Torționarul Vișinescu e un împiedicat

Administraţia Naţională a Penitenciarelor precizează că torţionarul Alexandru Vişinescu, care a ajuns sâmbătă la spital cu fracturi costale şi ruptură de pslină, s-a rănit în urma unei căderi involuntare, rezultat al unui episod lipotimic.

După care s-a înjunghiat în spate de 4 ori și și-a dat și niște șuturi în fund.
Păcat, foarte păcat că astea vin acum, la o vârstă la care nu îi mai pasă nimănui.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

8 comentarii

 1. #1

  Domnul Lipotimic are mana grea

  0

  0

 2. #2

  A cazut si s-a lovit cu coastele de niste pumni care veneau spre el.

  0

  0

 3. #4

  e bine ca si-o ia macar acum. sper sa scape si sapunu jigodia

  0

  0

 4. #5

  Lui sigur ii pasa, e mișto când „karma is a bitch” și iei și tu o doza din propriul „medicament”, chiar dacă doza e mica și „tratamentul” tinde sa nu tina atât timp cât trebuia (aia 20 de ani)

  0

  0

  • Asta zic si eu. Astea-s bomboane fata de ce a facut asta. Daca ar sti aia din puscarii cine-i asta cu adevarat i-ar rupe o tibie si l-ar viola cu ea.

   0

   0

 5. #7
  Anton

  Cum adica? Niciodata nu-i prea tarziu. Ii doresc si un episod de colon iritat.

  0

  0

 6. #8

  Îmi doresc să citesc la un moment dat aceași știre despre Ilici.

  0

  0

Citește și...

Adrian Papahagi: Cea mai bună lecție de educație sexuală rămâne tot ora de religie, unde se învață cuviința, responsabilitatea, respectul pentru sine, pentru celălalt și pentru Viață zicea un creștinopat, prea mult băgat în seamă, la un moment dat. Iată, se pare că avea dreptate. Cum poți lăsa însărcinată o minoră, mai sfânt […]

Desigur ca, din motive de bună gospodărire pesedistă, bugetul a ajuns la fund, iar CNAS dă din colț în colț, lună de lună, pentru că, evident, nu are bani. Problema care apare este că, de fiecare dată, apar articole în media, la fel de reale ca acelea cumpărate de Iqos, tot în media, […]