8 comentarii

 1. La faza cu Jandarmeria, nu inteleg hate-ul asta ptr organele legii care pornesc girofarele in trafic. Pai, ati mancat si voi la viata voastra saorma rece, ati vazut ce naspa e. Cum sa mergi incet, cand se raceste saorma? Eu cred ca fiecare masina de politie/jandarmerie/cine mai are girofare care porneste brusc la intrare intr-o intersectie semnalele audio si luminoase, are pe bancheta din spate cel putin o saorma care se raceste vertiginos.

  23

  • #2
   Arhi

   nevasta-mea zice ca se grabesc la gogosi, eu i-am explicat ca nu au aia bani de gogosi, cel mult covrigi

  • Nu cred ca is la covrigi. In Buzau, unde se fac cei mai buni covrigi din UNIVERS, dupa cum bine stie toata galaxia, nu e nici o masina de politie in zona. Ma rog, nu am vazut nici o masina de politie in Buzau, deci sunt sanse sa nu fie deloc politie acolo.
   Eu zic sa facem un exercitiu si, de fiecare data cand vedem o masina care isi porneste girofarele, sa ne gandim unde este cea mai apropiata saormerie. Coincindete? NU CRED!

   8

 2. #4

  Nu da cu pietre, aia se grabeau sa ajunga la Caracal ;)

  2

 3. #5

  Care este faza cu record video după ce se întâmplă ceva? Este setat să salveze o perioadă de timp? Înregistrează tot timpul, dar salvează doar ce îi spui?

  3

  • #6
   Arhi

   face emergency rec, salveaza 30 de secunde înainte si 30 dupa vocea mea

 4. #7
  Green

  Pai n-ai cum sa lupți impotriva criminalității pe stomacul gol, prima data o saorma si abia apoi încarci AG-ul si pleci unde te cheamă datoria!

  2

 5. #8

  Ce de hateri frate, numa zâmbarici rosii pe la majoritatea comentariilor. Ala care a dat dislike sigur nu are imaginație si s-a făcut polițist

  3

Citește și...

Un montaj de asemenea anvergură, mai rar. Băiatul care face chestiile astea pe jandarmemeria își irosește viața aiurea dacă nu trăiește din editare video pentru comedii, pentru că, domnilor, e inuman ce se întâmplă.

Un gest extraordinar de mișto făcut de membrii USR, care au decis, cu majoritate covârșitoare, că Nicușor Dan trebuie să fie candidatul lor pentru alegerile locale. Și asta arată că membrii reali, nu cei de la sediu, sunt mult mai cu picioarele pe pământ decât conducerea și înțeleg că Dan are mult mai […]

Am fost ieri la HardRock Cafe, in Herastrau, dupa un mers prin trafic de imi venea sa ma impusc, pentru ca am auzit ca au burgeri buni. Si da, sunt buni. Exceptand chifla aia cu varf lucios, pe care eu nu o mananc pentru ca mi-e sila, in rest, foarte bun. S-au mancat […]