Toate i se intampla numai Ancai

Eu am o colega la munca tare ghinionista. Fata asta, daca e sa cada un meteorit peste terra, in mod sigur pe ea o loveste prima.
Si sta Anca la calculator Acum cateva zile, sa citeasca mailurile si sa se dea pe bloguri. Langa calculator, o cafa de cafea, tigara in scrumiera, pregatita pentru o seara perfecta. Suna telefonul, intinde mana spre el, buf, rastoarna cafeaua peste tastatura. Normal, fiind femeie, nu o duce capul sa ia tastatura si sa incerce sa o usuce si sa impiedice apa sa intre la componente. SI tastatura se arde.
A doua zi, se hotaraste si se duce in Carrefour si isi ia tastatura bengoasa la 50 de lei. Ajunge acasa fericita, isi face cafeaua, isi aprinde tigara si se aseaza in fata calculatorului, sa isi verifice mailurile si sa se dea pe bloage.Suna telefonul, intinde mana spre el, buf, rastoarna cafeaua peste tastatura. Normal, fiind femeie, nu o duce capul sa ia tastatura si sa incerce sa o usuce si sa impiedice apa sa intre la componente. SI tastatura se arde.
A doua zi, plina de nervi se duce la Carrefour, incapatanata, si isi ia alta tastatura, la fel de bengoasa, ca ii parea rau de cat de bine arata cea veche.
Ajunge acasa fericita, isi face cafeaua, isi aprinde tigara si se aseaza in fata calculatorului, sa isi verifice mailurile si sa se dea pe bloage.Suna telefonul, intinde mana spre el, buf, rastoarna cafeaua peste tastatura. Normal, fiind femeie, nu o duce capul sa ia tastatura si sa incerce sa o usuce si sa impiedice apa sa intre la componente. SI tastatura se arde.
Astazi si-a cumparat alta tastatura, tot din Carrefour, tot la 50 de lei, incat i-au zis aia ca ii dau discount daca cumpara un bax.

Ce credeti ca o sa faca pana maine??

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

15 comentarii

 1. Io cred ca e masochista ma ! Ia fa o intrebare la ea:
  MAMI, AI FANTEZII CU TASTATURI UDATE DE CAFEA !
  :)) =))

 2. cred ca poate pana maine se gandeste sa schimbe locul unde iti pune ceasca de cafea.

 3. ?sta nu cred c? e ghinion….. mai degrab? prostie 😀

 4. Pana maine fumeaza in bucatarie ca a stricat 3 tastaturi pana acum.

 5. E pe replay cumva? 🙂

 6. De trei ori deja e prea mult… Poate se mai

 7. 3 cafele un milion jumate.. bun pretu’ :))

 8. #9

  E riscant sa cred ceva 😛 Ii las pe altii
  Dar daca i se pare prea complicat sa incerce sa o usuce, poate incerca macar sa o intoarca cu tastele in jos si dosu’ in sus ? – ramane ea ceva mai n

 9. asta ii proasta rau ma! si mai si pipa!!!

 10. #14

  a cincea zi, alta cana se varsa peste tastatura. femeia isi ia portofelul, se duce in hypermarket, si spre seara se intoarce cu alta tastatura
  a sasea zi, o oaie a mancat o oaie. femeia isi ia portofelul, se duce in hypermarket, si spre seara se intoarce cu alta tastatura