claudiu petre

Nu pot să inchid capitolul acesta din viața mea, dacă nu scriu rândurile astea. Nu, nu sunt conspiraționist, nu cred că trebuie să umblăm cu folie în cap pentru că ne atacă psihotronic unii și alții, doar îmi place de Baphomet și Lorin Fortuna.

Revenind.
Faptele sunt simple.
1. Claudiu Petre a fost căutat de familie și prieteni PESTE TOT. Inclusiv morgă. Înțelegeți ce înseamnă peste tot? Foarte mulți oameni, prieteni apropiați, familie, l-au căutat la TOATE spitalele din București. PESTE TOT. Subliniez asta, pentru a înțelege un fapt.

2. Claudiu Petre nu a fost ars la limita nerecognoscibilului. Era el, era ușor de recunoscut, nu aveai cum să nu îl recunoști nu aveai cum să spui, ca prieten sau familie că nu știi cine e. Era doar mort, nu și distrus.

3. Claudiu a apărut de-abia când s-a declanșat nebunia în online și când deja căutările erau la cel mai înalt nivel posibil. Brusc, a apărut printre morții duși la morgă. Unde deja fuseseră, DE MAI MULTE ORI, prietenii și familia și nu era.

Știți de ce scriu despre asta?
Pentru că deși nu sunt conspiraționist, astăzi sunt 54 de morți. În seara dezastrului, mai multe situri au dat cifra de 56 ca cifra reală a morților din acel moment și că cineva escamotează acestacești morți, pentru a limita proporțiile tragediei. S-a spus foarte clar că li se va da drumul morților treptat, pentru a reduce presiunea.

Nu-i așa că e puțin ciudat? Pentru că, dacă a fost așa, scopul a fost atins în mod perfect. Lumea deja a trecut mai departe, 54 reprezintă doar un număr, în memoria colectivă a rămas faptul că au ars doar 27 de oameni. Nu 54 sau 56.

Rețineți și că arșii grav sunt în mediu complet septic, nimeni nu are acces acolo și pot fi ținuți în viață artifical fără ca nimeni să poată să verifice dacă cu adevărat trăiesc.

Repet, nu sunt adeptul acestor teorii, ca și voi m-am enervat când le-am citit.

Dar totuși, 54? Iar la Bagdasar Arseni mai sunt 2 oameni într-o stare gravă, la nivel declarativ.

56?