul care sa fie peste toti, inclusiv peste romani?
  Ii dam titlul de padisah si rezolvam problema.

 5. Pai pana acum ce fel de presedinti am avut?

 6. #14

  Ca sa intelegem: tiganii au un imparat, au un rege iar ca presedinte la romani trimit o copila necunoscuta, nu isi compromit liderii de valoare.

  • #15

   S-a auto trimis. :D

  • #16

   Nimic nu se intampla fara bulibasa. Daca imparatul suna adunarea si toti supusii vin din Europa la vot castiga fara probleme in turul doi.

 7. Eu vreau primul presedinte pastafarian

 8. In Romania nu o sa avem niciodată o femeie in rol de președinte, fie ea tiganca ori Udrea. Suntem prea misogini.

 9. #25

  Arhi, acum am realizat ce oportunitate de afaceri avem.
  Titlul de padisah al tiganilor este liber.
  Inregistram la OSIM marca si apoi fara probleme gasim un bulibasa care sa ne dea cateva salbe cu bani de aur ca sa-i cedam titlul.
  Tu baga pe blog o cerere de oferta ca eu fug la OSIM

 10. #26

  Grammar Nazi: exista forma de feminin. Vezi DOOM 2 si DEX ’98.

  • un presedinte, doi presedinti. restul e discutie

  • ia de aici grammar nazi, poate mai inveti ceva:

   http://ebooks.unibuc.ro/filologie/NForascu-DGLR/gen.htm

   si da, e madam la president nu presedinta sau presedintarita sau cum plm ai mai auzit tu ca se spune.

  • #29

   Nu prea e loc de discutie, Arhi, si nu am ce invata, Vlad. Regula o stabilesc cele doua dictionare pe care le-am mentionat – cea mai recenta editie a lor. In rest, da, exista cateva zeci de alte dictionare, e si cel al lui Saineanu, de la 1896, ia fiecare ce pofteste de unde pofteste.

 11. din pacate pentru domnisoara Dragan, va rata aceasta premiera. Nu pentru ca nu ar putea castiga, ci pentru ca Ionel Ilici Ilescu i-a luat-o inainte ;)

 12. Pai Iliescu ce este, suedez ?

  • #32

   E bronzat.

  • Iliescu’s father, Alexandru Iliescu, was a railroad worker with Communist views during the period in which the Romanian Communist Party was banned by the authorities. In 1931, he went to the Soviet Union to take part in the Communist Party Congress of Moscow. He remained in the USSR for the next four years and was arrested upon his return. He was imprisoned from June 1940 to August 1944 and died in August 1945. During his time in the Soviet Union, Alexandru Iliescu divorced and married Marița, a chambermaid.

 13. Cizma presedinte! Votati Cizma! Vremea cainilor a trecut!

 14. #35

  A teminat facultatea de teatru si vrea presedinte. Stie ea ceva. :)

 15. eu nu votez cu mama lui curban.

 16. #39

  Lorin Fortuna președinte!

 17. #43

  Ma, e o vorba din popor despre tiganci, asa ca as vota-o de vreo 2 ori :D

 18. Din pacate doamna de etnie roma s-a trezit tarziu. Romania a avut deja presedinte romano-rom (ma rog, 50% romulan, dupa mama) si inca de trei ori, pe domnul Ion Iliescu. Si prim ministru romulan, chiar doi au fost, deci iarasi tarziu.

  Singura noutate ar fi partea cu femeia, dar aci n-o avantajeaza prea tare mentalul colectiv al romanilor (care vor de principiu un tatuc, nu o mamuca). Si din pacate pentru doamna si etnia ei deocamdata, pentru inca vreo doua-trei campanii electorale romanii sunt inca majoritari in Romania, asa ca tre’ sa mai astepte pana or conta suficient votantii ei.

  Dar imi place ca macar se pregateste de moment, a postat si o fotografie la care sa se conecteze fanteziile votantilor:

  https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-d.ak/hphotos-ak-ash3/t1/2542_702310519798765_1151054652_n.jpg

 19. #45

  Deci Easynick, da?

 20. #46

  Voturile se pot anula, nu e obligatoriu sa votezi cu cineva.

 21. Daca tot se tiganesc astia la guvernare, Crin cu Ponta cu Basescu sa o faca macar in mod profesionist si avizat de specialista.

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema care survine este că, deși […]